Αμαλιάδα-9χρονος-δέχτηκε-επίθεση-από-σκύλο-

Αμαλιάδα: Σοκ στην Αμαλιάδα με 9χρονο παιδί που δέχτηκε επίθεση από σκύλο στην προσπάθειά του να προστατεύσει τους φίλους του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αμαλιάδα η είδηση μίας επίθεσης σκύλου που δέχτηκε ένα 9χρονο παιδί στην προσπάθειά του να προστατεύσει τους φίλους του. Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr είχε πάει με την οικογένειά του σε φιλικό σπίτι στον Καρδαμά Αμαλιάδα.

Στην αυλή του φιλικού σπιτιού έπαιζε ο 9χρονος με άλλα δύο παιδιά μικρότερης ηλικίας. Τότε ένα σκυλί ράτσας ελληνικού ποιμενικού που ήταν δεμένο κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα και να κινηθεί εξαγριωμένο προς τα παιδιά.

Αμαλιάδα-9χρονος-δέχτηκε-επίθεση-από-σκύλο-

Δείτε ακόμα Νέα Σμύρνη: Πατέρας κακοποιούσε τo 10χρονo παιδί του

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 9χρονος μπήκε με θάρρος μπροστά για να σώσει τους μικρότερους φίλους του με αποτέλεσμα το σκυλί να τον δαγκώσει στην γάμπα. Ο 9χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Αμαλιάδα-9χρονος-δέχτηκε-επίθεση-από-σκύλο-

Εκεί, λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε χειρουργική επέμβαση στο παιδί όπου και είχε απόλυτη επιτυχία. Οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουν δυσάρεστες και κυρίως ανεπανόρθωτες συνέπειες για το πόδι του μικρού Νικόλα.

Δείτε ακόμα Άγιος Παντελεήμονας: Τρία παιδιά βρέθηκαν με πληγές απο ποντίκια και κατσαρίδες

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν απώλεια τμήματος της γάμπας του ποδιού του 9χρονου όμως διαψεύστηκαν και όλα πήγαν καλά μετά την χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close