Ροζ ανταύγειες: Η τάση στα μαλλιά για το 2022

Ροζ ανταύγειες: Η νέα τάση στα μαλλιά για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 – 2022. Ροζ ανταύγειες στα μαλλιά που θα ανανεώσουν το στιλ σας.

Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες ξεκίνησαν να πειραματίζονται ακόμη κι αν μέχρι πριν, είχαν ένα πολύ συνηθισμένο στιλ. Η εποχή επιτρέπει σε γυναίκες και άντρες να είναι οι εαυτοί τους με τους ανθρώπους να μπορούν να είναι στην μόδα είτε είναι απλοί και σικ, είτε extreme.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μία extreme τάση στα μαλλιά που θα αγαπηθεί πολύ το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 – 2022. Μιλάμε φυσικά για τις ροζ ανταύγειες στα μαλλιά. Το ροζ στα μαλλιά ξεκίνησε να γίνεται τάση από το Καλοκαίρι.

Δείτε ακόμα 15 χτενίσματα και κουρέματα που ταιριάζουν σε γυναίκες με γυαλιά

Παρόλα αυτά η τάση του Καλοκαιριού ήθελε τις γυναίκες με ένα απαλό ροζ με έντονες ξανθές λεπτομέρειες. Αυτή τη φορά, οι ροζ μας ανταύγειες μπορεί να είναι απαλές ροζ μέχρι και φούξια. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και άλλαξε το στιλ σου. Διαβάστε παρακάτω τις 15 μοντέρνες ιδέες μας για ροζ ανταύγειες στα μαλλιά: 

Ξανθά μαλλιά με ροζ ανταύγειες από μέσα

Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες δεν κάνουν ανταύγειες μόνο στο εξωτερικό των μαλλιών τους. Πολλές επιλέγουν να κάνουν τις ανταύγειες στο εσωτερικό των μαλλιών τους κι έτσι τα μαλλιά τους αποτελούν μία έκπληξη κάθε φορά που τα πιάνουν κοτσίδα ή πλεξούδα.

ροζ-ανταύγειες-σε-ξανθά-μαλλιά-

Ροζ ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Αν σας αρέσει το ροζ και θέλετε μία μεγάλη αλλαγή τότε μπορείτε να γεμίσετε το κεφάλι σας με ροζ ανταύγειες. Το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφο και πολύ νεανικό και όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία τα καστανά μαλλιά είναι υπέροχα με το ροζ, ακόμη κι αν το ροζ είναι έντονο.

ροζ-ανταύγειες-σε-καστανά-μαλλιά-

Βέβαια μπορείτε να επιλέξετε για τα καστανά σας μαλλιά και πιο απαλές αποχρώσεις του ροζ. Θα είναι πιο γλυκιές για το πρόσωπό σας αλλά και πάλι θα είναι μοντέρνες και σίγουρα θα σας ανανεώσουν.

ροζ ανταύγειες-σε-καστανά μαλλιά-

Ροζ τουφάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σε ξανθά μαλλιά

Τα ξανθά μαλλιά σε βοηθούν πολύ με τις εξτρίμ αποχρώσεις διότι είναι εύκολα στο να αλλάξουν χρώμα. Αν δεν θέλεις να έχεις απλώς ξανθά μαλλιά τότε μπορείς να ακολουθήσεις την τάση της εποχής και να αλλάξεις χρώμα στα δύο μπροστινά σου τουφάκια. Φυσικά το χρώμα θα είναι το ροζ!

Ροζ ανταύγειες: Η νέα τάση στα μαλλιά για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 – 2022

Ροζ μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά

Και το μπαλαγιάζ πιάνεται ακόμη κι αν μιλάμε για ανταύγειες, αφού πρόκειται για πολλές ανταύγειες που γίνονται ένα. Μπορείς λοιπόν με την τεχνική του μπαλαγιάζ να αναδείξεις τα μαύρα σου μαλλιά προσθέτοντας ροζ… πινελιές!

ροζ-ανταύγειες-σε-μαύρα-μαλλιά-ιδέες-

Ροζ ανταύγειες από την ρίζα σε ξανθά μαλλιά

Φυσικά μπορείς να διαλέξεις τις ροζ ανταύγειες για τα μαλλιά σου ακόμη κι αν θέλεις να τα βάψεις από την ρίζα. Έτσι η παρακάτω εικόνα μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για σένα και να δεις στον εαυτό σου αυτή την πολυπόθητη αλλαγή που πάντα ήθελες.

ροζ-ανταύγειες-σε-ξανθά-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ανταύγειες σε καρέ μαλλιά: 16 μοντέρνες ιδέες

ροζ-ανταύγειες-σε-ξανθά-μαλλιά-ιδέες-

Οι ροζ ανταύγειες θα ανανεώσουν τα μακριά σου μαλλιά!

Τα μακριά μαλλιά είναι εντυπωσιακά όμως αν έχεις καιρό να τα αλλάξεις μπορεί και να τα έχεις βαρεθεί. Μην φοβηθείς λοιπόν να προχωρήσεις σε αυτή την αλλαγή που πάντα ονειρευόσουν βάφοντας τα μαλλιά σου ροζ με πολλές ανταύγειες.

ροζ-ανταύγειες-τάση-στα-μαλλιά-Φθινόπωρο Χειμώνας-2021 2022-

Χρωματιστές ανταύγειες σε ξανθά καρέ μαλλιά

Επίσης μπορείς να προχωρήσεις σε πολλές χρωματιστές ανταύγειες στα καρέ σου ξανθά μαλλιά. Μην ξεχάσεις όμως και το αγαπημένο μας ροζ. Μόνο που το ροζ σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να είναι πιο απαλό αν τα υπόλοιπα χρώματα των μαλλιών σου είναι πιο έντονα.

πολύχρωμες ανταύγειες-σε-καρέ-μαλλιά-

Απαλό ροζ στα ξανθά σου μαλλιά

Το απαλό ροζ είναι απόλυτα σικ. Έτσι αν θέλεις να κάνεις μία εξτρίμ αλλαγή αλλά δεν θέλεις να χάσεις την κομψότητά σου τότε σίγουρα η παρακάτω απαλή απόχρωση του ροζ είναι αυτό που αναζητάς. Ακόμη να το επιλέξεις;

ροζ-ανταύγειες-σε-ξανθά-μαλλιά-

Δείτε ακόμα Hand-Pressed Coloring μαλλιά: Οι πολύχρωμες ανταύγειες είναι το trend του 2020!

ροζ-ανταύγειες-σε-μαύρα-μαλλιά- ροζ-ανταύγειες-σε-μαύρα-μαλλιά-

Παίξε με όλες τις αποχρώσεις του ροζ

Φυσικά στην κατηγορία του ροζ ανήκει και το απαλό μοβ. Αν λοιπόν θεωρείς ότι οι φωτεινές αποχρώσεις σαν το ροζ δεν σου πηγαίνουν τότε μπορείς σίγουρα να διαλέξεις μία άλλη απόχρωση που έχει ως βάση το ροζ που φυσικά μιλάμε για το λιλά!

ροζ-ανταύγειες-σε-μαύρα-μαλλιά- ροζ-ανταύγειες-σε-καστανά-μαλλιά-

Ροζ ανταύγειες σε μακριά πλούσια μαλλιά

Η τεχνική του μπαλαγιάζ στα μαλλιά έχει αγαπηθεί πολύ. Αν λοιπόν είσαι έτοιμη γι’ αυτή την μεγάλη αλλαγή μη φοβηθείς να ρισκάρεις και να εφαρμόσεις το μπαλαγιάζ με πρωταγωνιστή το ροζ. Αν έχεις μαύρα μαλλιά η αντίθεση με το ροζ θα είναι απλά μαγευτική!

ροζ-ανταύγειες-σε-μαύρα-μαλλιά-

Ροζ ανταύγειες: Η νέα τάση στα μαλλιά για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 – 2022 Ροζ ανταύγειες: Η νέα τάση στα μαλλιά για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 – 2022 Ροζ ανταύγειες: Η νέα τάση στα μαλλιά για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 – 2022 Ροζ ανταύγειες: Η νέα τάση στα μαλλιά για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 – 2022 Ροζ ανταύγειες: Η νέα τάση στα μαλλιά για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 – 2022

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close