34- ιδέες- για- χριστουγεννιάτικα -ματ-νύχια

34 ιδέες για Xριστουγεννιάτικα ματ νύχια. Σε όλα τα χρώματα και σχέδια. Ματ Χριστουγεννιάτικα νύχια με στρας, με γκλίτερ, με τον Ρούντολφ, με χριστουγεννιάτικα δέντρα σε κοντά και μακριά νύχια.

Τα Χριστούγεννα είναι μία υπέροχη εποχή και όλοι θέλουμε να ανανεωθούμε για να είμαστε όμορφες και όμορφοι στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια και στις χριστουγεννιάτικες νυχτερινές μας εξόδους. Εκτός αυτού τα Χριστούγεννα έχουν την δική τους μόδα.

Τα Χριστούγεννα είναι που διαλέγουμε πιο έντονα και φωτεινά χρώματα για τα ρούχα μας όπως το κόκκινο, που δεν φοβόμαστε να βάλουμε γκλίτερ στην εμφάνισή μας ακόμη κι αν δεν το συνηθίζουμε και που όσων αφορά τα νύχια μας, ξεκινάμε σιγά σιγά να πειραματιζόμαστε με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικα νύχια 2021 – 2022: Όλες οι τάσεις

Φτιάχνουμε τα νύχια μας με γκλίτερ, με χριστουγεννιάτικα δέντρα, με Ρούντολφ, με άλλα ελαφάκια, με χιονονιφάδες, ακόμη και με χαρακτήρες χριστουγεννιάτικων παιδικών ταινιών. Παίζουμε όλα τα χρώματα της παλέτας αλλά επιλέγουμε συνήθως το κόκκινο και το πράσινο και δεν φοβόμαστε να πειραματιστούμε.

Έτσι σήμερα συγκεντρώσαμε για εσάς 34 μοντέρνες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα νύχια σε ματ υφή. Η ματ υφή είναι ένα χειμωνιάτικο ως επί το πλείστον σχέδιο αν και σε αυτά δεν υπάρχουν κανόνες, παρά μόνο εξαιρέσεις. Σίγουρα όμως το ματ μπορεί να απογειώσει το χειμωνιάτικο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σας. Διαβάστε παρακάτω: 

 Μοβ χριστουγεννιάτικα ματ νύχια με χιονονιφάδες και γκλίτερ

Το μοβ είναι από τα πιο όμορφα χρώματα τόσο τον Χειμώνα όσο και το Καλοκαίρι. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε πως μπορείτε να διαλέξετε το μοβ ματ χρώμα για τα νύχια σε χριστουγεννιάτικη έκδοση. Στολίστε τα χριστουγεννιάτικα νύχια με χιονονιφάδες, γκλίτερ και άλλα χριστουγεννιάτικα και χειμωνιάτικα σχέδια.

29 ιδέες για ματ νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια

 Γκρι χριστουγεννιάτικα ματ νύχια με αστέρια, πολικά αρκουδάκια και γκλίτερ

Τα Χριστούγεννα για το μανικιούρ μας δεν είναι ανάγκη να διαλέξουμε αποκλειστικά χριστουγεννιάτικα σχέδια. Μπορούμε να διαλέξουμε το ψυχρό γκρι και να στολίσουμε τα ματ χριστουγεννιάτικα νύχια μας με πολικά αρκουδάκια, αστέρια και χιονονιφάδες. Φυσικά το χρυσό γκλίτερ είναι τάση και μπορείτε να το ταιριάξετε!

γκρι-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-αρκουδάκια-και-αστέρια-

 Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια σε κόκκινο και μαύρο με γκι

Μπορείτε επίσης να παίξετε με το κόκκινο και το μαύρο για τα χριστουγεννιάτικα ματ νύχια σας. Μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακά όμπρε σχέδια στα νύχια και να τα διακοσμήσετε με φινετσάτα γκι. Ένα μανικιούρ άκρως χριστουγεννιάτικο και λίγο…αιματηρό, για τις πιο ροκ προσωπικότητες.

κόκκινα-και-μαύρα-χριστουγεννιάτικα νύχια-με-γκι-ιδέες-

 Κόκκινα χριστουγεννιάτικα ματ νύχια με στρας

Μπορείτε να διαλέξετε ένα κλασικό ματ κόκκινο χρώμα για τα χριστουγεννιάτικα νύχια σας. Είναι ένα χρώμα του πάθους και των γιορτών κι έτσι σίγουρα θα σας ταιριάξει. Κι αν σας λείπει η λάμψη, τότε μπορείτε να το διακοσμήσετε με στρας.

κόκκινα-ματ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-γκλίτερ-

 Γκρι ματ Χριστουγεννιάτικα νύχια με ελαφάκια

Αυτά τα νύχια είναι εντυπωσιακά και τόσο παιχνιδιάρικα. Ένα ψυχρό γκρι για να ταιριάξει με το κλίμα της εποχής με τα απαραίτητα ελαφάκια για να μπούμε και στο κλίμα των Χριστουγέννων. Ένα παιχνιδιάρικο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ που θα εντυπωσιάσει.

γκρι-ματ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-ελαφάκια-ιδέες-

 Πετρόλ Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια με ασημί γκλίτερ

Μπορείτε να κάνετε το μανικιούρ σας χριστουγεννιάτικο χωρίς να επιλέξετε χριστουγεννιάτικα σχέδια. Απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα, όπως για παράδειγμα το πετρόλ και απογειώστε το με λίγα γκλίτερ και λίγα στρας.

πετρόλ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-ασημί-γκλίτερ-

 Λευκά χριστουγεννιάτικα ματ νύχια με σχέδια Έλσα

Αυτά τα νύχια αν δεν τα λατρέψετε εσείς σίγουρα θα τα λατρέψει η κ@ρη σας ή η ανιψιά σας. Βέβαια είναι μικρές ακόμα για να φτιάχνουν νύχια οπότε ας τα κάνουμε εμείς. Λευκά νύχια σε ματ υφή με ανάγλυφα σχέδια και τον χιονάνθρωπο από την Έλσα που είναι το σύγχρονο χριστουγεννιάτικο σύμβολο.

λευκά-ματ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-χιονάνθρωπο-

 Καφέ χριστουγεννιάτικα ματ νύχια με στρας

Μπορείτε να διαλέξετε και το ντελικάτο αλλά και ζεστό καφέ. Είναι ένα υπέροχο χρώμα για τον Χειμώνα και μπορείτε να το απογειώσετε και τα φετινά Χριστούγεννα τοποθετώντας και μερικά γκλίτερ. Είναι ένα σικ χριστουγεννιάτικα μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες.

καφέ-ματ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-χιονονιφάδες-και-γκλίτερ-

Δείτε ακόμα Σχέδια για χριστουγεννιάτικα μανικιούρ που μπορείς να κάνεις σε κοντά νύχια στο σπίτι

μπορντό-χριστουγεννιάτικα-ματ νύχια-με-στρας-

 Μαύρα Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια με χιονονιφάδες

Τα μαύρα χριστουγεννιάτικα νύχια μπορεί να μην είναι ένα συνηθισμένο σχέδιο όμως επειδή τα τελευταία χρόνια το μαύρο είναι της μόδας σίγουρα θα το υιοθετήσετε και τα φετινά Χριστούγεννα. Για να το κάνετε πιο χριστουγεννιάτικο διακοσμήστε τα μαύρα ματ νύχια με χιονονιφάδες και αστέρια.

μαύρα-χριστουγεννιάτικα-ματ νύχια-με-χιονονιφάδες-και-αστέρια- ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-χριστουγεννιάτικα-σχέδια- κόκκινα-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-στρας-

34 ιδέες για χριστουγεννιάτικα ματ νύχια : Πράσινα ματ χριστουγεννιάτικα νύχια με σχέδια Ρούντολφ από στρας

Μπορείτε να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα νύχια σας να μοιάζουν με έργο τέχνης ή κόσμημα παίζοντας με το πράσινο χριστουγεννιάτικο χρώμα και φτιάχνοντας Ρούντολφ από στρας και γκλίτερ. Βλέπετε και παρακάτω ότι είναι εκθαμβωτικά όμορφο το αποτέλεσμα.

πράσινα-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-στρας-

34 ιδέες για χριστουγεννιάτικα ματ νύχια : Γκρι ανάγλυφα ματ χριστουγεννιάτικα νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Παίξτε με τα χρώματα και τα σχέδια φτιάχνοντας γκρι ματ χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια σας. Ελαφάκια, χιονονιφάδες και άλλα ανάγλυφα και όχι μόνο χριστουγεννιάτικα σχέδια, πάντα σε ματ υφή.

ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια- ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια-

34 ιδέες για χριστουγεννιάτικα ματ νύχια : Κόκκινα νύχια με χιονονιφάδες και χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Μπορείτε να συνδυάσετε το ματ και το κλασικό κόκκινο με το λευκό, τα γκλίτερ και τα χριστουγεννιάτικα σχέδια. Χιονονιφάδες ή και χριστουγεννιάτικα μπισκότα που θα απογειώσουν ακόμη περισσότερο το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σας.

ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια-

34 ιδέες για χριστουγεννιάτικα ματ νύχια : Μπεζ χριστουγεννιάτικα νύχια με Ρούντολφ

Δημιουργήστε έναν πίνακα ζωγραφικής στα νύχια σας ζωγραφίζοντας Ρούντολφ και όποιο άλλο χριστουγεννιάτικο σχέδιο σας αρέσει. Το μπεζ είναι ένα πανέμορφο και σικ χρώμα που μπορείτε να το επιλέξετε ακόμη και τις ημέρες των Χριστουγέννων.

ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια-

Δείτε ακόμα Μανικιούρ με πέρλες: 30 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια

ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια- μπεζ-και-κόκκινα-χριστουγεννιάτικα-ματ-νύχια-με-γκλίτερ-και-Ρούντολφ-

34 ιδέες για χριστουγεννιάτικα ματ νύχια : Μπλε και λευκά χριστουγεννιάτικα νύχια με σχέδια

Μπορείτε να παίξετε με το λευκό και το μπλε χρώμα και να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικα σχέδια όπως το καρό, χριστουγεννιάτικους καλικάντζαρους και ό,τι άλλο σας αρέσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα βγει απλά πανέμορφο.

χριστουγεννιάτικα-ματ-σχέδια-στα-νύχια-με-μπλε-και-λευκό-χρώμα- κόκκινα-ματ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-γκλίτερ- κόκκινα-ματ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-γκλίτερ-και-γκι- κόκκινα-ματ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες κόκκινα-ματ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-ιδέες

 Ροζ Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια με γκλίτερ

Φέτος τα Χριστούγεννα μπορείτε να παίξετε και με το χρώμα του ροζ. Μπορεί να είναι ένα χρώμα που δεν το επιλέγουμε συνήθως τα Χριστούγεννα όμως όπως είπαμε στην μόδα δεν υπάρχουν κανόνες στα χρώματα, παρά μόνο εξαιρέσεις. Μερικά γκλίτερ θα απογειώσουν τα χριστουγεννιάτικα νύχια σας.

ροζ-νύχια-με-στρας-και-γκλίτερ-χριστουγεννιάτικα-ματ-σχέδια-

Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια σε Κόκκινα και πράσινα νύχια με γκλίτερ

Μπορείτε να φτιάξετε μία μοναδική διχρωμία με πράσινο και κόκκινο χρώμα. Σε ματ υφή με τα παραδοσιακά στρας για να μην ξεχνιόμαστε. Το πράσινο και το κόκκινο είναι τα παραδοσιακά χρώματα των Χριστουγέννων οπότε δεν χρειαζόμαστε πολλά για να μπούμε στο κλίμα.

χριστουγεννιάτικα-νύχια-σε-πράσινο-και-κόκκινο-χρώμα- ιδέες-για-ματ-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-σχέδια-

 Ροζ πουά Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια με Ρούντολφ

Μπορείτε να παίξετε με τα σχέδια και τα χρώματα δημιουργώντας ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σχέδιο. Ροζ πουά χριστουγεννιάτικα σχέδια με Ρούντολφ που θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο μανικιούρ για όλες τις ώρες.

ροζ-πουά-χριστουγεννιάτικα-ματ-νύχια-με-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-

34 ιδέες για χριστουγεννιάτικα ματ νύχια 34 ιδέες για χριστουγεννιάτικα ματ νύχια 34 ιδέες για χριστουγεννιάτικα ματ νύχια 34 ιδέες για χριστουγεννιάτικα ματ νύχια

All photos via: Pinterest

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!

 

Νιώστε και δείξτε όμορφα κάνοντας κλικ σε όλα τα χριστουγεννιάτικα άρθρα μας για ομορφιά εδώ. 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close