Άγριος ξυλοδαρμός 70χρονης από τον γιο της – Την έστειλε στο νοσοκομείο

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στη δημοσιότητα, ένας 48χρονος χτύπησε  άγρια την μητέρα του και την έστειλε στο Νοσοκομείο.

Άγριος ξυλοδαρμός 70χρονης από τον γιο της – Την έστειλε στο νοσοκομείο

Δείτε ακόμα: Γολγοθάς για 56 χρονο : Περιμένει έναν χρόνο την αναπηρική σύνταξη  «Δεν έχω πιει νερό τρεις μέρες»

Ο 48χρονος αφού κατανάλωσε αλκοόλ επιτέθηκε στην μητέρα του, την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την κλωτσά και να την χτυπά με τα χέρια του αλύπητα.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο της το γιο έπεσε μία 70χρονη στον Αλμυρό. Ο 48χρονος, μάλιστα, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού χτύπησε τόσο άσχημα τη μητέρα του που την έστειλε στο νοσοκομείο.

Με μώλωπες σε όλο της το σώμα η 70χρονη γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στον Εισαγγελέα και μίλησε για την σκληρή ζωή που περνά δίπλα στο παιδί της με το οποίο μένουν στο ίδιο σπίτι.

Η επίθεση έγινε το Σάββατο για λόγους που κανείς από τους δύο δεν εξήγησε.

Μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ο 48χρονος επιτέθηκε στην μητέρα του την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την κλωτσά και να την χτυπά με τα χέρια του αλύπητα, για ώρα. Η γυναίκα μόλις μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της κάλεσε την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όλο της το σώμα ήταν μελανιασμένο από το ξύλο. Ελάχιστα ψέλλισε στον Εισαγγελέα και το μόνο που μπόρεσε να πει ηταν ότι έχει πέσει ξανά θύμα βίας.

Δείτε ακόμα: Σοκαριστικό : Άστεγη γυναίκα γέννησε στον δρόμο

Οι γείτονες στον Αλμυρό γνωρίζουν τα προβλήματα της γυναίκας και κάνουν λόγο για μια προβληματική συμβίωση, με την 70χρονη να υπομένει με παθητικότητα τον πόνο και τις προσβολές.

Ο κατηγορούμενος γιος της αρνήθηκε ότι την χτύπησε. Είπε πως η μητέρα του έχει μια σπάνια δερματική ασθένεια και το κορμί της παρουσιάζει μωλωπισμούς δικαιολογώντας το γεγονός ότι δεν έφερε σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο … Το μόνο που παραδέχτηκε ηταν το πρόβλημα με το αλκοόλ.

Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για την Μ. Τετάρτη, σύμφωνα με το gegonota.news ενώ η πρότασή του να μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι το δικαστήριο απορρίφθηκε και αποφασίστηκε η κράτησή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close