Σασμός: Tο παρελθόν του Σταύρου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικά καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το παρελθόν του Σταύρου.

Ωχ ωχ ωχ καινούργια τρεχάματα προβλέπω παιδιά. Κάτσε να δούμε τι μέρος του λόγου είναι και αυτός ο Σταύρος…

Κι όμως, το παρελθόν του Σταύρου, στη σειρά Σασμός, είναι γεμάτο πόνο και απόγνωση. Ο νέος αυτός χαρακτήρας θα δεθεί σημαντικά με την Αργυρώ και μαζί θα ξεκινήσουν μία ιδιαίτερη περιπέτεια. Τα Γιάννενα θα δώσουν ζωή στην πρωταγωνίστρια της σειράς, κάνοντάς τη να ξεχαστεί αρκετά.

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σάσμος: Έτσι πεθαίνει ο Μαθιός

Η Αργυρώ θα ανοίξει την καρδιά της στον Σταύρο, μιλώντας του για το παρελθόν της με τον Αστέρη, αλλά και για την σκληρή αυτή βεντέτα που τάραξε τις ζωές όλων στην Κρήτη. Ο Σταύρος θα την παρακολουθήσει με προσοχή, θα σταθεί στο πλευρό της, θα την βοηθήσει να κάνει το επόμενο βήμα…

Σταδιακά θα ξεκινήσει κι εκείνος να αποκαλύπτει γεγονότα του παρελθόντος. Η Δέσποινα, η θεία του, είναι σαν μητέρα. Εκείνος, μαζί με τον αδελφό του τον Βαγγέλη, πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια.

-Σασμός-Βαγγέλης-

Δείτε ακόμη Σασμός : Το ξέσπασμα του Αντώνη για τον προδότη αστυνόμο

Μία πυρκαγιά ήταν αρκετή, για να αλλάξει τις ζωές όλων. Ο Σταύρος ήταν μικρός και ο Βαγγέλης μπήκε μέσα στη φωτιά, για να τον βγάλει ζωντανό. Αυτό του άφησε ένα πρόβλημα κινητικό, το οποίο τον έχει στιγματίσει. Η αναπηρία αυτή τον έχει κάνει να είναι κλειστός κι απόμακρος απέναντι στους άλλους.

Σασμός: Tο παρελθόν του Σταύρου

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αποφυλάκιση του Κώστα

Έχει μπλεχτεί με τον τζόγο και ωθεί κάθε φορά την οικογένεια στα όρια της οικονομικής καταστροφής. Η σχέση των δύο αδελφών είναι μονίμως εκρηκτική. Το παρελθόν του Σταύρου ξετυλίγεται σταδιακά και η Αργυρώ μένει άφωνη με όσα ακούει, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με το Youfly.com, μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους και κοιτούν το μέλλον αισιόδοξα, με την ευχή να ξεπεράσουν όσα τους κρατούν πίσω.

Close