Έφυγε απο την ζωή ο 5χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά από φωτιά στο διαμέρισμα στον Κολωνό

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 5χρονος που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά ύστερα από φωτιά στο διαμέρισμα που διέμενε στον Κολωνό. Έφυγε απο την ζωή μετά από 12 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε γραφτεί πως το παιδί εντοπίστηκε νεκρό από τους πυροσβέστες, ήταν χωρίς αισθήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου οι γιατροί έδωσαν για 12 ημέρες μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

To παιδί εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια καθώς δεν λειτουργούσαν σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως οι νεφροί, οι πνεύμονες και το ήπαρ.
«Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις»

Δείτε επίσης : Μαρούσι : 17χρονη μαχαίρωσε 22χρονη

Έφυγε απο την ζωή ο 5χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά από φωτιά στο διαμέρισμα στον Κολωνό

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης, τόπο καταγωγής της μητέρας του.

Η μητέρα του 5χρονου ανήρτησε χθες, το Σάββατο στο facebook: «Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις .! Θα τα ξανά πούμε. Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς γιατί μαμά είναι μόνο μια!!!!»

Δείτε επίσης : Εύα Καϊλή : Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι της  Το Qatar Gate είναι μόνο η αρχή

Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα βρίσκονταν ο πατέρας με τα τρία ανήλικα παιδιά του ηλικίας 5, 8 και 12 ετών σύμφωνα με το eretikos.gr . Ο μεγάλος γιος κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τον πατέρα, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο μικρότερος γιος επίσης κοιμόταν, σε διαφορετικό όμως δωμάτιο. Ομως πρόλαβαν και βγήκαν στο μπαλκόνι. Ο 5χρονος δυστυχώς δεν τα είχε καταφέρει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close