Μαλλιά- Δεκεμβρίου- 2021-: 22- μοντέρνες- ιδέες-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021: 22 μοντέρνες ιδέες. Υπέροχες ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα που θα απογειώσουν το στιλ σου τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Δεκέμβριος του 2021 φτάνει και αυτό σημαίνει πως η αγαπημένη γιορτή του έτους ξεκινάει και επισήμως. Τα Χριστούγεννα φίλες μου είναι εδώ και ήδη έχουμε μπει σε εορταστικό mood. Θέλουμε να κανονίσουμε τα σχέδιά μας για τις γιορτές και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους δίπλα στο τζάκι.

Και όπως θα ανταλλάζουμε ευχές δίπλα στο τζάκι και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλουμε φυσικά να είμαστε στιλάτες και υπέρλαμπρες. Έτσι τα μαλλιά μας είναι πολύ σημαντικό να είναι περιποιημένα, σικ και μοντέρνα διότι ένα πετυχημένο χτένισμα ή κούρεμα αρκεί για να αλλάξει όλο το πρόσωπό σας.

Δείτε ακόμα Ροζ ανταύγειες: Η τάση στα μαλλιά για το 2022

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε 22 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα που μπορείτε να υιοθετήσετε όχι μόνο στο χριστουγεννιάτικο και στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν αλλά όλο τον Δεκέμβριοτου 2021 και σε όλες τις περιστάσεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021 : Ponytail αλογοουρά με φραντζάκια και ελαφριές μπούκλες

Μπορείτε να φτιάξετε μία ponytail αλογοουρά στα μαλλιά σας και αν θέλετε το χτένισμά σας να μοιάζει πιο σικ μπορείτε να αφήσετε δύο ίσια φραντζάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Επίσης προσθέστε όγκο στην αλογοουρά σας φτιάχνοντας ελαφριές μπούκλες. Ιδανικό χτένισμα για τις γιορτές, την δουλειά ή την βόλτα.

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021: 22 μοντέρνες ιδέες

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021 : Φυλλαριστά κοντά μαλλιά

Αν θέλετε να κάνετε μία αλλαγή θα μπορούσατε να αλλάξετε κούρεμα. Αν θέλετε ένα σικ κούρεμα που να σας δίνει κύρος αλλά και στιλ δεν έχετε παρά να φυλλάρετε τα κοντά σας μαλλιά. Είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει πολύ στις γυναίκες από 45 ετών και πάνω και σίγουρα θα σας πηγαίνει πολύ.

καρέ-φυλλαριστά μαλλιά-για-τον-Δεκέμβριο-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021 : Χαμηλή ponytail αλογοουρά

Αν θέλετε ένα σικ χτένισμα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ή για την δουλειά, την βόλτα, τη σχολή ή όποια άλλη περίσταση θέλετε, τότε σίγουρα αυτό το χτένισμα θα σας λύσει τα χέρια. Μία χαμηλή ponytail αλογοουρά είναι πάντα μία σικ και μοντέρνα επιλογή χτενίσματος που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

χαμηλή-ponytail αλογοουρά-για-τον-Δεκέμβριο-ιδέες-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021 : Ψηλή αλογοουρά με όγκο

Ο όγκος στα μαλλιά είναι η φετινή τάση. Έτσι αν θέλετε να δώσετε κομψό όγκο στα μαλλιά σας σε μία επίσημη περίσταση του Δεκεμβρίου σίγουρα μπορείτε να ακολουθήσετε το παρακάτω παράδειγμα. Φτιάξτε στα μαλλιά σας ανάλαφρες μπούκλες και πιάστε τα μία ψηλή αλογοουρά.

μισά-μαλλιά-πάνω-και-μισά-μαλλιά-κάτω-ιδέες-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021: Ίσια μαλλιά με σπαστές άκρες

Ένα σικ χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα με μακριά μαλλιά είναι και το παρακάτω. Ίσια μαλλιά χωρίς όγκο με σπαστές άκρες για να φαίνονται ακόμη πιο περιποιημένα και σικ. Αξίζει να τα δοκιμάσετε αυτόν τον Δεκέμβριο και θα είστε κούκλες!

ίσια-μαλλιά-με-σπάσιμο-στις-άκρες-ιδέες-για-τον-Δεκέμβριο-2021-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021: Ίσια μαλλιά

Τα τελευταία χρόνια τα ίσια μαλλιά είναι μία μόδα που δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις. Οι γυναίκες μπορούν να υιοθετήσουν τα ίσια μαλλιά από τις πιο επίσημες μέχρι και τις πιο καθημερινές εμφανίσεις τους. Τίποτα δεν σε εμποδίζει λοιπόν να κάνεις και συ τα μαλλιά σου ίσια σε κάθε περίσταση του Δεκεμβρίου.

ίσια μαλλιά-για-τον-Δεκέμβριο 2021-ιδέες-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021: Ελαφριές μπούκλες με τσιμπιδάκια

Πέρσι ξεκίνησε μία νέα τάση στα γυναικεία χτενίσματα και μιλάμε φυσικά για τα τσιμπιδάκια. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε τα μαλλιά σας ελαφριές σικ μπούκλες και να κάνετε αυτό το χτένισμα ακόμη πιο επίσημο με μερικά τσιμπιδάκια στην μία πλευρά του κεφαλιού. Τα Χριστούγεννα θα δείξετε πανέμορφες!

ελαφριές μπούκλες-με-τσιμπιδάκια-ιδέες- μπούκλες-με-τσιμπιδάκια-ιδέες-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021 : Καρέ ίσια μαλλιά

Τα καρέ μαλλιά είναι η νέα τάση της εποχής με όλο και περισσότερες γυναίκες να μη φοβούνται πλέον να αποχωριστούν τα μακριά τους μαλλιά. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα μοντέρνο κούρεμα για τον Δεκέμβριο. Το αυστηρό καρέ. Και να διατηρείς τα μαλλιά σου ίσια για πιο σικ εμφανίσεις.

καρέ-κούρεμα-στα-μαλλιά-τον-Δεκέμβριο 2021-ιδέες-

Δείτε ακόμα Base breaking: 15 ιδέες για τα μαλλιά σας

σπαστά-μαλλιά-τον-Δεκέμβριο-2021-ιδέες-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021 : Τζίντζερ μαλλιά

Το τζίντζερ χρώμα έγινε μόδα τους τελευταίους μήνες και δεν νομίζουμε να ταιριάζει περισσότερο σε άλλο μήνα από τον Δεκέμβριο. Το κόκκινο και οι αποχρώσεις του πρωταγωνιστούν κάθε Χριστούγεννα οπότε αν θέλετε μία αλλαγή και ταυτόχρονα επιθυμείτε να μπείτε στο κλίμα της εποχής τότε σίγουρα η απόχρωση τζίντζερ είναι αυτή που χρειάζεστε!

τζίντζερ-μαλλιά-τον-Δεκέμβριο-2021-ιδέες-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021: Μαλλιά μισά πάνω μισά κάτω με όγκο

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο όγκος είναι μόδα οπότε από εκεί που οι γυναίκες προσπαθούσαν να τον αποφύγουν, τώρα τον επιδιώκουν. Μπορείτε λοιπόν να πιάσετε τε μαλλιά σας μισά πάνω και μισά κάτω. Είναι ένα χτένισμα που δίνει όγκο στα μαλλιά έτσι και αλλιώς. Αν κάνετε χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά, ο όγκος θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

ιδέες-για-χτενίσματα-τον-Δεκέμβριο-

Δείτε ακόμα Golden blond hair: 16 ιδέες για τα μαλλιά

ιδέες-για-χτενίσματα-τον-Δεκέμβριο-2021- ιδέες-για-χτενίσματα-τον-Δεκέμβριο-2021-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021 : Ψηλή αλογοουρά σε ίσια μαλλιά

Ένα διαχρονικό και πάντα μοντέρνο χτένισμα είναι η ψηλή κοτσίδα. Ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και μπορεί να είναι ένα χτένισμα που μπορεί να αναδείξει τόσο μία επίσημη όσο και μία καθημερινή μας εμφάνιση. Ακόμη να το επιλέξετε κι εσείς;

ιδέες-για-χτενίσματα-τον-Δεκέμβριο-2021- ιδέες-για-χτενίσματα-τον-Δεκέμβριο-2021- ιδέες-για-χτενίσματα-τον-Δεκέμβριο-2021- ιδέες-για-χτενίσματα-τον-Δεκέμβριο-2021-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021: Καρέ μαλλιά με μύτες

Αν θέλετε ένα πιο ροκ κούρεμα για τον Δεκέμβριο τότε δεν έχετε παρά να αντιγράψετε την παρακάτω εικόνα. Καρέ μαλλιά με μύτες που θα κάνουν το look σας να φαίνεται επιμελώς ατημέλητο και ανεξάρτητο. Ιδανικό ακόμη και για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

καρέ-ίσια-μαλλιά-ιδέες-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021 : Κοντά μαλλιά με χαλαρές μπούκλες

Αν έχετε κοντά μαλλιά μπορείτε στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ή σε κάποια βόλτα μέσα στον Δεκέμβριο να φτιάξετε στα κοντά σας μαλλιά χαλαρές μπούκλες. Είναι ένα ανάλαφρο, σικ και πολύ μοντέρνο χτένισμα που θα σας κάνει να δείξετε σαγηνευτικές.

κοντά-μαλλιά-με-μπούκλες-ιδέες-

Μαλλιά Δεκεμβρίου 2021: Ίσια κοντά μαλλιά

Μπορείτε επίσης να ισιώσετε πλήρως τα κοντά σας μαλλιά. Θα δείξετε απόλυτα σικ. Είναι ένα χτένισμα που θα σας κάνει να έχετε μεγαλύτερο κύρος όσων αφορά το στιλ σας και είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

κοντά-μαλλιά-ίσια-ιδέες- ίσια-μαλλιά-για-τον-Δεκέμβριο-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close