χριστουγεννιάτικες-τάσεις-για-τα-νύχια-2021 2022-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικα νύχια 2021 – 2022: Όλες οι τάσεις. Οι τάσεις στα χριστουγεννιάτικα νύχια σε σχέδια και χρώματα μέσα από μοντέρνες χριστουγεννιάτικες ιδέες για όλες τις γυναίκες.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη έχουμε μπει σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Πολλοί από εμάς έχουμε στολίσει τα σπίτια μας ή ξεκινάμε να κάνουμε έρευνες αγορές για να αγοράσουμε καινούρια χριστουγεννιάτικα στολίδια και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στα τέλη του Νοέμβρη.

Όμως τα Χριστούγεννα δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. Οι γυναίκες τα Χριστούγεννα ξεκινούν να αλλάζουν και πράγματα από την εξωτερική τους εμφάνιση. Επιλέγουν χριστουγεννιάτικα χτενίσματα, χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια και ανανεώνουν την γκαρνταρόμπα τους.

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ: Ιδέες για νύχια ποδιών για τα φετινά Χριστούγεννα

Οι νέες τάσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια του 2021-2022 έφτασαν κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην τα παρουσιάσουμε εσάς. Οι νέες τάσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια περιέχουν όλα τα αγαπημένα μας χρώματα. Το κόκκινο και το πράσινο δεν λείπει, όπως επίσης το μπλε που είναι τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα χρώματα.

Όμως στις φετινές τάσεις θα δούμε και το κίτρινο, το γκρι ή ακόμη και το ροζ. Τα χριστουγεννιάτικα σχέδια στις φετινές τάσεις για τα νύχια είναι κατά κύριο λόγο οι χριστουγεννιάτικες μπάλες, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα αλλά και οι χιονονιφάδες ενώ τα γκλίτερ και οι χρυσές λεπτομέρειες πρωταγωνιστούν. Διαβάστε παρακάτω: 

Στις φετινές τάσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια 2021 – 2022 κυριαρχούν οι χιονονιφάδες

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν λάμψη και ομορφιά. Έτσι σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε γκλίτερ για να απογειώσετε τα νύχια σας. Το λευκό ταιριάζει πλήρως με το ψυχρό κλίμα της εποχής και μπορείτε να απογειώσετε το μανικιούρ σας με γκλίτερ και σχέδια χιονονιφάδων στα νύχια σας.

Άλλωστε οι χιονονιφάδες είναι στις τάσεις και αξίζει να τους δώσετε μία ευκαιρία. Προτιμήστε λοιπόν λαμπερές χιονονιφάδες στα νύχια σας και εντυπωσιάσετε.

Χριστουγεννιάτικα νύχια 2021 - 2022: Όλες οι τάσεις

Το μπλε ηλεκτρίκ και οι χριστουγεννιάτικες μπάλες θα πρωταγωνιστήσουν στις χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια 2021-2022.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες, αστέρια, και χιονονιφάδες είναι μόνο μερικά χριστουγεννιάτικα σχέδια που θα μπορούσατε να επιλέξετε για να απογειώσετε τα μπλε ηλεκτρίκ νύχια σας. Εκτός από το κόκκινο και το πράσινο και το μπλε της… Άγιας Νύχτας είναι το χρώμα των Χριστουγέννων.

μπλε ηλεκτρίκ-και-χριστουγεννιάτικες μπάλες-στις-τάσεις-για-τα-χριστουγεννιάτικα-νύχια-2021 2022-

Από τις χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια για το 2021-2022 δεν θα μπορούσε να λείπει το κόκκινο

Τα παρακάτω χριστουγεννιάτικα νύχια δεν είναι ένα απλό μανικιούρ. Είναι έργο τέχνης. Βάψτε τα νύχια σας ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικα κόκκινο και απογειώσετε το χρώμα με λίγα ασημί γκλίτερ στις βάσεις των νυχιών.

Το κόκκινο θα βρίσκεται στις τάσεις των Χριστουγέννων για τα νύχια το 2021-2022 και αποτελεί πλέον ένα χρώμα παράδοση. Το ρολόι που μετράει αντίστροφα μπορεί να πιαστεί και σαν πρωτοχρονιάτικη ιδέα για μανικιούρ.

κόκκινα-νύχια-με-γκλίτερ-τάσεις-Χριστούγεννα 2021 2022-

Τάσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια 2021-2022: Γκρι και μαύρα νύχια

Αν σας αρέσουν οι σκούρες αποχρώσεις δεν χρειάζεται να τις αποχωριστείτε ούτε τα Χριστούγεννα. Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε το διαχρονικό μαύρο με το κλασικό γκρι και να κάνετε το μανικιούρ σας πιο χριστουγεννιάτικα σχεδιάζοντας χριστουγεννιάτικες μπάλες, χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και όχι μόνο.

μαύρα-και-γκρι-νύχια-με-χιονονιφάδες-Χριστούγεννα 2021-2022-τάσεις-

Τάσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια 2021-2022: Ασημί με γκλίτερ

Και η παρακάτω ιδέα για χριστουγεννιάτικα νύχια μας εντυπωσίασε αφού έχει όλη την λάμψη των Χριστουγέννων, την ψύχρα του Χειμώνα αλλά και την καλαισθησία της τωρινής μόδας. Λευκά και γκρι νύχια με γκλίτερ, στρας και χριστουγεννιάτικα σχέδια που θα σας ξετρελάνουν. Το ασημί με το γκλίτερ είναι ένα χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στις φετινές τάσεις.

λευκά-και-γκρι-νύχια-με-γκλίτερ-και-χριστουγεννιάτικες μπάλες-τάσεις-Χριστούγεννα 2021 2022-

Κίτρινα νύχια και χριστουγεννιάτικα δέντρα στις τάσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια 2021-2022

Τα παρακάτω νύχια μοιάζουν με καραμελάκια. Μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας στην αγαπημένη σας απόχρωση του κίτρινου και να συνδυάσετε το κίτρινο με το λευκό. Ένα ζωγραφισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα σας βάλει στο κλίμα της εποχής.

Άλλωστε οι φετινές χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια μας καλούν να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα χρώματα. Το κίτρινο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το αγαπημένο χρώμα των γυναικών και δε θα μπορούσε να λείπει από τις χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια.

Χριστούγεννα 2021 2022-τάσεις-χριστουγεννιάτικο δέντρο-στα-νύχια-

Το χρυσό θα πρωταγωνιστήσει στις χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια 2021-2022

Το χρυσό είναι η φετινή τάση και δεν θα μπορούσε να λείπει από τις χριστουγεννιάτικες ιδέες για νύχια. Χρυσά νύχια με γκλίτερ για να μην χάσουμε την λάμψη των ημερών συνδυασμένο με χριστουγεννιάτικα σχέδια ζωγραφισμένα σε κίτρινο φόντο.

χρυσό-χρώμα-και-χριστουγεννιάτικες-μπάλες-τάσεις-2021 2022-

Χριστουγεννιάτικες τάσεις στα νύχια: Μαύρα νύχια με γκλίτερ και χριστουγεννιάτικα δέντρα

Μία ροκ αλλά και λαμπερή ιδέα είναι και η παρακάτω. Επιλέξτε το κλασικό μαύρο και συνδυάστε το με χριστουγεννιάτικα σχέδια σε γκρι αποχρώσεις όπως το χριστουγεννιάτικα δέντρο της παρακάτω ιδέας και γκλίτερ σε γκρι χρώμα. Οι φετινές χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια περιέχουν και το αγαπημένο μας μαύρο και χαιρόμαστε γι’ αυτό.

μαύρα-νύχια-με-γκλίτερ-και-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-τάσεις-2021 2022-

Το πράσινο δε θα λείψει από τις φετινές χριστουγεννιάτικες τάσεις για το 2021-2022

Δε θα μπορούσε να λείπει το πράσινο από τις φετινές μας τάσεις. Μιλάμε για ένα απόλυτα χριστουγεννιάτικα χρώμα που μάλιστα πολλές γυναίκες το επιλέγουν μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων. Επιλέξτε λοιπόν το πράσινο χρώμα και κοσμήστε το με λίγα γκλίτερ.

χριστουγεννιάτικες-τάσεις-στα-νύχια-πράσινο-χρώμα-με-χριστουγεννιάτικο δέντρο-

Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια

Μπορείτε φέτος τα Χριστούγεννα να παίξετε και με άλλα έντονα χρώματα. Παρακάτω βλέπουμε ένα εντυπωσιακό μοβ ματ μανό και ένα λαμπερό μπλε με αποχρώσεις μοβ να κοσμούν τα νύχια του μοντέλου.

Όμως δεν πρέπει να παραλείψετε ότι στις φετινές τάσεις οι οίκοι ομορφιάς προτείνουν ένα χριστουγεννιάτικο σχέδιο για τα νύχια που παλιότερα δεν είχε τόση δημοτικότητα. Μιλάμε φυσικά για τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες μπάλες που φέτος τα Χριστούγεννα γίνονται τάση και θα κοσμούν τα περισσότερα νύχια.

χριστουγεννιάτικες-τάσεις-στα-νύχια-μοβ-χρώμα-με-χριστουγεννιάτικες-μπάλες-

Το λευκό του πάγου θα…φορεθεί πολύ στα νύχια στις χριστουγεννιάτικες τάσεις 2021-2022.

Και το λευκό του πάγου ταιριάζει πλήρως με την εποχή. Μάλιστα είναι ένα χρώμα που φέτος έχει μπει στις χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια. Ειδικά αν φέτος χιονίσει θα έρθει και θα…δέσει απόλυτα. Μην ξεχάσετε τα αγαπημένα σας χριστουγεννιάτικα σχέδια για να απογειώσετε το μανικιούρ σας.

χριστουγεννιάτικες-τάσεις-στα-νύχια-ροζ-χρώμα-με-χριστουγεννιάτικες-μπάλες-

Τάσεις στα χριστουγεννιάτικα νύχια 2021-2022: Το χρυσό αποτελεί πρώτη επιλογή.

Έχει γίνει χαμός με το χρυσό το 2021 και αυτό ξεκίνησε από τις φθινοπωρινές και χειμερινές τάσεις του 2021-2022. Φυσικά και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και τα Χριστούγεννα. Χρυσές λεπτομέρειες με γκλίτερ ή και ολοκληρωτικά χρυσά νύχια θα μαγνητίσουν τα βλέμματα φέτος τα Χριστούγεννα και αποτελούν την Νο1 τάση.

χριστουγεννιάτικες-τάσεις-στα-νύχια-χρυσό-χρώμα-με-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-2021 2022-

Δείτε ακόμα Κόκκινα νύχια : Ιδέες για τον Δεκέμβρη 2020

χριστουγεννιάτικες-τάσεις-στα-νύχια-πράσινο-χρώμα-με-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-2021 2022-

Ροζ νύχια με γκλίτερ και χριστουγεννιάτικες μπάλες στις τάσεις

Η παρακάτω ιδέα είναι πιο νεανική και φρέσκια. Ένα χαρούμενο και δροσερό ροζ που βγάζει στην επιφάνεια την κορ@τσίστικη πλευρά σου με λίγο γκλίτερ για να ταιριάξεις στην λάμψη της εποχής και φυσικά τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα σχέδια που στην παρακάτω ιδέα είναι οι χριστουγεννιάτικες μπάλες.

χριστουγεννιάτικες-τάσεις-στα-νύχια-ροζ-χρώμα-με-χριστουγεννιάτικες-μπάλες-2021 2022- χριστουγεννιάτικες-τάσεις-στα-νύχια-πράσινο-και-μαύρο-χρώμα-με-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-2021 2022-

Τα χριστουγεννιάτικα αστέρια θα πρωταγωνιστήσουν στις χριστουγεννιάτικες τάσεις 2021-2022

Κάντε τα νύχια σας να μοιάζουν με τον ουρανό της Βηθλεέμ συνδυάζοντας ένα υπέροχο σκούρο μπλε και ζωγραφίζοντας χριστουγεννιάτικα αστέρια. Η παρακάτω εικόνα είναι σίγουρα σαγηνευτικά όμορφη και θα χαρούμε να την επιλέξετε. Φυσικά μπορείτε να κοσμήσετε με χριστουγεννιάτικα σχέδια τα νύχια σας όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε.

χριστουγεννιάτικες-τάσεις-στα-νύχια-μπλε ηλεκτρίκ-χρώμα-με-χριστουγεννιάτικα αστέρια-2021 2022-

Κίτρινα και χρυσά νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια στις τάσεις 2021-2022

Μην φοβηθείτε να παίξετε με τα χρώματα του κίτρινου και του μαύρου κάνοντας πιο ροκ χριστουγεννιάτικα σχέδια έτσι ώστε να προσαρμόσετε την εποχή στο στιλ σας.

Άλλωστε μιλάμε για χρώματα, που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις φετινές τάσεις. Το χρυσό μπορεί να ταιριάξει σε ένα ροκ μανικιούρ και σίγουρα φέτος μπορεί να ταιριάξει στα περισσότερα μανικιούρ αφού μιλάμε για τάση!

χριστουγεννιάτικες-τάσεις-στα-νύχια-κίτρινο-και-μαύρο-χρώμα-με-χριστουγεννιάτικα αστέρια-και-χριστουγεννιάτικα-δέντρα-2021 2022-

Χριστουγεννιάτικες τάσεις στα νύχια 2021-2022: Χριστουγεννιάτικες αναπαραστάσεις

Αν δεν διαλέξεις ένα ζεστό, βαθύ μπορντό φέτος τα Χριστούγεννα και γενικά τον Χειμώνα πότε θα το επιλέξεις; Όπως μας δείχνει και η παρακάτω εικόνα το μπορντό χρώμα ταιριάζει πολύ με το χρυσό οπότε λίγες χριστουγεννιάτικες αναπαραστάσεις με χρυσό χρώμα με γκλίτερ είναι ό,τι πρέπει για να απογειωθεί το μανικιούρ.

Φέτος τα Χριστούγεννα οι τάσεις προκαλούν τις γυναίκες να βγάλουν στην επιφάνεια τον καλλιτεχνικό τους κόσμο και να μην φοβηθούν να απογειώσουν το μανικιούρ του με χριστουγεννιάτικες αναπαραστάσεις.

χριστουγεννιάτικες-τάσεις-στα-νύχια-μπορντό-χρώμα-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια-2021 2022-

Το γαλλικό μανικιούρ θα πρωταγωνιστήσει και στις χριστουγεννιάτικες τάσεις 2021-2022

Φυσικά υπάρχουν και οι γυναίκες που είναι πιο σικ και που αγαπούν το μίνιμαλ ακόμη και στην πιο…φωτεινή και λαμπερή εποχή του χρόνου. Μπορείτε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση να παίξετε με τα χρώματα του γαλλικού δημιουργώντας εκπληκτικά χριστουγεννιάτικα νύχια. Οι τάσεις δε θα μπορούσαν να ξεχάσουν τις γυναίκες που αγαπούν την απλότητα.

γαλλικό μανικιούρ-στις-χριστουγεννιάτικες-τάσεις-Χριστούγεννα 2021 2022-

Το γκλίτερ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις χριστουγεννιάτικες τάσεις 2021-2022

Το γκλίτερ είναι τάση τα τελευταία χρόνια ακόμη και μέσα στην καρδιά του Καλοκαιριού. Δε θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τις χριστουγεννιάτικες τάσεις που ως γνωστόν ξεχειλίζουν κάθε χρόνο λάμψη. Γκλίτερ, στρας και άλλα λαμπερά σχέδια είναι στην διάθεσή σας στις φετινές χριστουγεννιάτικες τάσεις.

λευκά-και-πράσινα-νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια-στις-τάσεις-2021 2022- χριστουγεννιάτικες-τάσεις-για-τα-νύχια-2021 2022-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικες τάσεις στα νύχια 2021-2022: Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Οι οίκοι μόδας προτείνουν φέτος τα Χριστούγεννα να πειραματιστείτε ακόμη και με τα πιο εξτρίμ χριστουγεννιάτικα σχέδια. Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια είχαμε συνηθίσει να τα βλέπουμε στις εξώπορτες των σπιτιών. Φέτος τα Χριστούγεννα όμως θα τα δούμε και στα νύχια μας, αφού είναι η νέα τάση που ήρθε για να μείνει.

χριστουγεννιάτικα στεφάνια-στις-χριστουγεννιάτικες τάσεις-για-τα-νύχια- χριστουγεννιάτικα στεφάνια-στις-χριστουγεννιάτικες τάσεις-για-τα-νύχια-

Φυσικές λεπτομέρειες στα χριστουγεννιάτικα νύχια είναι η τάση για το 2021-2022

Τα τελευταία χρόνια οι οίκοι μόδας και οι οίκοι ομορφιάς προτείνουν στις γυναίκες να αγαπήσουν τα φυσικά τους χρώματα τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα νύχια. Έτσι οι φετινές χριστουγεννιάτικες τάσεις θέλει τις γυναίκες να παίζουν με τα έντονα χρώματα και παράλληλα να αφήνουν φυσικές λεπτομέρειες στα νύχια τους όπως στην παρακάτω εικόνα.

χριστουγεννιάτικες-τάσεις-Χριστούγεννα-2021 2022-ιδέες- χριστουγεννιάτικες-μπάλες-στις-χριστουγεννιάτικες τάσεις-για-τα-νύχια-2021 2022-

Οι φετινές τάσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια 2021-2022 σε προκαλούν να βγάλεις έξω το παιδί που έχεις μέσα σου.

Η αλήθεια είναι πως τα Χριστούγεννα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την παιδικότητα. Δεν μπορείς λοιπόν να χαρείς τα Χριστούγεννα αν δεν σκέφτεσαι και λίγο σαν παιδί. Οι φετινές χριστουγεννιάτικες τάσεις στα νύχια το ξέρουν αυτό και σε προκαλούν να ζωγραφίσεις στα νύχια σου χριστουγεννιάτικα λούτρινα και άλλα παιδικά σχέδια!

λούτρινα αρκουδάκια-στις-χριστουγεννιάτικες τάσεις-για-τα-νύχια-2021 2022-

Το λευκό θα πρωταγωνιστήσει στις χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια 2021-2022

Το λευκό πριν μερικά χρόνια ήταν ένα χρώμα που επιλέγαμε αυστηρά την περίοδο του Καλοκαιριού. Τα τελευταία χρόνια όμως φαίνεται πως οι γυναίκες δεν το αποχωρίζονται ποτέ και φέτος θα κάνει έντονη την εμφάνισή του και στα χριστουγεννιάτικα νύχια. Λευκά νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια στις φετινές τάσεις.

λευκά-νύχια-στις-χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια-2021 2022-

Τάσεις 2021-2022: Χριστουγεννιάτικα νύχια που μοιάζουν με γλειφιτζούρια

Τα γλειφιτζούρια αποτελούν χριστουγεννιάτικο σύμβολο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Φέτος λοιπόν οι οίκοι μόδας μας προτείνουν να παίξουμε τα αγαπημένα μας χρώματα φτιάχνοντας ρίγες στα νύχια που παραπέμπουν στα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια.

γλειφιτζούρια-στις-χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια-2021-2022-

Τάσεις 2021-2022: Χριστουγεννιάτικα νύχια με χειμωνιάτικα σχέδια

Τα Χριστούγεννα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα χιόνια, τον χιονοπόλεμο και το κρύο. Έτσι φέτος τα Χριστούγεννα στις χριστουγεννιάτικες τάσεις υπάρχουν και τα σχέδια που παραπέμπουν σε χειμωνιάτικα γάντια, κασκόλ και σκουφάκια. Παίξε με αυτά τα σχέδια και δε θα το μετανιώσεις.

γάντια-στις-χριστουγεννιάτικες-τάσεις για τα νύχια-2021-2022-

Τα tribal σχέδια είναι στις φετινές χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια 2021-2022

Τα indie nails έφεραν την επανάσταση στα σχέδια των νυχιών όσων αφορά τις τάσεις του Καλοκαιριού, του Φθινοπώρου αλλά και του Χειμώνα.

Οι χριστουγεννιάτικες τάσεις είναι κάτι ξεχωριστό στα νύχια και φαίνεται πως εμπνευσμένοι από τα indie nails οι οίκοι μόδας έφεραν στις τάσεις τα tribal σχέδια. Γραμμές σε αφηρημένα σχέδια στα νύχια σου λοιπόν.

tribal σχέδια-στις-χριστουγεννιάτικες-τάσεις για τα νύχια-2021-2022-

Παίξε με το γαλλικό μανικιούρ, το φλογερό κόκκινο, τα γκλίτερ και τα στρας στις χριστουγεννιάτικες τάσεις στα νύχια 2021-2022

Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με πολλά σχέδια και χρώματα στα νύχια σου οι χριστουγεννιάτικες τάσεις στα νύχια 2021-2022 θα σε βοηθήσουν σε αυτό. Διάλεξε για τα νύχια σου το κλασικό γαλλικό μανικιούρ και απογείωσέ το συνδυάζοντάς το με ένα φλογερό κόκκινο, στρας και γκλίτερ.

γαλλικό μανικιούρ-με-κόκκινο-χρώμα-και-στρας-στις-χριστουγεννιάτικες-τάσεις για τα νύχια-2021-2022-

Οι πιγκουίνοι είναι στις χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια 2021-2022

Οι πιγκουίνοι πρόκειται για αξιολάτρευτα ζωάκια που φέτος τα Χριστούγεννα θα πρωταγωνιστήσουν και στα νύχια σου. Διάλεξε μικρά και χαριτωμένα πιγκουινάκια για τα νύχια σου και θα απογειώσεις οποιοδήποτε χριστουγεννιάτικο μανικιούρ κι αν επιλέξεις.

πιγκουίνοι-στις-χριστουγεννιάτικες-τάσεις για τα νύχια-2021-2022-

πιγκουίνοι-στις-χριστουγεννιάτικες-τάσεις για τα νύχια-2021-2022-

Οι τάρανδοι είναι στις χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια 2021-2022

Αν οι τάρανδοι που σέρνουν το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη κάθε χρόνο δεν βρίσκονταν στις τάσεις όσων αφορά τα χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια δε θα ξέραμε τι άλλο θα μπορούσαν να είχαν βάλει στις θέσεις τους. Ένα κλασικό σχέδιο στα νύχια που θα απογειώσει το μανικιούρ σου φέτος τα Χριστούγεννα.

τάρανδοι-στις-χριστουγεννιάτικες-τάσεις για τα νύχια-2021-2022-

Οι χιονάνθρωποι είναι στις χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια 2021-2022

Φτιάξε τον αγαπημένο σου χιονάνθρωπο όχι μόνο στην αυλή του σπιτιού σου αλλά και στα νύχια σου. Όσων αφορά τα χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια οι χιονάνθρωποι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις φετινές χριστουγεννιάτικες τάσεις.

χιονάνθρωποι-στις-χριστουγεννιάτικες-τάσεις για τα νύχια-2021-2022-

Ακόμη κι αν αυτοί οι χιονάνθρωποι δεν είναι οι κλασικοί αλλά αποτελούν χαρακτήρες από αγαπημένες παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως το Frozen.

χιονάνθρωποι-στις-χριστουγεννιάτικες-τάσεις για τα νύχια-2021-2022-

Δείτε ακόμα 15 Εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια με στρας για το Χειμώνα

χριστουγεννιάτικες-τάσεις-για-τα-νύχια-2021 2022-

All photos via: Pinterest

Νιώστε και δείξτε όμορφα κάνοντας κλικ σε όλα τα χριστουγεννιάτικα άρθρα μας για ομορφιά εδώ. 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close