Δήλωση 16χρονου για Jonathan Galindo:  Απειλούσε να σκοτώσει τους γονείς μου

Σοκ έχει προκαλέσει η μαρτυρία ενός 16χρονου παιδιού σε σχέση με τον  επικίνδυνο  Jonathan Galindo. Το παιδί παραλίγο να πέσει θύμα του μαζί και η μητέρα του.

Το επικίνδυνο διαδικτυακό «παιχνίδι» Jonathan Galindo συνεχίζει να προβληματίζει τους γονείς των έφηβων παιδιών. Ένα 16χρονο παιδί, που ήρθε σε επικοινωνία με τον επικίνδυνο Jonathan Galindo μίλησε  στην τηλεόραση για αυτή την εμπειρία.

Δείτε επίσης : Ποιος είναι ο Jonathan Galindo που ωθεί παιδιά στην αυτοκτονία;

Του είχα στείλει ένα μήνυμα στα αγγλικά. Μου απάντησε και άρχισε να μου λέει να παίξουμε κάποια παιχνίδια. Εγώ αρνήθηκα και στη συνέχεια άρχισε να με απειλεί, να μου λέει ότι θα σκοτώσει τους γονείς μου και άλλα τέτοια. Εγώ δεν απάντησα καθόλου. Στην αρχή δεν ήταν επιθετικός και γενικά αυτό κάνει. Μιλούσε φιλικά, με ρωτούσε από που είμαι και άλλα τέτοια»,

Στην ίδια εκπομπή, ,μίλησε και μια μητέρα που ο γιος της οποίας κινδύνευσε από το παιχνίδι.

«Ο γιος μου έμπαινε πολύ συχνά αλλά πάντα πίστευα πως έχω τον έλεγχο. Έμπαινα στο ιστορικό του, έβλεπα με ποιους μιλάει και θεωρούσα πως τον ελέγχω. Τον τελευταίο καιρό τον έβλεπα να είναι πιο κλεισμένος στον εαυτό του, να έρχεται από το σχολείο και να πηγαίνει κατευθείαν στο δωμάτιό του να ανοίξει τον υπολογιστή, να είναι λιγομίλητος. Του έλεγα να μιλήσουμε αλλά αρνιόταν. Σκέφτηκα ότι έχει προβλήματα στο σχολείο, δεν πήγαινε και καλά στο μαθήματα και σκέφτηκα μέχρι και πως είναι θύμα μπούλινγκ.

Του αγόρασα ένα καινούριο πουλόβερ και όταν το φόρεσε για να το τσεκάρω πρόσεξα πως στα χέρια του έχει χαρακιές. Τρομοκρατήθηκα, του ζήτησα τον λόγο, αρνήθηκε να μου απαντήσει, μου έβαλες τις φωνές, μου είπε πως δεν με αφορά και πήγε και κλείστηκε στο δωμάτιό του. Του είπα ότι αν δεν μου πει δεν θα τον αφήσω να μπει στο διαδίκτυο.

 

Μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις τελευταίες μέρες μιλούσε με κάποιον μέσω μιας πλατφόρμας και πως αυτός ο άνθρωπος του είπε να κάνει χαρακιές στο χέρι του. Μου είπε ότι μιλούσαν στα αγγλικά και ότι διαρκώς ζητούσε πράγματα που αν δεν τα έκανες τότε νευρίαζε και φαινόταν επικίνδυνος. Το παιδί μου τον φοβόταν», δηλώσει  η μητέρα .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close