Αυτοκίνητο παρέσυρε δεκάχρονη την ώρα που κατέβαινε από το σχολικό

Αυτοκίνητο παρέσυρε δεκάχρονη την ώρα που κατέβαινε από το σχολικό λεωφορείο .

Μια 10χρονη μαθήτρια παρασύρθηκε χθες από διερχόμενο αυτοκίνητο, όταν κατέβηκε από το σχολικό που τη μετέφερε στον οικισμό Εύλαλο Ξάνθης. Χρειάστηκε να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης από το Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου είχε αρχικώς μεταφερθεί.

Σύμφωνα με την ert.gr Το 10χρονο κοριτσάκι διέφυγε τον κίνδυνο έχοντας από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της τους γονείς της, που είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη μια συνηθισμένη σχολική ημέρα για την κόρη τους, να παίρνει μια τόσο δυσάρεστη τροπή.

Δείτε ακόμη Φρίκη : Μητέρα εξέδιδε την 11χρονη κόρη της σε 80χρονο ιερέα

Σε επικοινωνία που είχε η ΕΡΤ Κομοτηνής με την προϊσταμένη της ΠΕ Ξάνθης, η κα Εύη Στυλιανίδου, επιβεβαίωσε, ότι το περιστατικό σημειώθηκε εκτός σχολικού χώρου, κατά την επιστροφή της μικρής μαθήτριας μετά τη λήξη του ωραρίου.Για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

“Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι είναι καλά το παιδί” είπε και πρόσθεσε “δεν κινδυνεύει η ζωή της, νοσηλεύεται με ασφάλεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της”.

Δείτε ακόμη Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μάνα του Μπάμπη «σπάει» τη σιωπή της; Τι λέει για την μικρή Λυδία

Αναφερόμενη δε στο θέμα της ασφαλούς προσέλευσης και αποχώρησης- μετακίνησης των παιδιών- μαθητών από και προς στο σχολείο σημείωσε, ότι τα μαθήματα της Κυκλοφοριακής Αγωγής δεν έχουν σταματήσει, “είναι ένα πρόγραμμα-μάθημα- που γίνεται συνεχώς στα παιδιά”.

Close