Φρίκη : Διερευνούσαν πνιγμό και η νεκροτομή έδειξε άγρια κακοποιημένο  βρέφος

Φρικιαστικό έγκλημα με άγρια κακοποιημένο βρέφος 

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγούνται το πρωί οι γονείς του τρίμηνου βρέφους που έσβησε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στις 5 Μαρτίου, οι οποίοι φόρεσαν χειροπέδες μετά τα συγκλονιστικά ευρήματα της νεκροτομής, που ανέτρεψε τις έρευνες των Αρχών.

Η νεκροτομή που διήρκησε δύο μέρες, “άνοιξε” τον δρόμο στην Αστυνομία, ώστε να διερευνήσει υπόθεση ανθρωποκτονίας, σε διαφορετική περίπτωση, οι Αρχές δεν θα διερευνούσαν καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού είχαν αρκεστεί στη θέση των γονιών του βρέφους πως το παιδάκι πνίγηκε κατά τη σίτιση του.

Δείτε επίσης :Πάτρα: Διευθυντής ΜΕΘ Πάτρας-Δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω

Σύμφωνα με ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατός του βρέφους επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ στο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκαν επίσης κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νοτιαίου μυελού. Από τα ευρήματά των ιατροδικαστών Παπέττα και Ορθοδόξου, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο τα τραύματα του βρέφους να προκλήθηκαν από ατύχημα στο σπίτι.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, εναντίον των γονέων του βρέφους, ηλικίας 37 και 22 ετών, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης σύμφωνα με το nassosblog.gr   για ανθρωποκτονία, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close