Ξέρετε τι σημαίνει εάν έχετε μεγάλα οπίσθια; Δείτε τι λένε οι επιστήμονες!

Σε μια πρόσφατη μελέτη οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες που έχουν μεγαλύτερα οπίσθια έχουν μικρότερες πιθανότητες να αναπτύξουν μια χρόνια ασθένεια και στην πραγματικότητα είναι πιο έξυπνες από ό, τι οι γυναίκες που έχουν μικρότερα ή μεσαία οπίσθιά.

Δείτε ακόμη: 5 φυσικές συνταγές για τουρλωτα οπίσθια!

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη σωστά; Ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο οπίσθιά έχουν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης , γιατί οι ορμόνες τους, τις βοηθούν να επεξεργαστούν τα σάκχαρα πολύ πιο γρήγορα. Επίσης, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έχουν μικρότερο κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη ή καρδιαγγειακών συνθηκών σε σύγκριση με τις γυναίκες που έχουν μικρότερο πισινό. Αυτό συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι έχουν περίσσεια ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και αυτός είναι ο λόγος της βελτιωμένης λειτουργίας του εγκεφάλου τους.

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε φυτικό πόσιμο κολλαγόνο με τα χεράκια σας

Η δήλωση του καθηγητή Κωνσταντίνου Μανωλόπουλου, δημοσιεύθηκε στο ABC News. Ήταν ο ηγέτης της μελέτης αυτής και λέει ότι οι γυναίκες που έχουν περισσότερο λίπος στην οπίσθιά τους έχουν χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης και χοληστερόλης.

Ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο οπίσθιά έχουν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης , γιατί οι ορμόνες τους, τις βοηθούν να επεξεργαστούν τα σάκχαρα πολύ πιο γρήγορα

Δειτε ακόμη: Μισείς τις γάμπες σου; Μεταμόρφωσέ τις με αυτό το πρόγραμμα!

Τα παραπάνω συμπεράσματα στην πραγματικότητα βασίζονται σε πληροφορίες που συλλέχθηκαν από περισσότερες από 16.000 γυναίκες που αναλύθηκαν. Εάν ανήκετε στις γυναίκες που έχουν μεγαλύτερο πισινό τα επίπεδα της λεπτίνης στο σώμα σας θα είναι κανονικά. Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την ρύθμιση του βάρους. Το ίδιο συμβαίνει και με την dinopectina, μια ορμόνη που έχει αντι-διαβητικές, αντι-φλεγμονώδεις και αγγειακές-προστατευτικές ιδιότητες.

Δείτε ακόμη: Προειδοποιητικά σημάδια που στέλνει το σώμα μας ένα μήνα πριν το εγκεφαλικό

Ο λιπώδης ιστός του πισινού παγιδεύει διαφορετικά επιβλαβή λιπαρά σωματίδια. Επίσης, μειώνει και τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων.

Επιπλέον,και στα πανεπιστήμια στο Πίτσμπουργκ και την Καλιφόρνια διεξήχθησαν παρόμοιες μελέτες. Το συμπέρασμα ήταν το ίδιο – οι γυναίκες με μικρότερη μέση, μεγαλύτρους γοφούς και μεγαλύτερο οπίσθια μπορούν να έχουν πραγματικά  μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Πηγή: olipbeauty.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close