Έξωση στον Νίκο Βέρτη απο το Όραμα – Βίντεο

Με απόφαση δικαστηρίου πετούν έξω από το Όραμα τον Νίκο Βέρτη

Ο πολυετής δικαστικός αγώνας των ισραηλινών ιδιοκτητών του κέντρου διασκέδασης που έβλεπαν την περιουσία τους να καταρρέει, και που προκειμένου να μπορέσουν να επιθεωρούν το ακίνητο τους έπρεπε να το διεκδικήσουν δικαστικά – αφού τους απαγορευόταν παρανόμως η είσοδος για να μην μπορέσουν να διαπιστώσουν τις ζημίες από την έλλειψη συντήρησης του εκ μέρους των εταιρειών του Βέρτη – έληξε στις 5-1-2023 με την απόφαση με αριθμό 126/2023 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Σήμερα στις 07.39 π.μ. ξεκίνησε η έξωσή τους με αναμενόμενες εντάσεις. Η 100 σελίδων απόφαση αναλύει τις καθόλα απαράδεκτες συμπεριφορές των διαχειριστών του Βέρτη, που εκτός από το ότι εγκατέλειψαν το ακίνητο που νοίκιαζαν από το 2013 και αυτό ρήμαξε κυριολεκτικά με ζημίες άνω των 100.00 ευρώ, εγκατέστησαν στον αύλειοχώρο του παρανόμως σταθμό αυτοκινήτων και λειτουργούσαν χωρίς άδεια λειτουργίας μέχρι και το 2018.

Δείτε επίσης : Παύλος Λιάρος : Δείτε πως είναι στα 80 του ο κινηματογραφικός γιός του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Σύμφωνα με την απόφαση υπομίσθωναν σε πλήθος εταιρειών το κέντρο διασκέδασης – τις οποίες άλλαζαν κάθε καλοκαίρι – χωρίς να ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες, ενοποίησαν παράνομα το ακίνητο με διπλανό αγροτεμάχιο ώστε να είναι δυνατή η εκμετάλλευση του ως σταθμού αυτοκινήτων και λόγω των συμπεριφορών τους αυτών ανακλήθηκε και η άδεια λειτουργίας του κέντρου διασκέδασης και τους επιβλήθηκε σύμφωνα με το nassosblog.gr  και πρόστιμο 87.000 ευρώ για παράνομη διαφήμιση !

Έχουμε πληροφορηθεί δε, πως από πριν την αποβολή τους από το ακίνητο, προκλήθηκαν τεράστιες ζημίες από καθαρή εκδικητικότητα όπως λένε «οι κακιές γλώσσες».

Θυμάμαι τώρα, δημοσιεύματα του 2018 που εμφάνιζαν τις εταιρείες του Βέρτη και αυτόν τον ίδιο ως δήθεν κατατρεγμένους από τους ιδιοκτήτες του ακινήτου (τους ισραηλινούς, όπως τους τιτλοφορούσαν) και απορώ με την επιπολαιότητα τους. Σήμερα, τί έχουν να πουν που η δικαιοσύνη «μίλησε»; Ήρεμα ρωτάω.

Δείτε επίσης : Survivor All Star-spoiler: Τρεις παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι – Αυτά είναι τα ονόματα

Close