Αμετανόητη η διευθύντρια στο φαρμακείου του Σισμανόγλειου - «Θα σε στείλω στη Συγγρού να κάνεις πιάτσα»

Αμετανόητη η διευθύντρια στο φαρμακείο του Σισμανόγλειου – «Θα σε στείλω στη Συγγρού να κάνεις πιάτσα»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την διευθύντρια του φαρμακείου στο Σισμανόγλειο. Φαίνεται πως μετά από όλα αυτά παραμένει αμετανόητη.

Τα στόματα συνεχίζουν να ανοίγουν μετά τα ηχητικά ντοκουμέντα της ντροπής που έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι «Αποκαλύψεις» και η «Νύχτα Αποκαλύψεων». Η διευθύντρια όμως φαίνεται αμετανόητη και οι νέες καταγγελίες που έγιναν μέσα από τις εκπομπές του Πέτρου Κουσουλού σοκάρουν.

Εργαζόμενη στο φαρμακείο, σπάει την σιωπή της και συγκινεί. «Δεν φοβάμαι πια!»

«Δεν έχω τον φόβο τώρα πια. Όταν κατέβαινα για να σας μιλήσω η κ. Μακριδάκη μου λέει “γνωρίζω που πας. Καλά να περάσεις” και της απάντησα “πάντα τέτοια”. Πριν καν έρθω στο Σισμανόγλειο είχα μάθει και ακούσει πολλά για την κ. Μακριδάκη και δυστυχώς βγήκαν όλα αληθινά. Με το που ήρθα μου είπε ότι είχε μάθει πολλά για μένα από το προηγούμενο νοσοκομείο και ότι τα έξυνα και κορόϊδευα κόσμο. Είχα ανεβάσει 19 πίεση, πήγα σε νοσηλεύτρια για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι κάτι επικίνδυνο.

Μετά με κάλεσε στο γραφείο της και μου είπε: “Τι έγινε; Θέλεις να γλιτώνεις δουλειά και να πηγαίνεις σπίτι σου;”. Μας έλεγε άχρηστες. Μετέφερα τη στεναχώρια μου και το άγχος μου στην οικογένειά μου και το σπίτι μου. Σας μιλάω τώρα και ανατριχιάζω. Από την ώρα που έχει έρθει στο φαρμακείο σήμερα, όλο σχολιάζει. Δάκρυσα την ώρα της διαδικασίας και το σχολίασε και αυτό. Μας έλεγε: “Θα σε στείλω στη Συγγρού να κάνεις πιάτσα”. Μας έβαζε τιμωρία να γράφουμε το λάθος που κάναμε».

Δείτε ακόμα Τζέφρι Έπστιν: Σοκάρει θύμα – «Μου άρπαξαν το μωρό 10 λεπτά μετά την γέννα. Ήθελε να δημιουργήσει γονιδιακή υπερφυλή»

Δημοφιλή άρθρα: