Ποιό σημείο του σώματος σας πλένετε πρώτο όταν κάνετε μπάνιο; Δείτε τι σημαίνει...

Όλοι έχουμε τη δική μας προσωπική ρουτίνα όταν κάνουμε μπάνιο. Όλοι αρχίζουμε από κάπου, είτε πλένουμε πρώτα τα χέρια, τα μαλλιά ή το πρόσωπό μας. Το ξέρατε όμως οτι κρύβεται μια βαθύτερη έννοια σε αυτό;

Όπως αποδεικνύεται, ανάλογα με το μέρος του σώματος σας που πλένετε πρώτα,αυτό μπορεί να αποκαλύψει κάτι ενδιαφέρον για την προσωπικότητά σας.

Δείτε ακόμη: 9 απίστευτα κόλπα για το μπάνιο σας που θα σας αλλάξουν τη ζωή!

Πρόσωπο

Αν πλένετε πρώτα το πρόσωπό σας, αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα είναι σημαντικά για εσάς και θα κάνατε οτιδήποτε για να τα αποκτήσετε Δεν ενδιαφέρεστε πολύ για την τιμιότητα και την αξιοπρέπεια. Έχετε τους φίλους σας ως δεδομένους και πιστεύετε ότι η ζωή είναι μόνο μια μεγάλη ταλαιπωρία.

Μερικοί άνθρωποι δεν φαίνεται να σας καταλαβαίνουν, αλλά δεν ανησυχείτε για το τι λένε… Είστε πολύ εγωκεντρικά άτομα και ένας μέσος σύντροφος όσο αφορά το σεξ με πολύ αυτοπεποίθηση εις βάρος του συντρόφου σας.  Ο τέλειος σύντροφος για εσάς είναι αυτός που διάλεξε την ευαίσθητη περιοχή ή τα άλλα μέρη του σώματος.

Δείτε ακόμη: Κάνετε κι εσείς τα ίδια λάθη; – 5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύετε στο μπάνιο σας

Στήθος

Εάν επιλέγετε να πλένετε πρώτα το στήθος σας τότε είστε ένα αρκετά λογικό άτομο.  Είστε ξεκάθαροι και σας αρέσει να μπαίνετε κατευθείαν στο ψητό. Μισείτε να σας αποσπάται η προσοχή όταν έχετε κάτι σοβαρό να φέρετε εις πέρας και δεν έχετε υπομονή με ανθρώπους που δεν βλέπουν τα πράγματα με το δικό σας τρόπο. Είστε ένας καλός σεξουαλικός σύντροφος που είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει κάτι νέο και ο καλύτερος σύντροφος σας είναι ένα πρόσωπο που θα επιλέξει τα μαλλιά.

Ανάλογα το μέρος του σώματος σας που πλένετε πρώτα, αυτό μπορεί να αποκαλύψει κάτι ενδιαφέρον για την προσωπικότητά σας.

Μαλλιά

Οι άνθρωποι που πλένουν πρώτα τα μαλλιά τους, πιστεύεται ότι είναι καλλιτεχνικοί τύποι. Ακόμα κι αν είναι ονειροπόλοι, μπορούν να επιτύχουν αυτό που οι περισσότεροι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν. Δεν είναι αφοσιωμένοι, αλλά εργάζονται σκληρά προς την κατεύθυνση των στόχων τους. Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ σημαντικά για αυτά τα άτομα. Συνήθως συναναστρέφονται με άλλους διανοούμενους και καλλιτεχνικούς τύπους.

Επιπλέον, αυτά τα άτομα είναι οι καλύτεροι σεξουαλικοί σύντροφοι καθώς είναι αρκετά πρόθυμοι να εξερευνήσουν και να ευχαριστήσουν τον σύντροφο τους. Η κύρια δύναμή τους είναι το ταλέντο που διαθέτουν. Θα ήταν μια καλή αντιστοιχία με εκείνους που επέλεξαν το στήθος και την ευαίσθητη περιοχή.

Δείτε ακόμη: Φτιάξε χωρίς κόστος ένα μικρό SPA για το μπάνιο σου!

Μασχάλες

Εάν πλένετε πρώτα τις μασχάλες σας, θεωρείστε ένα πολύ αξιόπιστο και σκληρά εργαζόμενο άτομο. Γενικά, είστε τόσο δημοφιλής , πατάτε στην γη και είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους. Μπλέκετε σε προβλήματα γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε σας λένε ψέματα.  Ο καλύτερος σύντροφος για εσάς στη ζωή θα είναι αυτός που θα επιλέξει τους ώμους.

Ώμους

Είστε ένα άτομο που αποδίδει κάτω των δυνατοτήτων. Αποτυγχάνετε σε ό, τι κάνετε. Δεν σας αρέσουν οι συναναστροφές με άλλα άτομα και προτιμάτε να μένετε κυρίως μόνοι σας. Συνήθως αυτά τα άτομα είναι γνωστό οτι είναι τζογαδόροι και πότες.. Ο κόσμος σας φαίνεται σαν κόλαση.

Είστε άτομα που έλκεστε από τα χρήματα και τη δύναμη, αλλά δεν πρόκειται να έχετε ποτέ την τύχη στο πλευρό σας. Δεν είστε πολύ καλοί σεξουαλικοί σύντροφοι και είναι δύσκολο να βρείτε  σύντροφο. Οι άνθρωποι που επέλεξαν τις μασχάλες μπορεί να είναι η μόνη σας ευκαιρία.

Ευαίσθητη περιοχή

Είστε ντροπαλοί τύποι. Δεν έχετε πολλή αυτοπεποίθηση και οι άλλοι συνεχώς σας εκφοβίζουν. . Δεν έχετε πολλούς φίλους, επειδή σας θεωρούν  βαρετό και μη ελκυστικό άτομο. Σίγουρα δεν είστε γνωστοί για την επιμονή σας επειδή αφήνετε εύκολα τα πάντα με την πρώτη ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά, οι δεξιότητές σας είναι πάνω από το μέσο όρο.

Είστε άτομα που αποκαλύπτετε τον αληθινό σας εαυτό μόνο σε πολύ λίγους ανθρώπους. Ωστόσο είστε ένα άτομο που τα δίνετε όλα στο σεξ. Ο καλύτερος ρομαντικός σύντροφος για σας θα ήταν κάποιος που επέλεξε το πρόσωπο και τα μαλλιά.

Άλλα μέρη του σώματος

Οι άνθρωποι που πλένουν τα άλλα μέρη του σώματος πρώτα πιστεύεται ότι ανήκουν στο μέσο πληθυσμό. Έχουν εσωτερικά χαρίσματα αλλά δεν ξέρουν πώς να τα δείξουν. Εάν ήσασταν άτομα πιο τολμηρά θα κερδίζατε πολύ περισσότερα. Παρ ‘όλα αυτά, εσωτερικά είστε ευχάριστα άτομα με πολύ λίγες ατέλειες.

Επομένως, απλά πρέπει να δείξετε τα προτερήματα σας αντί να κρύβετε μόνο τις αδυναμίες σας.Όσον αφορά το σεξ, είστε μέσοι σύντροφοι. Παρόλο που φαντασιώνεστε διάφορα δεν έχετε τα κότσια για να τα δοκιμάσετε. Ο καλύτερος σύντροφος για εσάς είναι ένα άτομο που επέλεξε το πρόσωπο.

photo credit: trendingpulse

Close