Στίβει ένα λεμόνι και χρησιμοποιεί την λεμονόκουπα για να διορθώσει ένα κοινό πρόβλημα

Αν έχετε σκασμένες φτέρνες, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτήν την απλή και ελάχιστα γνωστή μέθοδο. Ούτε οι ακριβές κρέμες ούτε οι αλοιφές θα σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για να επαναφέρετε το ξηρό και σκασμένο δέρμα στις φτέρνες  θα χρειαστείτε την φλούδα ενός λεμονιού.

λεμονι

Χρειάζεστε 1 λεμόνι, κρέμα ή λάδι για το δέρμα και κάλτσες.

Κόψτε το λεμόνι στην μέση και βγάλτε το χυμό. Θα πρέπει να μείνει μόνο τη φλούδα με λίγο πολτό. Βάλτε το μισό απ ‘ευθείας στην φτέρνα σας, βάλτε τις κάλτσες σας και κρατήστε το έτσι για μισή ώρα. Μετά, αφαιρέστε τις κάλτσες και  ρίξτε μια ματιά στις φτέρνες σας. Η φλούδα του λεμονιού και ο πολτός του περιέχουν αιθέρια έλαια,, που μαλακώνουν και αναζωογονούν το παλιό σκασμένο δέρμα. Οι ρωγμές στις φτέρνες σας θα είναι λιγότερο ορατές και εάν εφαρμόζετε τη αυτή  θεραπεία  για τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα, το δέρμα σας θα δείχνει άψογο. Απλώστε μικρή ποσότητα κρέμας ή λάδι για το δέρμα στα πόδια σας, κατά προτίμηση λάδι καρύδας  για μαλάκωμα και ενυδάτωση.

Μετά τη θεραπεία με την φλούδα του λεμονιού, τα θρεπτικά συστατικά επιτρέπουν στην κρέμα ή το έλαιο να διεισδύσει εύκολα στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Αυτή είναι μία αποτελεσματική θεραπεία για το ραγισμένο και τραχύ δέρμα στα πόδια.

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close