23 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινα καρό σχέδια

23 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό σχέδια .Το κόκκινο καρό σχέδιο στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι σήμα κατατεθέν κι έτσι εμείς θα σας παρουσιάσουμε 23 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε κόκκινο καρό σχέδιο.

Τα Χριστούγεννα έχουν μερικά χρώματα και μερικά σχέδια που είναι σήμα κατατεθέν τους. Τα Χριστούγεννα επιλέγουμε τις περισσότερες φορές στην διακόσμηση του σπιτιού αλλά και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο το μπλε ηλεκτρίκ, το κόκκινο, το πράσινο, το χρυσό, το ασημί, τα γκλίτερ και το καρό σχέδιο!

Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως μπορούμε να συνδυάσουμε το κόκκινο καρό σχέδιο στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, στο χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Δείτε ακόμα 40 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φυσικά υλικά

Αν σας αρέσει η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τότε σίγουρα αυτό το άρθρο θα σας αρέσει πολύ. Το κόκκινο καρό σχέδιο είναι ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο σχέδιο και σίγουρα δημιουργεί μία vintage και ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Διαβάστε παρακάτω: 

 Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό κουρτίνες πίσω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πολλές φορές το χριστουγεννιάτικο δέντρο το στολίζουμε μπροστά από τα παράθυρά μας έτσι ώστε τα καλοστολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας να φαίνονται από το παράθυρο. Μπορούμε λοιπόν να βάλουμε μερικές καρό χριστουγεννιάτικες κουρτίνες στα παράθυρα και να απογειώσουμε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

23 -ιδέες- για- Χριστουγεννιάτικη- διακόσμηση- σε- κόκκινα- καρό- σχέδια-

Καρό κόκκινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Επειδή όπως είπαμε το καρό είναι ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο σχέδιο, μπορείτε στα μαγαζιά με τα εποχιακά είδη να βρείτε πολλά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σε καρό σχέδια. Μπορείτε να βάλετε αυτά τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά πάνω από το τζάκι, στην τραπεζαρία ή κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σε-καρό-σχέδιο-

 Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Αν θέλετε να ζήσετε τα φετινά Χριστούγεννα όπως τα ζούσαν οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξετε το καρό σχέδιο για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Καρό χαρτοπετσέτες και πετσέτες, καρό τραπεζομάντηλα και μερικά γκι για να απογειώσετε την διακόσμηση.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση τραπεζιού-σε-κοκικινα -καρό-σχέδια-ιδέες-

 Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό καλύμματα και χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια για καναπέδες και πολυθρόνες

Φυσικά όταν στολίζουμε το σπίτι επιμελούμαστε όσα περισσότερα έπιπλα και γωνίες του σπιτιού μπορούμε. Έτσι μπορείτε να ντύσετε τις πολυθρόνες, τους καναπέδες και τα μαξιλάρια τους με καρό καλύμματα και μαξιλαροθήκες. Αμέσως η ατμόσφαιρα του σπιτιού σας θα γίνει πιο ζεστή.

 Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό καλύμματα και χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια για καναπέδες και πολυθρόνες

Συνδυάστε το καρό σχέδιο με τα φυσικά υλικά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Και αφού μιλάμε για παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δε θα μπορούσαν να λείπουν τα κουκουνάρια και τα κλαδιά από έλατα ή πεύκα. Επειδή φέτος τα φυσικά υλικά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι τάση, αυτή τη χρονιά μαζέψτε κλαδιά από πεύκα ή έλατα από κήπους και δρόμους που έχουν πέσει κάτω.

Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία βρίσκοντας κουκουνάρια που έχουν πέσει στο έδαφος. Πλύντε τα και στολίστε με αυτά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι το οποίο θα έχει επίσης καρό τραπεζομάντηλο και κόκκινες πετσέτες ή χαρτοπετσέτες.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού-σε-καρό-σχέδιο-με-κουκουνάρια-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό στα χριστουγεννιάτικα σερβίτσια

Αν έχετε καρό χριστουγεννιάτικα σερβίτσια ήρθε ο καιρός να τα χρησιμοποιήσετε και πάλι αφού φέτος θεωρούνται και πάλι τάση. Σίγουρα οι γιαγιάδες μας είχαν αρκετά τέτοια χριστουγεννιάτικα σερβίτσια και ίσως να σας έμειναν ως προίκα και σε εσάς. Βλέπετε παρακάτω πως απογειώνουν ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό στα   χριστουγεννιάτικα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μπορείτε να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με καρό χριστουγεννιάτικα στολίδια και καρό χριστουγεννιάτικες μπάλες. Για να αναδείξετε ακόμη περισσότερο το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, συνδυάστε αυτά τα στολίδια με άλλα παραδοσιακά στολίδια όπως στολίζαμε το δέντρο μας μικροί!

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση τραπεζιού-σε-κοκικινα -καρό-σχέδια-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες με καρό κόκκινα  σχέδια

Μπορείτε να αναδείξετε τις παραδοσιακές σας χριστουγεννιάτικες γιρλάντες από ψεύτικο έλατο βάζοντας τες πάνω από το τζάκι και εμπλουτίζοντάς τες με καρόκοκκινες  χριστουγεννιάτικες μπάλες, καρό  κόκκινα φιογκάκια κι άλλα καρό χριστουγεννιάτικα στολίδια της αρεσκείας σας.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-πάνω-από-το-τζάκι-με-γιρλάντες-από-έλατο-και-καρό-χριστουγεννιάτικα στολίδια-

Δείτε ακόμα 25 ιδέες για Elegant χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην κουζίνα

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση τραπεζιού-σε-κοκικινα -καρό-σχέδια-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό σε Χριστουγεννιάτικα στεφάνια  για την πόρτα

Οι περισσότερες εξώπορτες έχουν χριστουγεννιάτικο στεφάνι και αυτό αποδεικνύει ότι το σπίτι είναι στολισμένο. Έτσι μπορούμε να καλώς ορίσουμε τα Χριστούγεννα διαλέγοντας ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι σε καρό σχέδια και με ψεύτικα κλαδιά ελάτου. Απλά υπέροχα.

χριστουγεννιάτικα στεφάνια-για-την-πόρτα-με-καρό-σχέδιο-

Μοντέρνος στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου με καρό κόκκινα σχέδια

Αν σας αρέσει η μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αλλά και τα καρό σχέδια φυσικά και μπορείτε να τα συνδυάσετε. Έτσι στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μοντέρνα με καρό κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες και καρό χριστουγεννιάτικα στολίδια. Η παρακάτω εικόνα μπορεί να σας δώσει έμπνευση.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση τραπεζιού-σε-κοκικινα -καρό-σχέδια-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με πρωταγωνιστές το κόκκινο και το καρό

Φυσικά το κόκκινο είναι το παραδοσιακό χρώμα των Χριστουγέννων αφού είναι και το χρώμα του Άγιου Βασίλη. Έτσι μπορείτε να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας αποκλειστικά με κόκκινα και καρό χριστουγεννιάτικα στολίδια. Θα βγει εντυπωσιακό!

Χριστούγεννα-2021-με-κόκκινα-και-καρό-χριστουγεννιάτικα στολίδια-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό στους καθρέφτες του σπιτιού

Και οι καθρέφτες του σπιτιού μπορούν να στολιστούν χριστουγεννιάτικα. Μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω από τους καθρέφτες σας κλαδιά δέντρων που βρήκατε στον δρόμο σε καλή κατάσταση και να φτιάξετε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο στεφάνι για τον καθρέφτη με πεσμένα φύλλα στο δρόμο και καρό υφάσματα.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-στους-καθρέφτες-ιδέες- χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση τραπεζιού-σε-κοκικινα -καρό-σχέδια-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό στην Vintage χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Μπορείτε να κάνετε μία vintage χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι με ένα κόκκινο καρό τραπεζομάντηλο, μερικά λουλούδια και φύλλα από τον κήπο σας και vintage σερβίτσια με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

χριστουγεννιάτικο-τραπέζι-με-καρό-σχέδια- χριστουγεννιάτικο-δέντρο-με-καρό-γιρλάντες-

Ιδέα για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με το κόκκινο καρό σχέδιο

Αν θέλετε να δείτε πως μπορείτε να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας με το κόκκινο καρό σχέδιο τότε μπορείτε να δείτε αυτή την ιδέα. Ντύστε μία λευκή πετσέτα με μία καρό πετσέτα και μερικά φύλλα από τις γλάστρες σας. Απλό και πανέμορφο.

χριστουγεννιάτικος-στολισμός-τραπεζιού-με-καρό-κορδέλες- ιδέες-για-στολισμός-χριστουγεννιάτικου δέντρου-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό σε  κασκόλ και καρό χριστουγεννιάτικες κάλτσες στο τζάκι

Αν διαθέτετε τζάκι δεν μπορείτε να το αφήσετε έξω από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μπορείτε λοιπόν να πάρετε μερικές καρό χριστουγεννιάτικες κάλτσες αλλά και να χρησιμοποιήσετε παλιά καρό σας κασκόλ που δεν χρειάζεστε πια σαν diy χριστουγεννιάτικη γιρλάντα.

στολισμός-στο-τζάκι-με-καρό-χριστουγεννιάτικα-στολίδια- χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σπιτιού-σε-καρό-σχέδιο-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό για στόλισμα της σκάλας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κασκόλ που δεν χρειάζεστε σε καρό σχέδια για να φτιάξετε diy χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για την διακόσμηση της σκάλας του σπιτιού σας. Μερικά κλαδιά και λουλούδια από τον κήπο  ή το παρτέρι σας θα απογειώσουν την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

diy-χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-με-καρό-κασκόλ- χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σπιτιού-με-καρό-σχέδιο-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό εξωτερικών χώρων

Μπορείτε να ντύσετε το τραπέζι του κήπου ή τις καρέκλες του κήπου με καρό σχέδια. Καρό κόκκινα  ριχτάρια, καρό κόκκινα τραπεζομάντηλα, καρό κόκκινα μαξιλάρια και φυσικά τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με κουκουνάρια θα αναδείξουν τον κήπο, το μπαλκόνι ή την αυλή σας!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινo καρό

All photos via: Pinterest

Δείτε εδώ τα πάντα για τη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με ένα κλικ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close