Άγριες Μέλισσες : Η συμμαχία μεταξύ Μόρτζου και Ακύλα

Άγριες Μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την συμμαχία μεταξύ Μόρτζου και Ακύλα.

Τα πάντα έχει κάνει αυτός ο Ακύλας γιαυτό το αεροδρόμιο… Ούτε ο Δούκας δεν έκανε έτσι για τα χωράφια της Λενιώς πια…

Μια όχι και τόσο αναμενόμενη συμμαχία θα δούμε να πραγματοποιείται στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στον Μόρτζο, τον πατέρα της Ρένας και τον Ακύλα Μεγαρίτη. Πως συνδέονται αυτοί οι δυο άνδρες και για ποιο λόγο θα εγκαταλείψει τον Δούκα ο μέλλοντας συμπέθερος του;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας επιτίθεται με λύσσα στον Δούκα

Άγριες Μέλισσες : Η συμμαχία μεταξύ Μόρτζου και Ακύλα

Η συμμαχία μεταξύ Μόρτζου και Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μόρτζος σε ένα από τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα εγκαταλείψει τον Δούκα και η συνεργασία των δυο ανδρών θα ναυαγήσει καθώς ο Μόρτζος βλέποντας τον να είναι ένα βήμα πριν την ολική καταστροφή αποφασίζει να φύγει από το πλευρό του καθώς φοβάται και ο ίδιος μην χάσει αρκετά χρήματα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες : Η συμμαχία μεταξύ Μόρτζου και Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αν μιλήσεις θα σε θάψω- Οι απειλές στην Αντιγόνη

Έτσι κάνει διάφορες κινήσεις να πλησιάσει τον Ακύλα Μεγαρίτη και να ταχθεί με το μέρος του και τα καταφέρνει. Ο πατέρας της Ρένας συμμαχεί με τον Ακύλα και βρίσκεται στο πλευρό του βοηθώντας τον έτσι να πετύχει και αυτός τον στόχο του που είναι η υλοποίηση του σχεδίου του αεροδρομίου.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Λάμπρου

Σύμφωνα με το Youfly.com, οι επιπτώσεις όμως από αυτή την ανίερη συμμαχία θα είναι πολλές καθώς ο Νικηφόρος μόλις μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στον πεθερό του, Μόρτζο και τον Ακύλα θα γίνει έξαλλος και αυτό μάλιστα θα δημιουργήσει και εκ νέου προβλήματα στην σχέση του με την Ρένα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close