Δώρος – Αθηνά: Φωτογραφίζονται ημίγυμνοι και μας προετοιμάζουν για τον χωρισμό τους (Pics)

Η Αθηνά Χρυσαντίδου περίπου 3 βδομάδες μετά τον χωρισμό της με τον Δώρο Παναγίδη, προχώρησε σε μία συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτηχείτε”, στην οποία μιλάει για τη σχέση της με τον Δώρο και το λόγο που αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση τους.

Η πρώην παίκτρια του “Power of love”αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισαν σαν ζευγάρι, και στο πως όλη αυτή η αγάπη που του εκδήλωνε, την έκανε σταδιακά να χάνει τον εαυτό της, σύμφωνα με το zappit.gr.

«Πριν δύο εβδομάδες χώρισα με τον Δώρο, δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που χωρίζω! Τον Δώρο τον ερωτεύτηκα, τον αγάπησα και ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου. Ο χωρισμός ήταν κάτι που το αποφάσισα διότι νιώθω ότι με αλλοιώνει αυτή η σχέση. Άρχισα να χάνω την Αθηνά! Δεν ήμουν εκείνο το κορίτσι που ήξερα! Δεν γελούσα! Ήμουν συνεχεία νευρική και γινόμουν κάτι που δεν μου άρεσε. Υπερπροσπάθησα, υπερθυσιάστηκα, γι’ αυτή την σχέση, χωρίς να το παίξω θύμα. Δεν το μετάνιωσα αλλά δεν μπορούσα να είμαι συνεχεία σε δεύτερη, τρίτη  και τέταρτη μοίρα!

Δείτε επίσης Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Η υπέροχη βάπτιση του γιου τους στην Κύπρο

Σίγουρα νιώθω απογοητευμένη γιατί δεν περίμενα την κατάληξη αυτή, κάτι όμως με οδήγησε να φτάσω εκεί! Περίμενα κάτι άλλο, το οποίο δεν το έβλεπα από αυτό που έδινα! Αλλά πάντα τον δικαιολογούσα, κάποια στιγμή όμως κουράζει αυτό . Ίσως η ανιδιοτελής αγάπη κουράζει! Δεν θέλω να κρίνω κάποιον. Ο Δώρος είναι ένα καταπληκτικό παιδί και του εύχομαι ότι καλύτερο γιατί το αξίζει!»

Δείτε όσα είπε η Αθηνά Χρυσαντίδου…

Δείτε επίσης Συγκλονιστική εξομολόγηση παίκτριας του «My style rocks» και το υπέροχο μήνυμα που περνάει. «Πλέον απαντώ ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

https://www.youtube.com/watch?v=usuv1NUKwTg

Με πληροφορίες από zappit.gr

Close