Νεκτάριος Σφυράκης : Απέκτησε τρίδυμα με τρία χρόνια διαφορά!

Την ασυνήθιστη πολύτεκνη οικογένειά του παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής με τη σύζυγό του, Στέλλα, απέκτησαν το πρώτο μέλος της οικογένειάς τους με τη μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής πριν από τρία χρόνια.

Τον περασμένο Ιούλιο, όμως, ήρθαν στον κόσμο ακόμα δύο δίδυμα αγοράκια ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Τα νεογέννητα δίδυμα δεν είναι απλώς αδέρφια με τον κατά 3 χρόνια μεγαλύτερο Μανώλη, αλλά θεωρούνται τρίδυμα, αφού προέρχονται από την ίδια επιτυχή σωματική γονιμοποίηση που είχε γίνει πριν τρία χρόνια.

«Είχα αρκετές αποτυχίες και μετά από κάθε αποτυχία έλεγα ότι εγώ δε θα γίνω μητέρα. Σταματάω, δεν το ξανακάνω, δεν το αντέχω… Οι πρώτοι υπέρηχοι έδειχναν ένα μωρό και ξαφνικά στον τρίτο υπέρηχο εμφανίστηκε ο δεύτερος μικρούλης με καρδιακό τόνο. Τρελάθηκα, δεν το περίμενα!», αποκάλυψε η σύζυγός του στην κάμερα του «Τατιάνα live».

Από την πλευρά του, ο Νεκτάριος Σφυράκης εξομολογήθηκε: «Εννοείται πέταγα από τη χαρά μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Ήταν έμβρυα της ίδιας γονιμοποίησης με τον Μανώλη, είχαν το ίδιο γενετικό υλικό. Ήρθε η πρακτική εφαρμογή της εμβρυομεταφοράς τρία χρόνια μετά».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

people greece

Close