Τα έχω γραμμένα τέτοια Χριστούγεννα

Και μιας και έρχονται Χριστούγεννα,μέρες αγάπης,ανοίξτε τη καρδιά σας και δείξτε σε όλους αυτούς που αγαπάτε τι κρύβεται μέσα σας. Αφήστε την επιφάνεια στην άκρη…

Μεγαλώνοντας οι περισσότεροι κοιτάμε να πείσουμε τους άλλους με τα επιτεύγματα μας.Πόσα χρήματα βγάζουμε,πόσο καλοί γονείς είμαστε, πόσα πολλά κάνουμε καθημερινά. Και χουμε αφήσει στην άκρη τα μικρά και συνάμα τόσο μεγάλα.Εσύ που βγάζεις λεφτά,που είσαι όπως λές πετυχημένη/πετυχημένος,βάζεις το χέρι στη τσέπη όταν χρειαστεί να βοηθήσεις κάποιον ή σφυρίζεις κλέφτικα; Την έχω χεσμένη την “όμορφη” ζωή σας!

Δείτε ακόμα: Έρχονται Χριστούγεννα καλέ!

Εγώ θέλω να βλέπω μάτια και να αντανακλούν ψυχή όχι υποκρισία. Ο άλλος που είναι απέναντι μου να λέει απλές λέξεις που μπορείς να καταλάβεις μέσα απο αυτές συναίσθημα. Να ξέρω τι ζητάει απο μένα για να ξέρω τι θα δώσω. Φλόγα υπάρχει μέσα μας. Ικανή να λιώσει τον πάγο.

Δείτε ακόμα: Ό,τι κάνεις ή δεν κάνεις, αργά ή γρήγορα θα το πληρώσεις και θα το πληρωθείς

Αφήστε το πάγο λοιπών για τα βουνά και φέτος τα Χριστούγεννα κοιτάξτε να βοηθήσετε όσο μπορείτε το συνάνθρωπο που τόσο το έχει ανάγκη,αγκαλιάστε τα παιδιά σας,τη γυναίκα που αγαπάτε,τους γονείς σας.

Δείτε ακόμα: Οι σκέψεις μου για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστουγεννα δεν είναι στολισμένα σπίτια λες και είναι το λας βέγκας,ούτε τα ψώνια.Τα χω χεσμένα τέτοια Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα είναι η μεγαλύτερή γιορτή της αγάπης.

Ολά τα αλλά είναι…Να χαμε να λέγαμε.

photo credit: flickr

Close