Ανταύγειες σε καρέ μαλλιά: 16 μοντέρνες ιδέες_

Ανταύγειες σε καρέ μαλλιά: 16 μοντέρνες ιδέες! Δείτε 16 μοντέρνες ιδέες σε σκούρα και ανοιχτά μαλλιά για να επιλέξετε.

Το καρέ κούρεμα βρίσκεται στις τάσεις όσων αφορά τα γυναικεία κουρέματα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021. Ειδικά το καρέ φαίνεται πως έχει την τιμητική του, αφού στις τάσεις θα δούμε και το γαλλικό καρέ.

Έτσι πολλές γυναίκες, θα επιλέξουν το καρέ κούρεμα για φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Το καρέ κούρεμα είναι πολύ όμορφο, νεανικό και ταιριάζει σε όλα τα γυναικεία πρόσωπα αλλά και σε όλες τις ηλικίες. Επίσης μπορεί να μην το περιμένεις, όμως το καρέ κούρεμα σου αφήνει πολλές επιλογές στο μήκος και στο στιλ.

Δείτε ακόμα Γαλλικό καρέ: Ιδέες για το must κούρεμα όλων των εποχών

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν, θα δούμε 16 μοντέρνες ιδέες για Ανταύγειες σε καρέ μαλλιά με πανέμορφες και πολύ trendy ανταύγειες. Ανταύγειες πιο γήινες αλλά και πιο extreme, που μπορεί να τις υιοθετήσει κάθε γυναίκα. Αν θέλεις να αλλάξεις το στιλ σου και τα μαλλιά σου, αυτό το άρθρο μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμο. Διαβάστε παρακάτω: 

Καστανά καρέ μαλλιά με ξανθές ανταύγειες

Τα καρέ μαλλιά σου δίνουν πολλές επιλογές στο μήκος. Έτσι μπορείς να υιοθετήσεις ένα καρέ κούρεμα, διατηρώντας το μήκος λίγο πιο πάνω από τον ώμο. Αν θέλεις να ανανεώσεις ακόμη περισσότερο την εικόνα σου, μπορείς στα φυσικά καστανά σου μαλλιά να φτιάξεις δύο μπροστινές ξανθές ανταύγειες. Η τελευταία λέξη της μόδας.

καστανά_καρέ_μαλλιά_με_ξανθές_ανταύγειες_

Ανταύγειες σε καρέ μαλλιά: 16 μοντέρνες ιδέες για να εντυπωσιάσεις

Αν θέλεις ένα σικ καρέ κούρεμα με μία μοντέρνα αλλά και ακόμη πιο σικ απόχρωση τότε σίγουρα μπορείς να επιλέξεις το πορφυρό καστανό και να το συνδυάσεις με κόκκινες ανταύγειες που έχουν έντονο το καφέ στοιχείο στα συστατικά τους. Είναι μία απόχρωση για ανταύγειες σε καρέ μαλλιά που είναι σικ αλλά έχουν και πολύ πάθος.

καστανά_καρέ_μαλλιά_με_κόκκινες_ανταύγειες_

Στην Ελλάδα οι περισσότερες γυναίκες έχουν καστανά ή καστανόξανθα μαλλιά. Οι νέες τάσεις, προτρέπουν τις γυναίκες να αγαπήσουν τα φυσικά τους χρώματα. Γι’ αυτό μπορείς να αφήσεις τα καστανά σου καρέ μαλλιά στο φυσικό τους και να τα αναδείξεις με μερικές ξανθές ανταύγειες.

καστανά_καρέ μαλλιά_με_ξανθές ανταύγειες_

Καστανά καρέ μαλλιά με ξανθές ανταύγειες μπαλαγιάζ

Η παρακάτω απόχρωση του ξανθού είναι ό,τι πιο μοντέρνο τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότερες νέες γυναίκες, επιλέγουν το ανοιχτό ξανθό για να φτιάξουν μπαλαγιάζ, όμπρε ή ανταύγειες. Εσύ λοιπόν μπορείς να επιλέξεις το συγκεκριμένο ξανθό για τις ανταύγειες σου στο καρέ σου κούρεμα. Θα είσαι πανέμορφη!

καστανά_καρέ μαλλιά_με_ξανθές ανταύγειες_

Ανταύγειες σε καρέ μαλλιά για μια ανανέωση

Αν πάλι θέλεις να γίνεις ξανθιά, αλλά το φοβάσαι και λίγο, μπορείς να φτιάξεις πολλές ξανθές ανταύγειες στο καρέ σου κούρεμα αλλά να διατηρήσεις την βάση των μαλλιών αλλά και την ρίζα του κεφαλιού σου σκούρη. Θα σου πηγαίνει πολύ και είναι μία απόχρωση πολύ μοντέρνα αλλά και σικ.

καστανά_καρέ μαλλιά_με_ξανθές ανταύγειες_

Ανταύγειες σε καρέ μαλλιά για μια αλλαγή

Φυσικά δεν υπάρχουν μόνο τα σικ χρώματα αλλά και τα extreme. Αν θέλεις λοιπόν να πειραματιστείς με το στιλ σου, μπορείς να βάψεις τα καρέ σου μαλλιά ροζ και να φτιάξεις μερικές πορτοκαλί ανταύγειες. Θα είναι ένα εξαιρετικό καρέ κούρεμα με άκρως μοντέρνες και όμορφες αποχρώσεις.

ροζ_καρέ_μαλλιά_με_πορτοκαλί_ανταύγειες_

Μοβ καρέ μαλλιά με γαλάζιες ανταύγειες

Και για ακόμη πιο extreme εικόνες, μπορείς στο καρέ σου γαλλικό κούρεμα, να “πετάξεις” και μερικές μπλε ανταύγειες. Θα είναι ακόμη πιο όμορφη η εικόνα σου αν συνδυάσεις τις μπλε σου ανταύγειες με το μοβ. Το μοβ και το μπλε είναι της μόδας στα μαλλιά και φυσικά είναι χρώματα που συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους.

μοβ_καρέ_μαλλιά_με_μπλε_ανταύγειες_

Ανταύγειες σε καρέ μαλλιά η τέλεια ιδέα για το καλοκαίρι

Ένα ασύμμετρο καρέ κούρεμα που είναι η τελευταία τάση της μόδας για το 2021. Κοντοκουρεμένο πίσω με μακριές τούφες μπροστά. Μπορείς λοιπόν να το κάνεις να δείξει ακόμη πιο όμορφο φτιάχνοντας ξανθές ανταύγειες πάνω σε καστανό ή σε βιολετί απόχρωση.

καρέ_μαλλιά_με_ξανθές_ανταύγειες_

Κι αν έχεις ένα παραδοσιακό καρέ κούρεμα, η απόχρωση που θα διαλέξεις δεν είναι ανάγκη να είναι και τόσο παραδοσιακή. Μελιτζανί βάση στα μαλλιά με λευκές ανταύγειες σε μπαλαγιάζ. Το μπαλαγιάζ είναι μία εναλλακτική για ανταύγειες που τα τελευταία χρόνια είναι τόσο μοντέρνα, που έχει αντικαταστήσει το όμπρε.

μελιτζανί_καρέ_μαλλιά_με_λευκές_ανταύγειες_

Καστανά μαλλιά με πορτοκαλί ανταύγειες

Στα καστανά καρέ σου μαλλιά μπορείς να φτιάξεις και μερικές πορτοκαλί ή κοκκινωπές ανταύγειες. Η παρακάτω απόχρωση του ξανθού έχει έντονο το στοιχείο του κόκκινου δημιουργώντας υπέροχες διχρωμίες που θα εντυπωσιάσουν όποιον σε συναντήσει. Ποτέ ξανά το καρέ κούρεμα δεν ήταν τόσο όμορφο.

καστανά_καρέ_μαλλιά_με_πορτοκαλί_ανταύγειες_

Μπορείς επίσης να αναδείξεις το γαλλικό σου καρέ με μερικές καστανόξανθες ανταύγειες πάνω σε μελί βάση. Μία πολύ φυσική απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στις Ελληνίδες και γενικότερα στις γυναίκες που έχουν μεσογειακά χρώματα.

καρέ_καστανά_μαλλιά_με_ξανθές_ανταύγειες_

Από το 2020, η παρακάτω εικόνα βρίσκεται στις τάσεις και φαίνεται πως και το 2021, δε θα την αποχωριστούμε. Οι γυναίκες επιλέγουν να φτιάξουν δύο ανταύγειες μόνο στις μπροστινές τους τούφες. Οι ανταύγειες αυτές ξεκινούν από την ρίζα. Έτσι, μπορείς να αναδείξεις το καρέ σου κούρεμα, αντιγράφοντας την παρακάτω εικόνα.

καρέ_καστανά_μαλλιά_με_ξανθές_ανταύγειες_

Μία απόχρωση που ταιριάζει στις γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα και που μπορεί να σε κάνει να δείξεις ακόμη πιο όμορφη το Καλοκαίρι Μία σαντρέ βάση που έρχεται να ολοκληρωθεί με ξανθές και χρυσές ανταύγειες. Υπέροχο καρέ κούρεμα με μία μοντέρνα και σικ διχρωμία.

καρέ_καστανά_μαλλιά_με_ξανθές_ανταύγειες_

Καστανά καρέ μαλλιά με μελί ανταύγειες

Επίσης τα καστανά καρέ σου μαλλιά φέτος το Καλοκαίρι θα έχεις την ανάγκη να τα “ανοίξεις” λίγο. Αν νιώσεις αυτήν την ανάγκη, μπορείς στο καρέ σου κούρεμα να φτιάξεις μερικές μελί ανταύγειες με έντονο το στοιχείο του καστανού για να διατηρήσεις την φυσικότητά σου.

καρέ_καστανά_μαλλιά_με_μελί_ανταύγειες_

Κι επειδή η νέα τάση με τις δύο ανταύγειες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών είναι η αγαπημένη μας, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ακόμη μία εικόνα για καρέ που είναι πιο μακρύ σε μήκος. Όπως βλέπετε και μόνες σας, πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα απόχρωση που ταιριάζει γάντι σε ένα πολύ μοντέρνο κούρεμα, όπως είναι το καρέ.

καρέ_καστανά_μαλλιά_με_ξανθές_ανταύγειες_

Για το τέλος αφήσαμε την αγαπημένη μας εικόνα. Πολλές ξανθές ανταύγειες σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Είναι τόσες πολλές στον αριθμό που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις με μία πρώτη ματιά, αν η γυναίκα της φωτογραφίας έχει κάνει ανταύγειες ή έχει απλά βάψει τα μαλλιά της ξανθά.

Αυτές οι ανταύγειες είναι οι αγαπημένες ανταύγειες των παρουσιαστών της τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει, διότι οι πολλές αυτές ανταύγειες δίνουν από την μία την ψευδαίσθηση ότι για να ολοκληρωθεί αυτό το χρώμα, χρειάστηκε μόνο μία βαφή και από την άλλη, ο κομμωτής καταφέρνει να φτιάξει διακριτικές αλλά και πολύ εντυπωσιακές διχρωμίες και τριχρωμίες.

ξανθές_ανταύγειες_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close