30-εντυπωσιακά- χτενίσματα -για- το- ρεβεγιόν -

30 εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν. 30 μοντέρνες ιδέες για εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείτε να υιοθετήσετε στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Ιδέες για εντυπωσιακά χτενίσματα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν για κοντά, μακριά ή μεσαίου μεγέθους μαλλιά.

Στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μαζεύεται όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι και γιορτάζουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα. Τρώμε, πίνουμε, γελάμε, χορεύουμε και ανταλλάζουμε ευχές. Στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν γυναίκες άντρες είναι εντυπωσιακά ντυμένοι ακόμη κι αν κάνουν Χριστούγεννα στο σπίτι.

Έτσι οι περισσότερες γυναίκες λίγο πριν το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν φτιάχνουν εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια τους, αγοράζουν καινούρια και επίσημα φορέματα ή άλλα συνολάκια και φυσικά επιμελούνται τα μαλλιά τους στο κομμωτήριο.

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα 2021: Ιδέες για να τα φτιάξεις μόνη σου

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε 30 μοντέρνες ιδέες για χτενίσματα που μπορείτε να επιλέξετε για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Εντυπωσιακοί κότσοι, περίτεχνες κοτσίδες, κοτσιδάκια, αξεσουάρ για τα μαλλιά, μπούκλες και ίσια μαλλιά και φυσικά ιδέες για κοντά, μεσαίου μεγέθους, καρέ και μακριά μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω:

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Μισά μαλλιά πάνω και μισά μαλλιά κάτω με εντυπωσιακές μπούκλες

Οι μπούκλες είναι πάντα στην μόδα και τα τελευταία χρόνια οι χαλαρές μπούκλες είναι το αγαπημένο χτένισμα όσων γυναικών θέλουν να κάνουν μία εντυπωσιακή επίσημη εμφάνιση. Έτσι, μπορείτε στο φετινό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν να πιάσετε τα μισά σας μαλλιά πάνω και να αφήσετε τα άλλα μισά κάτω φτιάχνοντας χαλαρές μπούκλες.

Χτένισμα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν: 30 ιδέες

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Χαλαρές μπούκλες

Φυσικά και οι χαλαρές μπούκλες είναι ένα επίσημο χτένισμα ακόμη κι αν δεν κάνετε κάτι παραπάνω στα μαλλιά σας. Μπορείτε λοιπόν να φτιάξετε πολλές χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά σας. Ο όγκος θα τα κάνει να δείξουν ακόμη πιο εντυπωσιακά και επίσημα κι έτσι στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν θα είστε εκθαμβωτικές.

χαλαρές-μπούκλες-σε-μακριά-μαλλιά-για-το-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Χαμηλή αλογοουρά με πλεξουδάκια

Μπορεί να πλησιάζει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν όμως τα νέα κ@ρίτσια ακόμη και σε μία τόσο επίσημη περίσταση, θέλουν να είναι ροκ. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε μία χαμηλή αλογοουρά, που είναι αναμφίβολα ένα σικ χτένισμα και στην κορυφή του κεφαλιού να φτιάξετε ένα ροκ και μοντέρνο πλεξουδάκι.

χαμηλή αλογοουρά-με-πλεξουδάκι-για-το-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν-ιδέες-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Χαλαρές μπούκλες με κοτσιδάκια

Άλλο ένα χτένισμα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που είναι άκρως σικ αλλά και άκρως νεανικό και μοντέρνο. Χαλαρές μπούκλες με όγκο για να δείξετε απόλυτα σικ και περιποιημένες με πλεξουδάκια στην άκρη του κεφαλιού έτσι ώστε να συμβαδίσει το χτένισμα με την ηλικία σου.

χαλαρές-μπούκλες-με-πλεξουδάκια-στο-πλάι-για-το-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν-ιδέες-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Επίσημος κότσος

Ένα κλασικό αλλά και αγαπημένο χτένισμα είναι ο κότσος. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε στο φετινό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν έναν χαμηλό κότσο, απόλυτα περιποιημένο και σικ. Ένα χριστουγεννιάτικο χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε ηλικία και σε κάθε γυναίκα.

χαμηλός κότσος-για-το-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-ιδέες-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Κότσος με πλεξούδες

Μπορείτε επίσης για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν να επιλέξετε έναν ψηλό και κλασικό κότσο φτιάχνοντας τον με πλεξούδες. Ένα χτένισμα που θα σας κάνει να φαίνεστε εντυπωσιακές και άκρως επίσημες στο φετινό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Δε θα το μετανιώσετε!

κότσος-με-πλεξούδες-για-το-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Χαλαρές μπούκλες σε καρέ μαλλιά

Μπορείτε ακόμη και σε καρέ μαλλιά να επιλέξετε τις χαλαρές μπούκλες. Ένα χτένισμα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο κ@ριτσίστικη πλευρά σας. Μπορείτε να αντιγράψετε πλήρως την παρακάτω ιδέα, για ακόμη πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο χτένισμα.

μπούκλες-σε-καρέ μαλλιά-για-το-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Δείτε ακόμα Εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για μανούλες Βήμα Βήμα!

ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Μακριά, κυματιστά μαλλιά

Αν έχεις μακριά μαλλιά και θέλεις να τα κάνεις να δείξουν σικ τότε σίγουρα μπορείς να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα. Ίσια σαγηνευτικά μαλλιά χωρίς καθόλου όγκο που σχηματίζουν “κύματα” στις άκρες τους. Πραγματικά θα είσαι εντυπωσιακά όμορφη!

ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Καρέ μαλλιά με πλεξούδες και μπούκλες

Μπορεί να έχετε καρέ μαλλιά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε επιλογές στα χτενίσματα. Μπορείτε να φτιάξετε μπούκλες τα μαλλιά σας και να πλέξετε μία πλεξούδα σαν στεφάνι. Έτσι θα δείξετε σίγουρα απόλυτα σικ και περιποιημένη.

καρέ-μαλλιά-με-πλεξούδα-σαν-στεφάνι-ιδέες-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Αξεσουάρ στα μαλλιά

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ίσια χωρίς καθόλου όγκο, που είναι σίγουρα ένα χτένισμα που παραμένει κλασικό και ιδανικό για κάθε περίσταση. Όμως αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα μη φοβηθείτε να βάλετε αξεσουάρ στα μαλλιά σας όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας.

ίσια-μαλλιά-με-πλεξούδα-και-αξεσουάρ-για-τα-μαλλιά-ιδέες- αξεσουάρ-για-καρέ-μαλλιά-για-το-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Εντυπωσιακές αλογοουρές

Και οι αλογοουρές είναι ένα κλασικό χτένισμα που σίγουρα ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και μπορείτε σίγουρα να “παίξετε” μαζί τους δημιουργώντας χτενίσματα που σας ταιριάζουν πολύ. Μπορείτε να δώσετε όγκο στην αλογοουρά σας κάνοντας τα μαλλιά σας να μοιάζουν σπαστά.

αλογοουρά-στα-μαλλιά-με-μπούκλες-για-το-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν- χαμηλή-ponytail-αλογοουρά-για-το-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν- ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Γαλλικές πλεξούδες που καταλήγουν σε κότσο

Φυσικά μπορείς στο φετινό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν να επιλέξεις το παρακάτω χτένισμα και είμαστε σίγουροι ότι θα δείξεις εντυπωσιακά όμορφη και πολύ νεανική. Έτσι δύο γαλλικές πλεξούδες που καταλήγουν σε έναν κότσο, είναι ένα χτένισμα που αποκλείεται να μην σου πηγαίνει.

ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν- ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν- ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν: Λουλούδια στην αλογοουρά

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, τα αξεσουάρ στα μαλλιά αποτελούν τάση τα τελευταία χρόνια. Μπορείς λοιπόν να φτιάξεις για το φετινό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μία αλογοουρά εντυπωσιακή και περίτεχνη. Μερικά λουλούδια στην αλογοουρά σου θα την κάνουν να δείξει ακόμη πιο όμορφη.

ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-με-αξεσουάρ- ιδέες-με-κότσους-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν- ιδέες-για-επίσημα χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν- χαμηλός-κότσος-στο-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν- χαλαρές-μπούκλες-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Δείτε ακόμα Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021: 22 μοντέρνες ιδέες

ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν- ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν- ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν- ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν- ιδέες-για-χτενίσματα-στο-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν-

Εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν:  Πλεξουδάκι σε κοντά μαλλιά

Πολλές γυναίκες του σήμερα επιλέγουν τα κοντά μαλλιά και το αυστηρό καρέ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ακόμα κι αν έχουμε κοντά μαλλιά ή αυστηρό καρέ, δεν μπορούμε να παίξουμε με περίτεχνα χτενίσματα στα μαλλιά. Η παρακάτω εικόνα μπορεί να σου δώσει μία ιδέα για το χτένισμα στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

καρέ-μαλλιά-με-πλεξουδάκι- καρέ-μαλλιά-με-πλεξουδάκι-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close