Τέλος το σόι σου από τον άλφα

Αν και σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους.Σύμφωνα με δημοσιέυμα του κυριου  Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr

Σίγουρα λοιπόν αυτή η εξέλιξη είναι δυσάρεστη για μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού που έχει αποδείξει ότι είναι από τα αγαπημένα προγράμματά του. Ωστόσο η απόφαση φαίνεται πως είναι οριστική αφού ήδη έχει ειπωθεί… κρυφά σε ορισμένους από τους βασικούς συντελεστές.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε φέτος το «Σόι σου» να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους. Έτσι η σειρά που για πέντε σεζόν σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές με το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στελέχη του ALPHA έχουν συναντηθεί με κάποιους από τους συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, για να συζητήσουν για καινούργια συνεργασία.

Δείτε ακομα O ΕΟΦ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μην αγοράζετε καλλυντικά από αυτό το γνωστό ελληνικό site

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως μία από τις καινούργιες σειρές που ετοιμάζουν στον ALPHA για την επόμενη σεζόν δεν τους… βγαίνει όπως θέλουν! Αν λοιπόν τον επόμενο μήνα που θα έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα διαπιστώσουν ότι δεν μπορούν να την βγάλουν τότε δεν αποκλείεται να αποφασίσουν να κρατήσουν στον αέρα το «Σόι» και για έκτη σεζόν.

Δείτε ακομα ΟΑΕΔ – Νέο επίδομα: Ποιοι και πώς θα λάβουν 240 ευρώ

Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι η ίδια διοίκηση ήθελε πέρυσι τέτοιο καιρό να «κόψει» την άλλη πολύ καλή σειρά τους, τη «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά τελικά παρενέβη πολύ… πάρα πολύ… μα πάρα πάρα πολύ υψηλός αξιωματούχος του σταθμού για να δοθεί το «πράσινο φως» και για τη φετινή σεζόν. Ίσως λοιπόν αν σύντομα υπάρξει πάλι παρόμοια παρέμβαση συνεχίσουν οι τηλεθεατές να περνούν καλά με τους «Χαμπαίους» και τους «Τριανταφύλλου» και την επόμενη σεζόν…!

Πηγή: newsit.gr
Close