50χρονος στην Θεσσαλονίκη κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του τετράχρονου γιου του!

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε έναν πολίτη και σε υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας. Ο υπάλληλος άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε στο κεφάλι τον πολίτη.

Άγριος καβγάς σε δημόσια υπηρεσία – Υπάλληλος χτύπησε πολίτη με κάδρο στο κεφάλι

Δείτε ακόμα: Τραγωδία : Παιδί 4,5 ετών πέθανε στον ύπνο του

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε δημόσια υπηρεσία της Ρόδου, όταν ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα σε υπάλληλο της υπηρεσίας και σε έναν πολίτη.

Άγριος καβγάς σε δημόσια υπηρεσία – Υπάλληλος χτύπησε πολίτη με κάδρο στο κεφάλι

Σύμφωνα με το www.rodiaki.gr, όλα ξεκίνησαν όταν πολίτης μπήκε στην υπηρεσία του Κτηματολογίου για να εξυπηρετηθεί αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να λογομαχεί με μια υπάλληλο στην οποία είχε απευθυνθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, στο σημείο έσπευσε δεύτερος υπάλληλος ο οποίος επιχείρησε να επαναφέρει την τάξη, όμως, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα έπειτα από τις ύβρεις να ακολουθήσουν γρονθοκοπήματα και κλωτσιές.
Στη συνέχεια, ο υπάλληλος του κτηματολογίου σύμφωνα με μαρτυρίες, άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε τον πολίτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι προκαλώντας του αιμορραγία.

Δείτε ακόμα: Κιβωτός του Κόσμου : Ύποπτοι για τρία κακουργήματα ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Μάλιστα, στο αιματηρό επεισόδιο παρενέβησαν πολίτες, οι οποίοι απέτρεψαν τα χειρότερα.
Τέλος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, πολίτης και υπάλληλος οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το συμβάν, ενώ αναμένεται να ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close