Το συγκινητικό μυστικό πίσω από την δυναμική Angelina Jolie

Η Angelina Jolie πίσω από τον δυναμισμό της κρύβει ένα συγκινητικό μυστικό εδώ και  και 7 χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που συμπεριφέρεται κάποιες φορές λίγο παράξενα απέναντι στον άντρα της αλλά και τα παιδιά της. 

Η Angelina Jolie είναι η σταρ που έχει καταφέρει να συγκινήσει όλες τις γυναίκες σε παγκόσμιο βαθμό. Έχει δείξει πως το παν για εκείνη είναι το καλό των συνανθρώπων της και φροντίζει με κάθε ευκαιρία να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που την έχουν ανάγκη. Αν και είναι διάσημη και ο τραπεζικός της λογαριασμός μετρά πολλά εκατομμύρια, εκείνη παραμένει απλή και φιλάνθρωπος.

Μπορεί, λοιπόν, να έχουν περάσει 7 χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης της μαμάς, η Angie όμως δεν μπορεί να το ξεπεράσει. Αυτός είναι και ο λόγος που μετακομίζει διαρκώς σε νέα σπίτια. Το πρόβλημά της δεν είναι οι παπαράτσι, απλώς αισθάνεται να εγκλωβίζεται και να καταπιέζεται. Η απώλεια αυτή τριγυρνάει ακόμη στο μυαλό της και με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να ξεφύγει.

5b7b5ab4fc071a9f8bf45207092fde3b L b9fa3

Σύμφωνα μάλιστα με το radaronline, ο μικρός Pax παραπονιέται για τις τόσο συχνές μετακινήσεις τους και στην ίδια ομάδα εντάσσεται και ο Brad Pitt. Και αυτός θα ήθελε πολύ να αποκτήσουν μία μόνιμη κατοικία, αλλά εκείνη μέχρι στιγμής αρνείται πεισματικά.

via

 

Close