Ισχυρός σεισμός!Αισθητός σε Αθήνα και γυρω περιοχές

Νέες καταγγελίες  για ένταλμα σύλληψης  για ηθοποιό που παίζει αυτό τον καιρό  στην τηλεόραση. 

Στο  «Πρωινό» σήμερα το πρωί (22/2) συζητήθηκε η έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών για ακόμη ένα ένταλμα σύλληψης για γνωστό ηθοποιό που παίζει σε τηλεοπτική σειρά.

Δείτε επίσης  : Σοκ με τις αποκαλύψεις για τον 62χρονο καθηγητή: Κακοποιούσε τον 8χρονο μπροστά σε άλλους ενήλικες

«Εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και  το ρεπορτάζ ανέφερε: «τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής – δηλ. πριν από περίπου 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση θα την τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, μάλιστα έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει και δεν αποκλείεται αν υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και εντάλματα».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα ο ηθοποιός είχε παίξει  σε δύο σειρές στο παρελθόν. «Συνάδελφοί του έχουν ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών και είναι σοκαρισμένοι.

Κάνουν λόγο για έναν ευγενή, αλλά εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα που μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Σοκαρισμένα είναι και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close