Θεραπεύστε το πονόδοντο σε ένα δευτερόλεπτο με αυτό το απλό κόλπο

Όποιος έχει βιώσει ποτέ πονόδοντο ξέρει ότι ο πόνος είναι σαν κόλαση. Σε αντίθεση με τον πόνο στο πόδι ή την ημικρανία, ο πονόδοντο επηρεάζει κάτι πολύ πολύτιμο: το φαγητό!

Δείτε ακόμη: Δοκιμάστε αυτό το κόλπο και αποκτήστε άσπρα δόντια στο λεπτό!

Ανεξάρτητα από τη στοματική υγιεινή σας, μερικές φορές θα αντιμετωπίσετε αυτό το πόνο. Ωστόσο, μην ανησυχείτε γιατί είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Δείτε ακόμη: 7 φυσικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε την πλάκα και την πέτρα στα δόντια

Δεν χρειάζεται να πω ότι θα πρέπει να πάτε αμέσως στον οδοντίατρο το συντομότερο δυνατόν όταν βρείτε χρόνο, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη ότι ένας πονόδοντος μπορεί να συμβεί κάθε φορά που θέλετε να χαλαρώσετε ή όταν έχετε μια αγχωτική ημέρα, μπορείτε να ανακουφίσετε το πονόδοντο σας, κάνοντας αυτή την απλή θεραπεία.

Η θεραπεία που μπορείτε να κάνετε είναι πολύ απλή, λειτουργεί γρήγορα και το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο συστατικά.

  • σκόνη γαρύφαλλου
  • λάδι καρύδας

Δείτε ακόμη: Προβλήματα υγείας που φαίνονται από τα δόντια

Η διαδικασία είναι απλή: Ανακατέψτε μισό κουταλάκι του γλυκού από κάθε συστατικό μέχρι να έχετε μια πάστα . Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόσετε την πάστα (έως 3 φορές την ημέρα) στο δόντι που σας πονάει και στα ούλα. Και να είστε βέβαιοι, οτι ο πόνος θα εξαφανιστεί.

Πραγματικά δουλεύει, αξίζει να το δοκιμάσετε!

keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close