Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ : Υιοθετούν κοριτσάκι απο τη Συρία

Μητέρα για μια ακόμη φορά πρόκειται να γίνει η Αντζελίνα Τζολί, καθώς προχωρά και επίσημα στην υιοθεσία ενός μικρού κοριτσιού από τη Συρία.

Σύμφωνα με το Radar Online, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να υιοθετήσουν το παιδί.

Όπως αποκαλύπτει ο ιστότοπος όλα συνέβησαν όταν στο ταξίδι της ηθοποιού στη Συρία για ανθρωπιστικούς σκοπούς, η Αντζελίνα Τζολί συνάντησε τρία ορφανά αδέλφια.

Τα τρία παιδιά εξομολογήθηκαν ότι είχαν δει την αρπαγή του πατέρα τους από Σύρους στρατιώτες, καθώς και τον βομβαρδισμό του σπιτιού τους. Το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά ήταν πολύ ήσυχο και δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της ηθοποιού, είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Η Αντζελίνα Τζολί που είναι μητέρα 6 παιδιών, ήθελε να υιοθετήσει και τα τρία παιδιά, κάτι όμως που ο Μπραντ Πιτ αρνήθηκε. «Πηγαίνοντας από τα έξι στα εννέα παιδιά θα ήταν πολύ δύσκολο, και ο Μπραντ Πιτ ανησυχούσε για το πώς αυτό θα επηρέαζε τα άλλα παιδιά τους», είπε μια πηγή.

Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει ένα από τα αδέλφια. «Είναι μια μακρά διαδικασία η υιοθεσία για το παιδί από τη Συρία. Η γραφειοκρατία είναι τεράστια.

via

Close