παιδί-ζητάει-από-τον-Άγιο Βασίλη-να-κάνει-καλά-την-μαμά-του-

Άγιε Βασίλη θέλω να κάνεις καλά την μαμά μου. Το σπαρακτικό γράμμα ενός μικρού παιδιού προς τον Άγιο Βασίλη που παρακαλάει να κάνει καλά την μαμά του.

Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά αγαπούν να στέλνουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη. Ο Άγιος Βασίλης φέρνει τα δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου και πραγματοποιεί τις ευχές τους. Έχετε σκεφτεί όμως ότι ο Άγιος Βασίλης είναι αυτονόητος μόνο στις δυτικές κοινωνίες;

Τα δώρα που φέρνει ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών τα φτιάχνουν άλλα παιδιά σε τριτοκοσμικές χώρες αλλά και σε χώρες της Ασίας, που μπορεί να έχουν την ηλικία του δικού σας παιδιού. Επίσης μπορεί το δικό σας παιδί να έχει ανάγκη το νέο κουκλόσπιτο της αγαπημένης του κούκλας όμως κάποιο άλλο παιδί, έχει ανάγκη πιο σημαντικά πράγματα.

Δείτε ακόμα Παιδί εξαρτημένων γονιών υιοθετήθηκε από την νοσηλεύτριά του στο νοσοκομείο

Έχει ανάγκη το νερό, το φαγητό, την παιδική του ηλικία το να γίνει ο μπαμπάς του ή η μαμά του καλά. Σαν το παιδί της σημερινής μας ιστορίας όπου ο εκπαιδευτικός σχολικός σύμβουλος Ανδρέας Δημητρίου μοιράστηκε μαζί μας μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook το γράμμα του.

Αυτό το παιδί αποφάσισε να γράψει γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Μέσα από το γράμμα του όμως, δεν ζήτησε από τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών παιχνίδια και ταξίδια ή ό,τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένα παιδί στην ηλικία του, που τα έχει όλα λυμένα και τακτοποιημένα στην ζωή όπως θα έπρεπε να γίνεται με όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ζήτησε ο Άγιος Βασίλης να κάνει καλά την μαμά του. Αυτό το γράμμα μας συγκινεί και παράλληλα μας κάνει να νιώθουμε μία απίστευτη θλίψη. Μας θυμίζει ότι δυστυχώς δεν έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου μία υγιής οικογένεια.

Δείτε ακόμα Ό,τι πιο γλυκό και συγκινητικό θα δεις σήμερα: O μικρός Παναγιώτης- Ραφαήλ αφηγείται παραμύθι με μοναδικό τρόπο! (video)

Δεν παίρνουν όλα τα παιδιά του κόσμου αγάπη. Δεν έχουν όλα τα παιδιά πρόσβαση στο νερό, στο φαγητό, στα φάρμακα, στα εμβόλια, στην σωστή παιδεία. Δεν είναι όλα τα παιδιά του κόσμου ευτυχισμένα και πράγματα που τα δικά μας παιδιά ευτυχώς θεωρούν αυτονόητα για άλλα παιδιά δεν είναι. Διαβάστε παρακάτω:

Η ανάρτηση

Ο εκπαιδευτικός σχολικός σύμβουλος Ανδρέας Δημητρίου μοιράστηκε μαζί μας μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook το γράμμα ενός παιδιού που ζήτησε φέτος από τον Άγιο Βασίλη να κάνει καλά την μαμά του.

Η δημοσίευση του Ανδρέα Δημητρίου συγκέντρωσε πολύ μεγάλη απήχηση με τον κόσμο να συγκινείται και να δίνει τις καλύτερες ευχές του στο παιδί που έγραψε το γράμμα αλλά και στην μανούλα του. Ο Ανδρέας Δημητρίου, συνόδευσε την φωτογραφία με το γράμμα του παιδιού, με την παρακάτω λεζάντα:

Όλα τα γράμματα των παιδιών προς τον Αι-Βασίλη είναι σημαντικά! Όλες οι σκέψεις, συναισθήματα και επιθυμίες είναι σεβαστές! Ωστόσο όταν αναφέρονται στην υγεία, το πιο σημαντικό αγαθό τότε αυτά τα γράμματα λαμβάνουν μια διαφορετική αξία.

παιδί-ζητάει-από-τον-Άγιο Βασίλη-να-κάνει-καλά-την-μαμά-του-

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close