Στηβ Ντούζος: Γονείς ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! «Γείτονας» προσπάθησε να παραπλανήσει το γιο μου!

Στηβ Ντούζος: Γονείς ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! «Γείτονας» προσπάθησε να παραπλανήσει το γιο μου!

Τελευταίως όλο και πληθαίνουν τα κρούσματα απατεώνων που θέλοντας να αποσπάσουν χρήματα από τα θύματά τους, επινοούν διάφορες τρελές ιστορίες που πραγματικά είναι ευρηματικές από την πλευρά τους αλλά και πολύ επικίνδυνες.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στον Στηβ Ντούζο και τον γιο του και μάλιστα ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την εμπειρία του ώστε να αφυπνίσει ανθρώπους και να τους προστατέψει με αυτόν τον τρόπο ώστε να μην πέσουν θύματα επιτήδειων. Διαβάστε λοιπόν τι συνέβη στον γιο του και τον ίδιο και κρατήστε την ιστορία του ώστε να προφυλαχτείτε!

«Γονείς προσοχή… Σήμερα το πρωί χτύπησε την πόρτα και κάποιος προσπαθούσε να ψήσει τον γιο μου ότι έγινε γείτονας και χρίζεται βοήθειας… Άφησα τον μικρό να μιλήσει να δω πού το πάει. Όταν κατάλαβε ότι δεν μάσησε ο γιος μου έφυγε και τον κυνήγησα ένα πρεζάκι και μου το έπαιξε και εμένα γείτονας που είμαι εδώ 15 χρόνια στη γειτονιά. Δεν ξέρω γιατί δεν τον βάρεσα, ίσως μαλακώνω στα γεράματα Πάντως έχετε το νου σας. Μιλήστε στα παιδιά σας, ειδικά όσοι γονείς δουλεύουν και μένουν μόνα τα παιδιά σπίτι. Έχει πεινάσει ο κόσμος και ψάχνεται, προετοιμάστε τα παιδιά σας να μην ανοίγουν σε κανέναν και αμέσως τηλ. σε εσάς!!»

2372016-91348-

Πηγή: gossip-tv.gr

Close