Ανέβηκε η τιμή στο σουβλάκι αγγίζει τα 4,5 ευρώ

Ανέβηκε η τιμή στο σουβλάκι κατά 20% αγγίζει κοντά στα 4,5 ευρώ η τιμή του.

Η ακρίβεια που μαστίζει τα νοικοκυριά «χτύπησε» και το σουβλάκι καθώς φαίνεται πως η τιμή του τραβά την ανηφόρα σε μόλις λίγες ημέρες ενώ αναμένεται και περαιτέρω αύξηση από την Τρίτη.

Σουβλάκι

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Η συμμαχία μεταξύ Μόρτζου και Ακύλα

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες σουβλατζίδικου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», έκαναν την σοκαριστική πρόβλεψη που όλοι απεύχονται: Το σουβλάκι την επόμενη εβδομάδα θα φτάσει να πωλείται προς 4,5 ευρώ. «Το πιτόγυρο», απαντούν οι ίδιοι.

Σουβλάκι

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το παρελθόν του Σταύρου

Μάλιστα, όπως αναφέρουν η τιμή στο σουβλάκι φτάσει τα 3,9 ευρώ την Τρίτη ενώ όπως τονίζουν, θα έχουν μια πτώση στις πωλήσεις τους περίπου 30% με 40%. «Οχι γιατί αυτή θα είναι η αντίδραση του κόσμου προς το προϊόν αλλά γιατί δεν θα μπορούν να το αγοράσουν πια», εξηγούν οι μαγαζάτορες.

Σουβλάκι

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βρίσκει το Νικήτα δολοφονημένο

Σύμφωνα με το documento, στο ερώτημα γιατί το σουβλάκι έφτασε να πωλείται σε αυτές τις εξωφρενικές τιμές, οι ίδιοι απαντούν «μπορεί να έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία αλλά έχουμε πόλεμο και στα τρόφιμα. Η γραμμή από τους προμηθευτές μας είναι ότι “κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε αν υπάρχουν υλικά και ποια θα είναι η νέα τους τιμή”», απαντούν, στην προσπάθειά τους να δώσουν μια απάντηση για τις ανατιμήσεις – «φωτιά».

Close