ιδέες-για-total black ντύσιμο-τα-Χριστούγεννα 2023-

Το μαύρο είναι ένα κλασικό χρώμα και μπορείτε να επιλέξετε ένα total black μοντέρνο ντύσιμο ακόμη και για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Συγκεντρώσαμε για εσάς 18 ιδέες για total black γιορτινό ντύσιμο για τα Χριστούγεννα 2023 με παντελόνια, φορέματα, φούστες, πανωφόρια, γκλίτερ, παγιέτες και γόβες.

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και ήδη ξεκινάμε να αναζητούμε ιδέες για γιορτινό ντύσιμο, βάψιμο αλλά και μακιγιάζ. Εκτός από το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και τα νυχτερινά κέντρα που μπορεί να επισκεφθούμε την Παραμονή των Χριστουγέννων, όλη η εορταστική περίοδος, είναι μία περίοδος με πολλές εξόδους.

Έξοδοι σε νυχτερινά κέντρα με την δουλειά, με φίλους, με το άλλο σου μισό, εκδρομές και Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις και ρεβεγιόν. Σε όλες αυτές τις περιστάσεις, μπορείτε να διαλέξετε ένα total black ντύσιμο, αφού το μαύρο είναι παντός καιρού. Ιδέες με γκλίτερ, παγιέτες, γούνινα πανωφόρια και σικ γόβες. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023: Μάξι φούστα με παγιέτα και πουλόβερ

Για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν αλλά και για κάθε επίσημη Χριστουγεννιάτικη έξοδο το παρακάτω ντύσιμο είναι ιδανικό. Μαύρη, μάξι φούστα με παγιέτες, που δημιουργεί την απόχρωση του ασημί με μαύρο πουλόβερ. Ένα μοντέρνο αλλά και σικ ντύσιμο για κάθε γυναίκα.

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023: Μαύρο φόρεμα με γούνινο πανωφόρι

Μπορείς να διαλέξεις ένα midi φόρεμα με παγιέτες σε μαύρο χρώμα. Είναι ένα σ3ξυ ντύσιμο αλλά και σικάτο που αξίζει να το επιλέξεις. Με το σωστό γούνινο πανωφόρι θα είσαι και μοντέρνα και ζεστή. Μία λαμπερή πρόταση για κάθε γυναίκα.

midi-μαύρο φόρεμα-με-παγιέτα-και-γούνινο πανωφόρι-ιδέες-

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023: Κολάν με γκλίτερ

Και για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν αλλά και για κάθε άλλη γιορτινή περίσταση τα Χριστούγεννα 2023 ένα μαύρο κολάν με γκλίτερ είναι από τις πιο άνετες επιλογές. Αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν ένα αθλητικό στιλ στη καθημερινότητα, δεν χρειάζεται να το αποχωριστείς στις επίσημες εμφανίσεις σου. Απλά να βάλεις την απαραίτητη λάμψη.

κολάν-με-γκλίτερ-και-γούνινο πανωφόρι-ιδέες-

ιδέες-για-total black ντύσιμο-τα-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023: Vinyl κολάν

Τα τελευταία χρόνια τα δερμάτινα ρούχα είναι τάση και το vinyl είναι μία υποκατηγορία του δερμάτινου. Μπορείς λοιπόν για τις Γιορτές να επιλέξεις ένα μαύρο vinyl κολάν που έχει μία έντονη και ροκ λάμψη. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μοντέρνο ζιβάγκο, πουλόβερ, πουκαμίσα και γενικά ό,τι αγαπάς.

vinyl-μαύρο-κολάν-με-μαύρο-ζιβάγκο-ιδέες-

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023: Βελούδινο φόρεμα

Το βελούδο είναι από τα κορυφαία υφάσματα κάθε Χειμώνα. Είναι φινετσάτο, μοντέρνο και ζεστό και μπορείς να το εντάξεις τόσο στη καθημερινότητα όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Διάλεξε λοιπόν ένα βελούδινο φόρεμα με διαφάνεια ή συνδύασέ το με μία ξεχωριστή διαφάνεια.

βελούδινο-φόρεμα-με-σκίσιμο-και-διαφάνεια-ιδέες-

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023: Φόρεμα με δαντέλα

Οι δαντέλες είναι πανέμορφες, ρομαντικές και άκρως Χριστουγεννιάτικες. Φέτος το transparent είναι τάση οπότε ακόμη και στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μπορείς να διαλέξεις ένα χειμωνιάτικο φόρεμα με δαντελένια μανίκια που θα κλέψουν την παράσταση.

φόρεμα-με-δαντέλα-σε-πουά σχέδιο-ιδέες-

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023: Αέρινες μπλούζες

Αέρινες μπλούζες και πουκαμίσες που συνδυάζονται πανεύκολα με κολάν και παντελόνια είναι μία πολύ καλή επιλογή για ένα μοντέρνο αλλά και άνετο επίσημο ντύσιμο. Άλλωστε αν είσαι μαμά ακόμη και τα Χριστούγεννα θα χρειαστεί να τρέχεις πίσω από τα παιδιά, οπότε η άνεσή σου είναι πάνω από όλα.

μαύρη-πουκαμίσα-για-τα-Χριστούγεννα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Δεκέμβριος 2023: 17 ιδέες για γιορτινό μοντέρνο ντύσιμο για κάθε ηλικία και στιλ

ιδέες-για-total black ντύσιμο-τα-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023: Μίνι φορέματα

Ακόμη και μέσα στη καρδιά του Χειμώνα μπορείς να δώσεις μία ευκαιρία σε ένα μικρό μαύρο φόρεμα! Για να προστατευτείς από το κρύο αλλά και για να απογειώσεις την εικόνα, μπορείς σε κάθε περίπτωση να επιλέξεις ένα μαύρο καλσόν με μοντέρνα σχέδια, γκλίτερ και στρας. Στην αγορά υπάρχουν τόσα καλσόν που δε θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις!

βελούδινο-μίνι-φόρεμα-ιδέες-

ιδέες-για-total black ντύσιμο-τα-Χριστούγεννα 2023-

ιδέες-για-total black ντύσιμο-τα-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023: Σικάτο μαύρο φόρεμα

Ένα μάξι φόρεμα, αέρινο, με V είναι ό,τι πρέπει για σικάτες γυναίκες που είναι οικοδέσποινες και όχι μόνο. Ένα άνετο φόρεμα που θα αναδείξει τις καμπύλες σου και θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο σικ αλλά και ώριμη ομορφιά σου.

μαύρο-φόρεμα-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023: Δερμάτινο τζάκετ

Μπορεί τα δερμάτινα τζάκετ να μην τα επιλέγουμε σε επίσημες περιστάσεις όμως η μόδα είναι ένας πειραματισμός. Κι αν είσαι ροκ από τη φύση σου και δεν σου αρέσουν τα φινετσάτα looks δεν πρέπει να το αποχωριστείς αυτό τα Χριστούγεννα. Προσάρμοσε τις Γιορτές στο στιλ σου και κλέψε τις εντυπώσεις.

μαύρο-δερμάτινο τζάκετ-με-παντελόνα-με-γκλίτερ-ιδέες-

ιδέες-για-total black ντύσιμο-τα-Χριστούγεννα 2023-

ιδέες-για-total black ντύσιμο-τα-Χριστούγεννα 2023-

Ιδέες για total black ντύσιμο τα Χριστούγεννα 2023: Transparent

Μπορείς να επιλέξεις μία transparent ολόσωμη φόρμα και ένα μαύρο oversized σακάκι και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Ένα ντύσιμο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα βγάλει στην επιφάνεια μία πιο σ3ξυ πλευρά του εαυτού σου.

transparent-ντύσιμο-με-σακάκι-ιδέες-

Δείτε ακόμα 16 ιδέες για ντύσιμο σε κόκκινο χρώμα για τον Χειμώνα 2023 – 2024

ιδέες-για-total black ντύσιμο-τα-Χριστούγεννα 2023-

All photos via: Pinterest

Νιώστε και δείξτε όμορφα κάνοντας κλικ σε όλα τα χριστουγεννιάτικα άρθρα μας για ομορφιά εδώ. 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close