Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

ELIF Επεισόδιο 3 β κύκλου στο Star. Το τρίτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της Τούρκικης σειράς του Star – Καθημερινά στις 17:30. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως καθώς ο Σερντάρ είναι αποφασισμένος να ζητήσει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ για όλα όσα του έκανε…

Στο επεισόδιο 3 του β κύκλου της σειράς «ELIF» θα δούμε πως ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ είναι στο νοσοκομείο. Ο Μουράτ υποψιάζεται τον Ερκούτ ως υπεύθυνο για τον πυροβολισμό της Ζεϊνέπ αλλά ο Βεϊσέλ το θεωρεί απίθανο.

Δείτε ακόμα :Δεν υπάρχει: Η Μακρυπούλια συναντάει παίκτη που μιλάει σαν την Αμαλία του Παρά 5 (Vid)

Αν και δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, η Ζεϊνέπ σφίγγει το χέρι του Σελίμ και όλοι ελπίζουν πως όλα θα πάνε καλά. Ο Σελίμ υποψιάζεται πως η Αρζού έχει σχέση με τον τραυματισμό της Ζεϊνέπ. Η Γκόντζα και ο Βεϊσέλ μιλάνε για το cd αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος το πήρε τελικά. Ο Μελίχ κατηγορεί ανοιχτά την Αρζού για τον τραυματισμό της Ζεϊνέπ. Ο Σερντάρ εξακολουθεί να πιέζει την Αρζού και της δείχνει το cd.

Όλο αυτό τον καιρό η Αρζού πίστευε πως ο Μελίχ το έχει στην κατοχή του και όταν το βλέπει στα χέρια του Σερντάρ, πιστεύει πως ήταν ένα δικό του σχέδιο. Τον κατηγορεί ότι δουλεύει για τον Μελίχ και για να της αποδείξει ότι δεν έχει δίκιο να τον υποψιάζεται, ο Σερντάρ καταστρέφει το cd μπροστά στα μάτια της. Ενώ επιστρέφουν από την αστυνομία, η Ιπέκ και η Αλιγιέ βλέπουν στο δρόμο ένα τροχαίο.

Η Αλιγιέ αναγνωρίζει το αυτοκίνητο του Κενάν και λιποθυμάει. Εξαιτίας του τροχαίου τα αυτοκίνητα τυλίγονται στις φλόγες και τα πτώματα δεν είναι αναγνωρίσιμα. Οι Αρχές όμως βρίσκουν το πορτοφόλι του Κενάν. Η είδηση πως ο Κενάν είναι νεκρός τους συγκλονίζει όλους. Η Αρζού παθαίνει υστερία, η Τουγτσέ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο μπαμπάς της είναι νεκρός…

Πηγή: happytv
Close