ιδέες-για-ματ νύχια-Χριστούγεννα 2022-

Ιδέες για μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα νύχια σε ματ σχέδιο που θα απογειώσουν το μανικιούρ σας και θα σας βάλουν για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Το ματ σχέδιο στα νύχια είναι τάση κάθε Χειμώνα, αν και τα τελευταία χρόνια, το αγαπούν πολύ οι γυναίκες και τα Καλοκαίρια. Όπως και να ‘χει μπορείς να προτιμήσεις το ματ σχέδιο για να φτιάξεις μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα νύχια.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα νύχια σε ματ σχέδιο με Χριστουγεννιάτικα σχέδια. Είναι ιδανικό μανικιούρ για μακριά και κοντά νύχια. Αστέρια, χρυσόσκονη, γήινες αποχρώσεις αλλά και μοντέρνες, έντονες Χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2022: Ματ Χριστουγεννιάτικα νύχια σε μπεζ και ροζ χρώμα με αστεράκια

Μπορείτε να διαλέξετε το μπεζ και το ροζ χρώμα για τα νύχια σας, κάνοντας τα μισά ματ. Μερικά αστεράκια θα είναι ό,τι πρέπει για να κάνουν τα νύχια σας άκρως Χριστουγεννιάτικα. Είναι μοντέρνα, πανέμορφα και πολύ γήινα.

Χριστούγεννα 2022: 15 ιδέες για ματ Χριστουγεννιάτικα νύχια

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2022: Πράσινα ματ νύχια με χρυσό γκλίτερ

Μπορείς να φτιάξεις πράσινα ματ νύχια που είναι και το χρώμα των Χριστουγέννων και να τα κάνεις να δείχνουν ακόμη πιο μοντέρνα και Χριστουγεννιάτικα με χρυσό γκλίτερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ματ Χριστουγεννιάτικα νύχια είναι κορυφαία στις τάσεις των Χριστουγεννιάτικων νυχιών το 2022-2023. 

πράσινα νύχια-με-χρυσό γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2022: Μοβ “πλεκτά” Χριστουγεννιάτικα νύχια

Μπορείς να κάνεις τα νύχια σου να δείξουν πολύ Χριστουγεννιάτικα αλλά και χειμωνιάτικα, δίνοντας τους πλεκτό σχέδιο. Το μοβ είναι ένα γιορτινό και μοντέρνο χρώμα που παραμένει το αγαπημένο μας και φυσικά μπορείς να το επιλέξεις.

ματ-μοβ-νύχια-Χριστούγεννα 2022-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2022: Χριστουγεννιάτικα νύχια σε μπεζ και πράσινο χρώμα

Μπορείς να μαγνητίσεις τα βλέμματα με το μανικιούρ σου φέτος τα Χριστούγεννα συνδυάζοντας το πράσινο και το μπεζ. Χριστουγεννιάτικα σχέδια και κεντήματα θα κάνουν τα νύχια σου να δείξουν ακόμη πιο εντυπωσιακά.

πράσινα-και-μπεζ-ματ νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2022: Κόκκινα νύχια με ασημί γκλίτερ

Το κόκκινο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων οπότε δεν γίνεται να μην το διαλέξεις στις φετινές γιορτές. Κόκκινο χρώμα με ασημί γκλίτερ που θα απογειώσει το μανικιούρ σου και θα σε βάλει για τα καλά στο κλίμα της εποχής. Το ασημί γκλίτερ θα κάνει το μανικιούρ σου πιο γκλάμουρους.

κόκκινα-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2022: Μπλε νύχια με χρυσά σχέδια

Το μπλε είναι ένα Χριστουγεννιάτικο χρώμα εξίσου. Παραπέμπει στην Άγια Νύχια (το τραγούδι) και φοριέται πολύ τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ αλλά και στο μανικιούρ. Χρυσά σχέδια που θα ολοκληρώσουν το μανικιούρ σου θα κάνουν τα νύχια σου ακόμη πιο Χριστουγεννιάτικα.

μπλε νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2022-2023: Ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια

ιδέες-για-ματ νύχια-Χριστούγεννα 2022-

ιδέες-για-ματ νύχια-Χριστούγεννα 2022-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2022: Μαύρα νύχια με γκλίτερ

Τα μαύρα νύχια είναι τάση τα φετινά Χριστούγεννα όπως και τα ματ. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις το ματ και να το αναδείξεις με γκλίτερ. Ένα διακριτικό και τόσο γκλάμουρους μανικιούρ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και θα απογειώσει τις νυχτερινές σου εμφανίσεις.

μαύρα-χριστουγεννιάτικα-ματ-νύχια-ιδέες-

ιδέες-για-ματ νύχια-Χριστούγεννα 2022-

ιδέες-για-ματ νύχια-Χριστούγεννα 2022-

Δείτε ακόμα Μαύρα Χριστουγεννιάτικα νύχια 2022-2023: Οι πιο μοντέρνες ιδέες

ιδέες-για-ματ νύχια-Χριστούγεννα 2022-

ιδέες-για-ματ νύχια-Χριστούγεννα 2022-

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια τα Χριστούγεννα 2022: Κόκκινα νύχια με Χριστουγεννιάτικα σχέδια

Ένα φλογερό κόκκινο συνδυασμένο με το λευκό. Χριστουγεννιάτικες χιονονιφάδες, γκλίτερ και σχέδια που παραπέμπουν σε Χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια θα βγάλουν στην επιφάνεια τον γιορτινό σου εαυτό και την παιδικότητά σου.

κόκκινα νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια 2023: Οι πιο μοντέρνες ιδέες

ιδέες-για-ματ νύχια-Χριστούγεννα 2022-

All photos via: Pinterest

Νιώστε και δείξτε όμορφα κάνοντας κλικ σε όλα τα χριστουγεννιάτικα άρθρα μας για ομορφιά εδώ. 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close