Το γράμμα ενός εξαρτημένου  στον πατέρα του λίγο πριν πεθάνει

Το γράμμα αυτό γράφτηκε από ένα παλικάρι που νοσηλεύτηκε για τελευταία φορά στην ζωή σε νοσοκομείο καθώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από κοντά μας. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω αν το γράμμα πράγματι είναι αληθινό, αλλά σίγουρα τα λόγια αυτά κρύβουν αλήθειες που πρέπει να διαβαστούν από όλους !

Δείτε επίσης «Ο φίλος μου, το κινητό»: Το νέο video-γροθιά στην εξάρτηση που θα κάνει τα παιδιά να παρατήσουν το κινητό!

”Λυπάμαι πολύ μπαμπά!!

Νομίζω είναι η τελευταία φορά που θα έχεις νέα μου. Ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια.η πρέζα με σκότωσε μπαμπά. Γνώρισα τον δολοφόνο μου 15-16 χρόνων ξέρεις πως ήταν;ένας φυσιολογικός άνθρωπος με ωραίο ντύσιμο και φαινομενικά αλάνι.σιγουρα αλάνι διότι δεν έπινε.πλασαρε τον εαυτό του πολύ καλά κρύβοντας το ότι δεν έπινε.μου σύστησε το μελλοντικό μου τύραννο και δολοφόνο,τη πρέζα.

Προσπάθησα να τον διώξω να μην δεχτώ αλλά ο τύπος ήταν έξυπνος και βρήκε κάποια κενά μου και κάποιες αδυναμίες μου.το πρώτο χτύπημα ήταν στην υπερηφάνεια μου λέγοντας μου ότι δεν είμαι άνδρας.δε χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Άπλωσα το χέρι μου και πήρα μια διπλωμένη ζελατίνα. Σιγα σιγά διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα χωρίς το ναρκωτικό μου.στην αρχή ήταν όλα διασκεδαστικά και ένιωθα ανώτερος και από τον Θεό ακόμα. Σήμερα σε αυτό το νοσοκομείο αναγνωρίζω ότι ο Θεός είναι ότι πιο σημαντικό και ότι χωρίς την βοήθεια του δε θα μπορούσα να γράψω αυτό το γράμμα.
μπαμπά η ζωή ενός χρήστη είναι απαίσια!! Και πρέπει να το πιστέψουν όλοι οι νέοι.δε μπορώ να κάνω τρία βήματα και κουράζομαι. Ξερω καλά ότι δεν έμεινε καμία πιθανότητα να ζήσω.

Έχω μια τελευταία επιθυμία και σε παρακαλώ κάντη πραγματικότητα. Θέλω να μιλήσεις σε όλους τους νέους που ξέρεις και δεν ξέρεις να μη τολμήσουν και ακουμπήσουν για κανένα λόγο τα ναρκωτικά!σε παρακαλώ κάντο πατέρα πριν είναι αργά για αυτούς.

Συγχώρεσε με για το πόνο που σου προκάλεσα. Αντίο αγαπητέ μου πατέρα.”

Δείτε επίσης Μια αγκαλιά … για να θεραπεύσει τα μωρά που είναι εθισμένα στα ναρκωτικά

Από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του κύριου Δημήτρης Αντωνίου

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close