Σεπτέμβριος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές-προβλέψεις-ζώδια-

Σεπτέμβριος 2022: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Οι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο 2022.

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και το Φθινόπωρο ετοιμάζεται να ξαναμπεί στην ζωή μας. Το Καλοκαίρι μας αφήνει και μία νέα σεζόν μας βρίσκει ξεκούραστους, ανανεωμένους και μαυρισμένους. Πώς θα εξελιχθεί ο Σεπτέμβριος για όλα τα ζώδια;

Στο σημερινό άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας τις αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στα οικονομικά μας, στις σχέσεις μας, στα επαγγελματικά μας και γενικά σε όλους τους τομείς; Διαβάστε παρακάτω: 

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Κριός

Ο Σεπτέμβριος σε βρίσκει ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο Κριαράκι μου. Φαίνεται πως τον Σεπτέμβριο θέλεις επιτέλους να πιάσεις την ζωή από τα μαλλιά και να ζήσεις ό,τι δεν έζησες. Θα προσπαθήσεις να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες με σκοπό να αποκατασταθείς επαγγελματικά και να έχεις παραπάνω γνώσεις.

Σεπτέμβριος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές-προβλέψεις-ζώδια-

Θα αναζητήσεις μία δουλειά με περισσότερη σταθερότητα και μεγαλύτερο μισθό και όλα φαίνονται πολύ ελπιδοφόρα. Επίσης θα ξεκινήσεις διατροφή και γυμναστική για να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και φαίνεται πως σιγά σιγά θέλεις να βάλεις την ζωή σου σε μία τάξη. Συνέχισε έτσι και τα καλύτερα…έρχονται!

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Ταύρος

Ταυράκι μου, φαίνεται πως τον Σεπτέμβριο θα έρθει για σένα το μεγάλο μπαμ. Πέρασες ένα Καλοκαίρι στην πίεση, στο άγχος και στο στρες και κακώς για σένα δεν άνοιγες τόσο τα συναισθήματά σου στους άλλους. Αυτό σημαίνει πως τον Σεπτέμβριο οι αντοχές σου θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να λιγοστεύουν.

Η συμπεριφορά σου θα γίνει απρόβλεπτη στην δουλειά, στις ερωτικές αλλά και στις φιλικές σχέσεις. Αυτό θα φέρει περισσότερη ένταση στην ζωή σου. Θα πρέπει να ανοίγεσαι περισσότερο έτσι ώστε να μπορούν να σε βοηθήσουν.

Επίσης τον Σεπτέμβριο θα αναθεωρήσεις για τους ανθρώπους που είχες τόσα χρόνια δίπλα σου. Θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να διαπιστώνεις ότι δεν έχεις ανάγκη πολλούς ανθρώπους, αλλά ανθρώπους που να ταιριάζετε ουσιαστικά, δίπλα σου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Δίδυμοι

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας αλλαγών για σένα. Μία νέα επαγγελματική πρόταση σου χτυπάει την πόρτα κι εσύ δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις με αυτήν την ιδέα στα χέρια σου. Από την άλλη θέλεις να ανεβάσεις τα έσοδά σου, από την άλλη δεν σου αρέσουν οι αλλαγές και αυτό σε δυσκολεύει.

Με το άλλο σου μισό θα νιώθεις πιο ερωτευμένη ή ερωτευμένος από ποτέ και αυτό επειδή το άλλο σου μισό ξεκίνησε σιγά σιγά να σου κάνει…νερά. Η σχέση σας θα έχει εντάσεις, όμως εσύ θα προσπαθείς διαρκώς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να κάνεις τα στραβά μάτια σε πολλά πράγματα. Να ακούς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου περισσότερο.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Καρκίνος

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που κάτι νέο σε περιμένει στην γωνία. Νέες φιλίες και νέες γνωριμίες που θα σου ταράξουν τα νερά και θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι σαν έφηβος ή έφηβη. Είναι σίγουρα μία καλή ευκαιρία να ξεγνοιάσεις, μετά από ένα τόσο δύσκολο και μέσα στις ταραχές Καλοκαίρι.

Τον Σεπτέμβριο προσπάθησε να κρύψεις την drama queen που κρύβεις μέσα σου διότι αρχίζει και κουράζει τους δικούς σου ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να γκρινιάζεις τόσο εύκολα και να αντιμετωπίζεις οτιδήποτε συμβαίνει στην ζωή σου με τόση ευαισθησία.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Λέων

Λιονταράκι μου τον Σεπτέμβριο θα περάσεις δύσκολες καταστάσεις. Διλήμματα, παρανομίες, ψέματα που θα βγουν στο φως θα σε φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Θα απογοητευτείς πολύ από τους ανθρώπους που διάλεξες να έχεις στο πλάι σου.

Παρόλα αυτά ένα καλό ξεσκαρτάρισμα πάντα βοηθάει να προχωράμε την ζωή μας ένα βήμα παραπέρα και μπορεί να μην σου αρέσουν οι αλλαγές, όμως σε μερικές περιπτώσεις είναι αναγκαίες. Όσων αφορά τον επαγγελματικό τομέα, τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσεις να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου ορίζοντες με σκοπό να ανέβεις επαγγελματικά.

Σεπτέμβριος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές-προβλέψεις-ζώδια-

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Παρθένος

Παρθενάκι μου τον Σεπτέμβριο θα χρειαστεί να γίνεις στήριγμα για τους δικούς σου ανθρώπους. Κάτι που σ’ αρέσει, αφού ξέρουμε πόσο προτιμάς να έχει τον τελευταίο λόγο και να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

Το άλλο σου μισό θα χρειαστεί την καθοδήγησή σου σε πολλές στιγμές της ζωής του. Τα οικονομικά του σπιτιού σας είναι αποκλειστικά δική σου προτεραιότητα κι αν αφήσεις το άλλο σου μισό ανεξέλεγκτο, τότε τα οικονομικά του σπιτιού κινδυνεύουν να βγουν εκτός προϋπολογισμού.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Ζυγός

Θα πρέπει τον Σεπτέμβριο να ξεκινήσεις σιγά σιγά την οικονομία. Φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό δεν σταματάς να ξοδεύεις και ο Σεπτέμβριος είναι πολύ ριψοκίνδυνος μήνας όσων αφορά τα οικονομικά σου, ειδικά μετά τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Σταμάτα λοιπόν να αγοράζεις ανεξέλεγκτα πράγματα που δεν χρειάζεσαι και φυσικά να κάνεις ένα οικονομικό πλάνο που θα το ακολουθήσεις με ευλάβεια. Οι φιλικές σου σχέσεις έχουν ανάγκη ένα παραπάνω ενδιαφέρον από σένα, που συνήθως τις παραμελείς.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Σκορπιός

Μία νέα αρχή ξεκινά στην ζωή σου, κάτι που δεν θα σου αρέσει ιδιαίτερα όμως είναι αναγκαία. Θα πρέπει τον Σεπτέμβριο να βάλεις μερικά πράγματα στην θέση τους. Σταμάτα να ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν στον ερωτικό τομέα και ξεκίνα να δίνεις την απαραίτητη προσοχή και σημασία σε αυτούς που πραγματικά έχουν πράγματα να δώσουν.

Επίσης η τελειομανία σου και η αυταρχικότητά σου, ξεκινούν να κουράζουν τους δικούς σου ανθρώπους και τον Σεπτέμβριο θα νιώσεις πως πολλοί από τους δικούς σου ανθρώπους θα απομακρυνθούν. Αν δεν θέλεις να μείνεις τελείως μόνος σου, ξεκίνα να ακούς περισσότερο και να μιλάς λιγότερο.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Τοξότης

Φαίνεται πως τα λάθη του παρελθόντος σε κυνηγούν και ήρθε η στιγμή να κλείσεις τις πόρτες τους παρελθόντος και να προχωρήσεις την ζωή σου. Οι πόρτες του παρελθόντος δεν θα ανοίξουν για σένα και ίσως είναι για καλό αφού αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη στην ζωή σου, είναι μία ολοκληρωτικά καινούρια αρχή.

Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα οι ερωτικές σου κατακτήσεις θα είναι πολλές. Εσύ όμως βρίσκεσαι σε μία φάση περισυλλογής και αυτό θα σε κάνει να κλείσεις πόρτες. Δεν πειράζει. Κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη από λίγες στιγμές για τον εαυτό του.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Αιγόκερως

Ενδιαφέρον φαίνεται να έχει ο Σεπτέμβριος για σένα, καθώς αρχίζεις να πειραματίζεσαι και να παίζεις με πράγματα χωρίς να φοβάσαι τα λάθη. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως τα λάθη είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος. Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα σε κάνει να σπάσεις τα όρια και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να μεγαλώσει.

Προς τα τέλη του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επιβαρύνει λίγο την ψυχολογία σου. Πράγματα που νόμιζες ότι έχεις ξεπεράσει θα μπορούσαν να επανεμφανιστούν και να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζονται περισσότερη δουλειά.

Σεπτέμβριος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές-προβλέψεις-ζώδια-

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και επεξεργάσου σωστά τα συναισθήματα σου. Οι πλανητικές ενέργειες μπορούν να δημιουργήσουν μια δυσαρμονική ατμόσφαιρα στα εργασιακά. Η επίτευξη των στόχων σου δυσκολεύει και ίσως χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο και σκληρότερα. Το στοίχημα σου θα πρέπει να είναι το να μην παραιτηθείς.

Δείτε ακόμα Αυτά τα 5 ζώδια έχουν πάρει Master στην εκδίκηση

Απόφυγε τις συγκρούσεις με ανώτερους και συναδέλφους. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου χρειάζεται προσοχή στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Μετά τις 17/9 το κλίμα μεταξύ σας βελτιώνεται κι έτσι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά.

Εσύ που είσαι μόνη, το τελευταίο δεκαήμερο μην αποκλείεις το να προκύψει ένας νέος έρωτας στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου το παρελθόν μόνο για τα μαθήματα που σου έδωσε και για κανένα άλλο λόγο.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Υδροχόος

Η περίοδος της Παρθένου είναι μια στιγμή για να ρίξεις μια σοβαρή ματιά στο πως διαχειρίζεσαι τα πράγματα και τη ζωή σου γενικότερα. Σηματοδοτεί μια εποχή κατά την οποία θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο αυστηρή με τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις δυναμικότερα τους στόχους σου.

Το νέο φεγγάρι στις 7/9 μπορεί να σου υπενθυμίσει με κάποιο τρόπο ότι χρειάζεται πολύ εσωτερική δουλειά που πρέπει να γίνει, ώστε να φτάσεις την επιτυχία. Αυτή η Σελήνη θα σε καθοδηγήσει σε νέους τρόπους δοκιμής των δικών σου ικανοτήτων, καθώς αντιμετωπίζεις προκλήσεις που ίσως να μην έχεις καν φανταστεί.

Ο μήνας σχεδόν τελειώνει με την Πανσέληνο που μπορεί να είναι ένα σημάδι ουράνιας τύχης για όσους δεν φοβούνται να κοιτάξουν βαθύτερα την πνευματική πλευρά της ζωής. Πρόσεξε τα χρήματα σου και μην τα σπαταλάς άδικα. Μπορείς να βασίζεσαι στην στήριξη και υποστήριξη του αγαπημένου σου.

Δείτε ακόμα Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Είστε απόλυτα συγχρονισμένοι και αυτό σας παρέχει αμοιβαία ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και σχέσεις θα χρειαστούν χρόνο για να υλοποιηθούν για αυτό μην απογοητεύεσαι και κυρίως μη σκέφτεσαι τα πάντα από την αρνητική τους πλευρά.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2022: Ιχθείς

Ίσως με το ξεκίνημα του μήνα να νιώσεις στρυμωγμένη. Υπάρχει γύρω σου ένας αέρας μυστηρίου, ο οποίος πιθανά να σε οδηγήσει σε κάποια σύγχυση και μελαγχολία. Οι γύρω σου μπορεί να σου δημιουργούν την αίσθηση ότι δεν καλύπτεις τις προσδοκίες τους όμως μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου χωρίς να έρθεις σε ρήξη μαζί τους.

Η νέα Σελήνη σου υπενθυμίζει πως πρέπει να δημιουργήσεις νέες συνδέσεις που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις τους στόχους σου. Ωστόσο πιθανόν να συναντήσεις κάποιον που σχετίζεται με το παρελθόν σου και να σου δώσει σκληρές αλήθειες προκειμένου να σταθείς ξανά στα πόδια σου.

Η Πανσέληνος του μήνα στο δικό σου ζώδιο είναι αρκετά προκλητική και ξεσηκώνει τα συναισθήματα. Μερικές φορές κάνεις εξωπραγματικά όνειρα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη και αποτυχίες. Η απομόνωση θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το όλο κλίμα πιο ανώδυνα και εποικοδομητικά.

Δείτε ακόμα Η καριέρα αυτών των ζωδίων θα γίνει ακόμη καλύτερη το 2022

Ωστόσο οι πτυχές των αστεριών είναι ευεργετικές για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου που μπορεί να μην τη βλέπεις άμεσα όμως μακροπρόθεσμα θα δικαιωθείς. Η ψυχική σου ισορροπία να ξέρεις ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Κάποιες συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου στα μέσα του μήνα χρειάζονται προσοχή. Μπορεί να μην είναι σοβαρές όμως απαιτούν κάποιο συμβιβασμό. Εσύ που είσαι μόνη, η αρχή του μήνα είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες και εκπληκτικά πράγματα στη ζωή σου.

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close