παιδί-εξαρτημένων γονιών-δεν-είχε-ούτε-έναν-επισκέπτη-και-υιοθετήθηκε-από-την-νοσηλεύτρια-του-νοσοκομείου-

Παιδί εξαρτημένων γονιών υιοθετήθηκε από την νοσηλεύτριά του στο νοσοκομείο. Αυτό το παιδί εξαρτημένων γονιών νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και δεν το επισκεπτόταν κανένας. Υιοθετήθηκε από την νοσηλεύτριά του και η ιστορία τους συγκινεί.

Κάθε παιδί σε όλο τον κόσμο πρέπει να είναι ευτυχισμένο. Όμως αυτό δυστυχώς δεν γίνεται. Υπάρχουν πολλά παιδιά σε κάθε γωνία του πλανήτη που δεν έχουν μία παιδική, ανέμελη, χαρούμενη ηλικία. Ζουν μόνα τους, χωρίς σπίτι, κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ζουν μακριά από εμβόλια, πόσιμο νερό και υγιεινή τροφή. Ζουν σε ορφανοτροφεία και σε περιβάλλοντα που τα κακοποιούν είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά είτε και με τις δύο μορφές, ζουν χωρίς γονείς σε κάποιο θάλαμο νοσοκομείου ή ζουν με γονείς σε κάποιο θάλαμο νοσοκομείου.

Δείτε ακόμα Κρήτη: 5χρονος ιδιοφυΐα έχει όνειρο να δουλέψει στη ΝΑΣΑ

Ένα τέτοιο παιδί είναι και το αγγελούδι της σημερινής μας ιστορία. Προήλθε από εξαρτημένους γονείς και ζούσε για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο όπου δεν το επισκεπτόταν πραγματικά κανείς. Κι ενώ το μέλλον αυτού του παιδιού φάνταζε δυσοίωνο η νοσηλεύτρια που αποφάσισε να το υιοθετήσει το άλλαξε. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει αυτές τις μέρες η συγκινητική ιστορία αυτού του παιδιού που γεννήθηκε από εξαρτημένους γονείς και για αρκετό καιρό ζούσε μόνο του στο νοσοκομείο, χωρίς ούτε έναν επισκέπτη που να νοιάζεται για την τύχη του.

Το κ@ριτσάκι έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω της τοξικοεξαρημένης βιολογικής του μητέρας αλλά κατάφερε να κερδίσει την μάχη στην ζωή. Για όσο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο το παιδί, δεν είχε ούτε έναν επισκέπτη.

παιδί-εξαρτημένων γονιών-δεν-είχε-ούτε-έναν-επισκέπτη-και-υιοθετήθηκε-από-την-νοσηλεύτρια-του-νοσοκομείου-

Από την άλλη η νοσηλεύτρια Λιζ Σμιθ που δούλευε στο νοσοκομείο που το παιδί νοσηλευόταν στα σαράντα της χρόνια έμαθε ότι δε θα μπορέσει να αποκτήσει δικά της παιδιά. Η νοσηλεύτρια όμως, δεν είχε σκεφτεί μέχρι τότε την μέθοδο της υιοθεσίας.

Δείτε ακόμα 10χρονη με αυτισμό αυτοκτόνησε λόγω bullying

Όμως μία συνάδελφός της, της μίλησε για το παιδί που προήλθε από τοξικοεξαρτημένους γονείς και το οποίο είχε γεννηθεί πρόωρα. Της εκσιστόρισε ότι το παιδί δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα κανέναν επισκέπτη και νοσηλεύεται μήνες στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το παιδί ονομάζεται Ζιζέλ και η φίλη της νοσηλεύτριας και νυν μαμά της Ζιζέλ την ενημέρωσε ότι μετά το τέλος της νοσηλείας του θα μεταφερθεί σε ίδρυμα.

παιδί-εξαρτημένων γονιών-δεν-είχε-ούτε-έναν-επισκέπτη-και-υιοθετήθηκε-από-την-νοσηλεύτρια-του-νοσοκομείου-

«Έχεις γνωρίσει τη Ζιζέλ; Θεωρώ ότι θα ταιριάζατε απόλυτα». «Εγώ απάντησα: “δεν ξέρω, δεν έχω σκεφτεί ποτέ την αναδοχή η την υιοθεσία”» είπε πρόσφατα η Λιζ Σμιθ σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο CNN με τη μικρούλα αγκαλιά, να τραγουδάει και να γελάει συνέχεια.

Δείτε ακόμα Το πιο πρόωρο παιδί του κόσμου επέζησε και γιορτάσε τα πρώτα του γενέθλια

«Μόλις μία εβδομάδα μετά όμως έτυχε να τη συναντήσω. Τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν και αυτό ήταν». Φυσικά η διαδικασία ήταν μεγάλη όμως εν τέλει η υιοθεσία ολοκληρώθηκε. Πλέον η Ζιζέλ είναι δύο ετών και απολαμβάνει αγάπη και ένα σταθερό σπίτι.

παιδί-εξαρτημένων γονιών-δεν-είχε-ούτε-έναν-επισκέπτη-και-υιοθετήθηκε-από-την-νοσηλεύτρια-του-νοσοκομείου-

Η Ζιζέλ ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού εξαιτίας της εξάρτησης των βιολογικών της γονιών μείωσαν το ποσοστό της υιοθεσίας για την μικρή. Η μικρή μέχρι σήμερα συνεχίζει και τρέφεται με σωληνάκι όμως είναι ένα κ@ρίτσι γεμάτο ενέργεια.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο» καταλήγει η Λιζ στην κάμερα, για τη σχέση που έχει μεταμορφώσει, κατά κάποιον τρόπο, μαμά και κόρη. Μακάρι κάθε παιδί σε αυτήν την γη να έχει την αγάπη που λαμβάνει η Ζιζέλ μέχρι και σήμερα.

Δείτε το βίντεο:

All photos via: bayview-news.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close