Ειρήνη Σκλήβα: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη της!

Σίγουρα το 2018 ήταν μία δύσκολη χρονιά για τη «Μις Κόσμος 1996» Ειρήνη Σκλήβα, καθώς μετά από 16 χρόνια γάμου με τον μεσίτη σκαφών Νίκο Χυδήρογλου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Παρ’ ότι έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, για τον οποίο το λαμπερό μοντέλο αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα που ανοιγόταν μπροστά της στις πασαρέλες, φαίνεται πως η σχέση τους δεν άντεξε στον χρόνο, ενώ το διαζύγιό τους, όπως ακούγεται, μόνο βελούδινο δεν είναι, καθώς υπάρχουν έντονες δικαστικές διαμάχες. Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμα: Ο Μαυρίδης μοίρασε παιχνίδια στο Παιδοογκολογικό του Ιπποκράτειου και σκόρπισε χαμόγελα χαράς στα παιδιά

Ειρήνη Σκλήβα: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη της!

Ακόμα και μέσα σε αυτές τις δυσκολίες όμως η 40χρονη και πάντα γοητευτική Ειρήνη Σκλήβα βρίσκει τη δύναμη να χαμογελάει και το κάνει έχοντας στο πλευρό της τη μονάκριβη κόρη της, τη 14χρονη Μαριτίνα Χυδήρογλου, η οποία μοιάζει να έχει κληρονομήσει τα καλά γονίδια και από τους δύο γονείς της.

Δείτε ακόμα: Μαίρη Λίντα: Η συγκινητική εξομολόγηση της μέσα από το γηροκομείο! (Βίντεο)

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες, κάτι που φάνηκε και από την πρόσφατη επίσκεψή τους στην έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου –επίσης top model της εποχής της–, που πλέον έχει αφιερωθεί στους πίνακες και στην Τέχνη. Αν και η «Μις Ελλάς» και «Μις Κόσμος 1996» αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, πάντα έχει να χαρίσει ένα όμορφο χαμόγελο στους φωτογράφους, κάτι που έκανε κατ’ αποκλειστικότητα και για το Youweekly.gr την προηγούμενη εβδομάδα, δείχνοντάς μας πόσο όμορφα ωριμάζει.

Ειρήνη Σκλήβα: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη της!

Στα βήματα της μαμάς της

Η ομορφιά της αδιαμφισβήτητη, ενώ παρ’ ότι είναι μόλις 14 χρόνων η Μαριτίνα έχει φτάσει τη μητέρα της στο ύψος και έχει πάρει τα γλυκά της χαρακτηριστικά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα υπάρξει ως συνέχεια της Ειρήνης Σκλήβα στις πασαρέλες, αλλά εκείνη προς το παρόν ασχολείται περισσότερο με την ιππασία, ελεύθερο πνεύμα καθώς είναι και σωστή «αμαζόνα».

Μάλιστα, παρά το δύσκολο διαζύγιο που έχουν οι γονείς της, οι ίδιοι φροντίζουν να κρατούν ήπιους τόνους και να μην κάνουν δηλώσεις στα Μέσα, προκειμένου να προστατεύσουν την κόρη τους που τώρα περνάει την εφηβεία της.

Πηγή: youweekly
Close