γαλάζια-νύχια-με-γκλίτερ-τα-Χριστούγεννα 2022-ιδέες-

15 ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια. Με γκλίτερ και Χριστουγεννιάτικα σχέδια για μακριά και κοντά νύχια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις τα Χριστούγεννα 2022-2023.

Το γαλάζιο θα πρωταγωνιστήσει στο Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ φέτος τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τις τάσεις. Έτσι στο σημερινό άρθρο θα δούμε μερικές ιδέες για γυναικεία νύχια σε Χριστουγεννιάτικα σχέδια και σε γαλάζιο χρώμα.

Γυναικεία γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια για μακρύ και κοντό μανικιούρ με γκλίτερ, Χριστουγεννιάτικα σχέδια, παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ και άλλα πολλά σχέδια. Μπορείς να τα επιλέξεις σε κάθε περίσταση, από τις πιο καθημερινές μέχρι και τις πιο επίσημες εμφανίσεις. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια: Ροζ νύχια με γαλάζιο γκλίτερ

Μπορείς να κάνεις ένα Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με διακριτικά γαλάζια γκλίτερ αφού κάθε Χριστούγεννα το γκλίτερ πρωταγωνιστεί τόσο στο ντύσιμο και στο μακιγιάζ όσο και στο μανικιούρ. Ένα απαλό ροζ σαν βάση θα τονίσει ακόμη περισσότερο το γαλάζιο σου γκλίτερ.

Χριστούγεννα 2022-2023: Ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια

Ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια: Γαλλικό μανικιούρ με γκλίτερ και χιονονιφάδες

Μπορείς να κάνεις το μανικιούρ σου Χριστουγεννιάτικο με το κατάλληλο γκλίτερ αλλά και τις απαραίτητες χιονονιφάδες, που είναι ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο σχέδιο. Μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με φυσική βάση και γαλάζιες λεπτομέρειες θα κλέψει τις εντυπώσεις.

παραλλαγή-γαλλικού μανικιούρ-σε-γαλάζιο χρώμα-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια: Γαλάζια νύχια με ασημί γκλίτερ

Μπορείς να επιλέξεις ένα γαλάζιο χρώμα για τα νύχια σου και να το απογειώσεις με το κατάλληλο ασημί γκλίτερ και μερικές ματ χιονονιφάδες. Είναι ένα μοντέρνο μανικιούρ που μπορείς να το επιλέξεις για κάθε γιορτινή περίσταση αλλά και καθημερινή εμφάνιση την περίοδο των Γιορτών.

γαλάζια-ματ-νύχια-με-γκλίτερ-και-χιονονιφάδες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια 2023: Οι πιο μοντέρνες ιδέες

γαλάζια-νύχια-με-γκλίτερ-τα-Χριστούγεννα 2022-ιδέες-

Ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια: Γαλάζια νύχια με χιονονιφάδες και χρυσό γκλίτερ

Τα θαλασσί σου νύχια θα δείξουν τέλεια με χρυσό γκλίτερ και μερικές χιονονιφάδες. Είναι το τέλειο μανικιούρ, για κάθε επίσημη περίσταση. Αξίζει να σημειωθεί πως το θαλασσί είναι ένα ψυχρό χρώμα που ταιριάζει απόλυτα τον Χειμώνα.

γαλάζια νύχια-με-χρυσό γκλίτερ-και-χιονονιφάδες-ιδέες-

Ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια: Γαλάζια νύχια με ασημί σχέδια

Μπορείς στα γαλάζια σου νύχια να προσθέσεις μερικές λεπτομέρειες που θα κάνουν το μανικιούρ σου πιο γκλάμουρ αλλά και μοντέρνο. Ασημί σχέδια στα νύχια που θα κάνουν τους πάντες να χαζεύουν τα…χέρια σου!

γαλάζια-νύχια-με-ασημί σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια: Ματ Χριστουγεννιάτικα νύχια

Μπορείς να επιλέξεις το ματ για φέτος τα Χριστούγεννα, που μαζί με το γαλάζιο βρίσκεται στις τάσεις των Χριστουγεννιάτικων νυχιών το 2022-2023. Όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα, με τα κατάλληλα Χριστουγεννιάτικα σχέδια αυτό το μανικιούρ θα κλέψει τις εντυπώσεις.

ματ-γαλάζια νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μαύρα Χριστουγεννιάτικα νύχια 2022-2023: Οι πιο μοντέρνες ιδέες

γαλάζια-νύχια-με-γκλίτερ-τα-Χριστούγεννα 2022-ιδέες-

Ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια: Πιγκουίνοι στα νύχια σου

Και αφού το γαλάζιο είναι ένα πολύ ψυχρό χρώμα μπορείς να το συνδυάσεις με χαριτωμένα πιγκουϊνάκια. Και αφού τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα τουλάχιστον τα γιορτάζουμε με χιόνι και χαμηλές θερμοκρασίες, οι πιγκουΐνοι στα νύχια θα σε βάλουν για τα καλά στο κλίμα.

γαλάζια-νύχια-με-πιγκουίνους-και-χιονονιφάδες-ιδέες-

γαλάζια-νύχια-με-γκλίτερ-τα-Χριστούγεννα 2022-ιδέες-

γαλάζια-νύχια-με-γκλίτερ-τα-Χριστούγεννα 2022-ιδέες-

γαλάζια-νύχια-με-γκλίτερ-τα-Χριστούγεννα 2022-ιδέες-

Ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια: Γαλάζια νύχια με μαρμάρινα σχέδια

Μπορείς μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων να επιλέξεις τα μοντέρνα μαρμάρινα σχέδια και με μερικές ασημί λεπτομέρειες με γκλίτερ θα απογειώσεις τα νύχια σου. Δεν χρειάζεσαι αναγκαστικά κάποιο Χριστουγεννιάτικο σχέδιο, αφού για φέτος το γαλάζιο είναι το χρώμα της εποχής.

γαλάζια νύχια-με-μαρμάρινα-σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για γαλάζια Χριστουγεννιάτικα νύχια: Γαλάζια όμπρε με ροζ χρώμα

Μπορείς να κάνεις ένα Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με όμπρε σχέδιο σε γαλάζιο και ροζ χρώμα. Με τα κατάλληλα στρας θα απογειωθεί το μανικιούρ σου και θα δείξει απλά υπέροχο!

όμπρε-νύχια-σε-γαλάζιο-και-ροζ-με-γκλίτερ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια Δεκεμβρίου 2022: 19 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για μανικιούρ

γαλάζια-νύχια-με-γκλίτερ-τα-Χριστούγεννα 2022-ιδέες-

Αν σας άρεσαν οι ιδέες μας πείτε μας στα σχόλια. Επίσης περιμένουμε να δούμε σε φωτογραφίες και τα δικά σας Χριστουγεννιάτικα νύχια. Καλές γιορτές με υγεία

All photos via: Pinterest

Νιώστε και δείξτε όμορφα κάνοντας κλικ σε όλα τα χριστουγεννιάτικα άρθρα μας για ομορφιά εδώ. 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close