Νέα Φιλαδέλφεια-επίθεση-από-ανηλίκους-σε-16χρονο-

Μαυροντυμένος άνδρας εκτέλεσε τον 80χρονο έξω από το σπίτι του και μπροστά στην γυναίκα του. Δείτε παρακάτω: 

Ο άγνωστος δράστης εκτέλεσε με δύο σφαίρες τον 80χρονο μπροστά στη γυναίκα του – Άγνωστο το κίνητρό του. Σοκ έχουν προκαλέσει στη Νέα Υόρκη οι εικόνες από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 80χρονου έξω από το σπίτι του στο Μπρονξ το βράδυ της Κυριακής από έναν μαυροντυμένο άνδρα με ποδήλατο για τον οποίο πολλοί είπαν ότι έμοιαζε σαν νίντζα.

Δολοφονήθηκε 80χρονος έξω από το σπίτι του από μαυροντυμένο άντρα

Δείτε ακόμη Ο καιρός δεν ξέρει τί κάνει: Ερχέται καλοκαίρι με 34 βαθμούς

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 1:10 τα ξημερώματα της Κυριακής ενώ ο Μαρσελίνο Βαλέριο, όπως ήταν το όνομα του 80χρονου, είχε επιστρέψει με τη σύζυγό του από ένα πάρτι.

Όπως φαίνεται στα καρέ που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας ο 80χρονος είχε αποβιβαστεί από αυτοκίνητο και βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού του έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του.

Δολοφονήθηκε 80χρονος έξω από το σπίτι του από μαυροντυμένο άντρα

Δείτε ακόμη e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Αυτοί θα πληρωθούν μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου

Τότε ο μαυροντυμένος άνδρας με το ποδήλατο πέρασε δίπλα από τον 80χρονο και τον πυροβόλησε δύο φορές, τη μια στο κεφάλι σαν χαριστική βολή.

Νωρίτερα ο εκτελεστής δολοφόνος είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να περνάει μπροστά από το σπίτι προφανώς περιμένοντας την άφιξη του 80χρονου.

Δολοφονήθηκε 80χρονος έξω από το σπίτι του από μαυροντυμένο άντρα

Δείτε ακόμη Συντάξεις Οκτωβρίου: Αυτές τις ημερομηνίες θα δουν λεφτά οι συνταξιούχοι

Μετά την εκτέλεση ο μαυροντυμένος δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και παραμένει ασύλληπτος ενώ η αστυνομία δεν έχει καταλήξει μέχρι στιγμής στο κίνητρόο της δολοφονίας του 80χρονου.

«Δεν είχε ακουστεί κάτι γι’ αυτόν. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος» δήλωσε φίλος του 80χρονου ο οποίος είχε μια κόρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close