Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη στον Κρόνο δοκιμάζει τις σχέσεις και τα οικονομικά για αυτά απο τα δώδεκα ζώδια

Άση Μπήλιου προβλέψεις:Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/08/2022 δοκιμάζει τη διάθεση, τις σχέσεις και τα οικονομικά. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο;

Ο Αύγουστος θα μας αποχαιρετήσει με μια ζόρικη όψη αφού στις 28/08/2022 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, επηρεάζοντας κυρίως τα σταθερά ζώδια δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου και αρχές τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 19η έως την 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Συναισθηματικό μπλοκάρισμα

Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι δοτική, γενναιόδωρη, θερμή και έχει ανάγκη να εκφράσει όσα νιώθει, όμως ο Κρόνος από τον Υδροχόο μπλοκάρει το συναίσθημα και μας κάνει να νιώθουμε ότι δε βρίσκουμε την ανταπόκριση που επιθυμούμε από την άλλη πλευρά αφού συναντάμε έναν απροσπέλαστο τοίχο. Ο Κρόνος μας αναγκάζει να βάλουμε όρια ή μας φέρνει αντιμέτωπους με τα όρια των άλλων, επομένως αυτές τις ημέρες μπορεί να μας κυριεύσει η απαισιοδοξία και τα αρνητικά συναισθήματα. Επιπλέον, υπάρχει έντονη επικριτική διάθεση και γινόμαστε υπερβολικά αυστηροί με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Δείτε ακόμη Ζώδια : Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει εντάσεις και ανακατωσούρες

Η αντίθεση αυτή μας προσγειώνει σε ανώμαλο έδαφος, εντείνει το αίσθημα της μοναξιάς και δεν αποκλείεται να χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να μας κυριεύσει η ανασφάλεια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα νιώσουν την ανάγκη να απομονωθούν ή να πάρουν απόσταση από το ταίρι ή τους αγαπημένους τους.

Ζώδια-Αρχαία Ελληνική μυθολογία: Δείτε σε ποιον αρχαίο Έλληνα θεό αντιστοιχεί το ζώδιό σας

Εάν είστε αδέσμευτοι, θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους που συναντάτε και θα διστάσετε να εκδηλωθείτε ή να διεκδικήσετε τις επιθυμίες της καρδιά σας αφού ο Κρόνος κάνει το φόβο της απόρριψης εντονότερο και το μυαλό μας εστιάζει στο αρνητικό σενάριο. Από την άλλη, αυτή η όψη μπορεί να συνδέεται και με μια μελαγχολική διάθεση καθώς το καλοκαίρι τελειώνει και αναλογιζόμαστε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που φέρνει μαζί του ο Σεπτέμβριος.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται

Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για αυτοκριτική και καλούμαστε να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις με σύνεση και λογική σκέψη. Αντιθέτως, εάν φερθούμε επιπόλαια και παρορμητικά, αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος μας. Αντιμετωπίστε λοιπόν τη σχέση σας με σοβαρότητα χωρίς να παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς αλλά και χωρίς να γίνετε υπερβολικά αυστηροί και σκληροί με τους άλλους.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Η νέα Σελήνη στον Παρθένο θα έχει νέα ξεκινήματα για αυτά απο τα 12 ζώδια

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η όψη αυτή αποτελεί ένα είδος δοκιμασίας για τις σχέσεις μας. Αποστασιοποίηση, απομάκρυνση, ρήξεις ή ακόμα και οριστικοί χωρισμοί είναι μέσα στα πιθανά σενάρια των ημερών αυτών επομένως θα φανεί ποιες σχέσεις έχουν γερές βάσεις και αξίζει να παραμείνουν στη ζωή μας και ποιες όχι.

Οικονομικά εμπόδια

Η Αφροδίτη εκτός από τις σχέσεις και τον έρωτα, κυβερνά τον τομέα των οικονομικών. Είναι πιθανό λοιπόν αυτές οι μέρες να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να σας αποθαρρύνουν. Είναι καλό να περιορίσετε τις σπατάλες και να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν είναι ιδανική στιγμή για μεγάλα ρίσκα και ανοίγματα.

Άση Μπήλιου: Tυχερές και άτυχες μέρες του Ιούλιου 2022 για όλα τα ζώδια

Οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένες, επομένως μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Να θυμάστε ότι αν θέλετε να διατηρήσετε αυτά που έχετε, τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, χρειάζεται προσπάθεια, σκληρή δουλειά ή ακόμα και θυσίες!

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στο τέλος Αυγούστου

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού ή προβλήματα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να συγκρουστείτε με το σύντροφο ή με τα κοντινά σας πρόσωπα ή να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματα σας. Μπορεί λοιπόν από τη μία πλευρά εσείς να έχετε όλη την καλή διάθεση να εκφράσετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στους άλλους, αλλά να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρότητα ή αδιαφορία.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο – Αυτά τα ζώδια θα βρουν το θάρρος να αλλάξουν την ζωή τους

Όλο αυτό το κλίμα είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας. Είναι άλλωστε μια καλή ευκαιρία για να στραφείτε μέσα σας και να κάνετε έναν απολογισμό και να βάλετε σε μια τάξη τα συναισθήματα σας.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Επιπλέον, η αντίθεση αυτή σας καλεί να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν και να αφήσετε οριστικά πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που σας βαραίνουν. Για κάποιους η όψη αυτή μπορεί να δείχνει μια δυσθυμία που συνδέεται με τον όγκο των υποχρεώσεων τους τόσο απέναντι στη δουλειά όσο και απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο το τελευταίο διάστημα και αυτή η θέση σας έχει χαρίσει γοητεία, λάμψη και καλή διάθεση! Ωστόσο, αυτή η δύσκολη αντίθεση με τον Κρόνο στις 28/8 έρχεται για να σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα αφού φέρνει στο προσκήνιο τα κακώς κείμενα των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας.

Δείτε ακόμη Σεπτέμβριος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Προβλήματα και εμπόδια μπορεί να ρίξουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι είστε ανεπαρκείς ή ότι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να φέρετε κοντά σας τους άλλους. Πολλοί από εσάς μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα και να πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση που αφορά το μέλλον της σχέσης σας ή της επαγγελματικής σας ζωής.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Ο Κρόνος απέναντι σας, σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να λειτουργήσετε με λογική και ψυχραιμία και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα, όσο δύσκολο κι αν είναι κάτι τέτοιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απαιτητική αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/8 φέρνει εμπόδια και προκλήσεις που αφορούν την καριέρα σας και την επαγγελματική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε σε σύγκρουση με ανωτέρους ή με πρόσωπα εξουσίας ή να νιώσετε ότι οι προσπάθειες και οι κόποι σας δεν αναγνωρίζονται, γεγονός που θα σας αποθαρρύνει και μπορεί να ρίξει κατακόρυφα την ψυχολογία σας.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί σύγχυση και αυταπάτες – Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέξουν

Θα πρέπει λοιπόν αυτές τις ημέρες να προσπαθήσετε πολύ σκληρά για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να πάρετε τα εύσημα, όμως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να το βάλετε κάτω! Από την άλλη πλευρά, κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με παράπονα από το σύντροφο ή τα μέλη της οικογένειας σας, ειδικά εάν το τελευταίο διάστημα τους έχετε παραμελήσει εξαιτίας των υποχρεώσεων σας.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Γενικώς, οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές αυτές τις ημέρες και οι πιέσεις πολύ μεγάλες, επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε σωστό προγραμματισμό και να μην ωθείτε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από το Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο, μια ζόρικη όψη η οποία θα τεστάρει τις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας. Ο Κρόνος σας καλεί να φερθείτε με ωριμότητα και σοβαρότητα απέναντι στους άλλους, να θέσετε αυστηρά όρια και κανόνες και κυρίως να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν πλέον.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει αυτά τα ζώδια για τους επόμενους 7 μήνες

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν θα πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να σας εκμεταλλευτεί ή να προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει. Αυτή η όψη λοιπόν θα σας αναγκάσει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να δείξετε στους άλλους το πιο αυστηρό σας πρόσωπο.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι ένα πρόσωπο σας απογοητεύει αφού δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και δεν νιώθετε ότι σας προσφέρει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που αναζητάτε. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με την asibiliou, εκείνοι οι άνθρωποι που θα σταθούν δίπλα σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι και εκείνοι που θα πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close