Έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος από κορονοϊό

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος έφυγε σε ηλικία 75 ετών και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο Λευτέρης Μυτιληναίος πέθανε από κορονοϊό.

Τον τελευταίο καιρό ζουσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι .Από εκει μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με  κορονοϊό. Η κηδεία του έγινε χθες στο Βέλο Κορινθίας.

Έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος από κορονοϊό

Δείτε επίσης : Ισχυρός σεισμός στη Νίσυρο τώρα

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ στούντιο, σε ετικέτες όπως η Columbia Records, η CBS Records International, η EMI και άλλα.

Έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος από κορονοϊό

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή σύμφωνα με το gossip-tv.gr και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, o χρόνια συνεργάτης του Γιάννης Μπουρνέλης.

Δείτε επίσης : Ολυμπίας Χοψονίδου: Μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος τραγουδιστής και καλός φίλος Λευτέρης Μυτιληναίος. Με τον Λευτέρη συνεργαστήκαμε για πολλές χρονιές στο ΑΚΡΟΝ αλλά και σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Σπουδαίος τραγουδιστής με επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα…Καλό ταξίδι Λευτέρη μου, θα σε θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες…» έγραψε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close