Πάτρα: Συγγενής εμφανίζει διαδοχικές νοσηλείες νευρολογικής φύσης

Πάτρα: Ανακρίβειες τα όσα έχουν ακουστεί σχολιάζει ο κύριος Λύτρας για την υπόθεση με τα τρία παιδιά στην Πάτρα. Διευθυντής ΜΕΘ Πάτρας-Δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω

Τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στην οικογένεια από την Πάτρα που έχασε τα τρία της παιδιά μέσα σε τρία χρόνια έδωσε ο ο δικηγόρος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στην οικογένεια, κάνοντας ειδική αναφορά σε πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα για την σχέση του ζευγαριού.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Το ανθρωποκτονιών έχει εικόνα για το τί συνέβη

Ο ποινικολόγος που έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπηση και των δύο, δήλωσε ότι η μητέρα ήθελε να ζητήσει διαζύγιο και όχι ο πατέρας, ενώ χαρακτήρισε «ανακρίβειες» όσα έχουν ακουστεί για το ζευγάρι.

«Η μητέρα ήθελε να χωρίσει»
«Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι πήγε να χωρίσει, η μητέρα ενδεχομένως να έκανε κάτι για να επιστρέψει ο σύζυγος. Αυτό είναι λάθος. Η μητέρα όταν έγινε αυτό το περιστατικό ήθελε να χωρίσει με τον σύζυγό της, όχι ο πατέρας» είπε χαρακτηριστικά.

Πάτρα: Ανακρίβειες όσα έχουν ακουστεί

 

Δείτε ακόμη Πάτρα: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις και περίεργες συμπτώσεις

Παράλληλα, δήλωσε ότι «βγήκαν και κατηγορήσαν το ζευγάρι ότι αφού είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά, πώς είναι δυνατόν να έχουν πάει σε μία συναυλία. Το ξέρετε ότι πήγαν καλεσμένοι στη συγκεκριμένη συναυλία για να βρουν τον συγκεκριμένο τραγουδιστή, μέσω ανθρώπου, επειδή θα γινόταν συναυλία για λογαριασμό του τρίτου παιδιού;».

Πάτρα: Σοκαριστική μαρτυρία για την Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν καταθέσεις φωτιά για το Θάνατο των Παιδιών

«Καμιά φορά, ο πόνος των ανθρώπων μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Εγώ ξέρω ότι πήγα στο σπίτι των ανθρώπων. Είδα ένα σπίτι, σε όλους τους τοίχους, φωτογραφίες των παιδιών» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Θάνατος Τζωρτζίνας – Ηλιάδης: «Δεν έχω δει κανένα βίντεο…Δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω»

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα «Π», είχε κάνει μία σύσταση στη μητέρα της Τζωρτζίνας να βιντεοσκοπήσει τους σπασμούς που έκανε το παιδί, καθώς οι γιατροί δεν είχαν παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ξαφνικά εμφανίστηκε ο Απόστολος Λύτρας. Ο δικηγόρος δήλωσε ότι πρόθεσή του είναι να βοηθήσει τις Αρχές για να λάβει και η οικογένεια τις απαντήσεις που επιθυμεί.

Μάλιστα, ακούστηκε πως ανέλαβε αφιλοκερδώς τη συγκεκριμένη υπόθεση και στην πρώτη του συνέντευξη ο γνωστός Αθηναίος νομικός δήλωσε πως θα συνεργαστεί με τους δύο Πατρινούς νομικούς που είχαν αναλάβει την οικογένεια, δηλαδή τους κ.κ Κόττα και Καράμπελα. Κι επειδή δεν θυμόταν τα ονόματά τους, τα διάβασε από χαρτί, αλλά τον κ. Κόττα τον είπε…κ. Κώστα!

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Λύτρας επικεντρώθηκε στο βίντεο που κατέγραφε τους «σπασμούς» της Τζωρτζίνας, όταν εκείνη νοσηλευόταν στο ΜΕΘ Παίδων ΠΓΝΠ, με διευθυντή τον Ανδρέα Ηλιάδη.

Μεταξύ αυτών που παρατηρεί είναι τα εξής:

* Εχουν ακουστεί πολλές ανακρίβειες από ΜΜΕ.

* Θα δώσει και η οικογένεια στοιχεία στις Αρχές. Όπως βίντεο το οποίο δείχνει τις αντιδράσεις της Τζωρτζίνας στην διάρκεια της νοσηλείας της. Σ’ αυτό φαίνεται ότι το παιδάκι ανεβάζει 165 σφυγμούς με καλό οξυγόνο και ξαφνικά πέφτει στους 60 με μηδενικό! Αυτό το βίντεο, που τραβήχτηκε στο Νοσοκομείο Ρίου, αποδεικνύει το πώς απεβίωσε η Τζωρτζίνα. «Όπως προκύπτει, το παιδί είχε πρόβλημα με την καρδιά εκ γενετής. Πέθανε τελικά από ανακοπή. Με τον ίδιο μηχανισμό που καταγράφεται στο βίντεο. Υπάρχει σύνδρομο. Είναι ξεκάθαρο», λέει ο κ. Λύτρας

* Αυτό που συνέβη και καταγράφεται στο βίντεο, δεν μπορεί να το προκαλέσει ανθρώπινο χέρι.

* Εχουν μαζευτεί όλοι οι «Πουαρό» στο διαδίκτυο και κάνουν σενάρια. Δεν υπάρχει, επίσης, ασφυκτικός μηχανισμός που να μην τον βρει ο Ιατροδικαστής.

* Δεν υπάρχει επίσης γιατρός που να είδε τις αμυχές στη Μαλένα και να θεώρησε ότι κάτι περίεργο συνέβη.

* Αν στη Μαλένα υπήρχε άλλη αιτία θανάτου και όχι η «ηπατική ανεπάρκεια», ας βγει κάποιος να το πει.

* Στη συναυλία είχαν πάει να δουν τον τραγουδιστή για λογαριασμό του τρίτου παιδιού. Δεν είχαν πάει για να διασκεδάσουν!

* Είδα ένα σπίτι στην Πάτρα όλο με φωτογραφίες των παιδιών.

* Για να υπάρξει έγκλημα, θα πρέπει κάποιος να βγει και να ακυρώσει τις υπάρχουσες ιατροδικαστικές. Δεν περνάει από το μυαλό μου ότι οι γονείς έχουν κάνει κάτι τέτοιο.Άλλα λένε οι γιατροί!

Την ίδια ώρα όμως βγαίνουν τρεις γιατροί και διαψεύδουν τον κ. Λύτρα.

Πάτρα: Συγγενής εμφανίζει διαδοχικές νοσηλείες νευρολογικής φύσης

* Ο ιατροδικαστής κ. Λέων δηλώνει ότι όντως μπορεί σε ένα παιδί να υπάρξει ασφυξία χωρίς να εντοπίζεται εύκολα.

* Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο», είχε κάνει μία σύσταση στην κ. Πισπιρίγκου να βιντεοσκοπήσει τους σπασμούς που έκανε το παιδί, καθώς οι γιατροί δεν είχαν παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα. «Ας κοιτάξουν τα βίντεο οι αρχές. Δεν ξέρω πόσα βίντεο είναι. Ούτε μπορώ να γνωρίζω πώς έγιναν όλα αυτά», είπε ο κ. Ηλιάδης, που υπογράμμισε ότι «δεν εκλήθη ποτέ από τη μητέρα να επέμβει, όταν δηλαδή η Τζωρτζίνα έκανε τους συγκεκριμένους σπασμούς».

Οσον αφορά στη Μαλένα, άλλοι γιατροί δηλώνουν πως δεν είναι δυνατόν να έχουν προκληθεί τέτοιες εκχυμώσεις στο πρόσωπο του παιδιού και απορούν πώς είναι δυνατόν ένα παιδί, που την προηγούμενη μέρα έτρωγε σουβλάκι, την επόμενη να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

Όπως είναι γνωστό, από όλους αυτούς τους αιφνίδιους θανάτους τριών παιδιών στην ίδια οικογένεια και τις αναφορές ότι οι γιατροί δεν διαπίστωναν τίποτα, υπάρχει σειρά επεισοδίων μόνο όταν δεν ήταν οι γιατροί παρόντες!

Οι ερευνητές επιμένουν στις ημερομηνίες θανάτου και στην σχέση του ζευγαριού: Οτι δηλαδή 20 Μαρτίου 2021 έφυγε από το σπίτι ο Μάνος και την επομένη πέθανε η Ιριδα. Και ότι μόλις ζητήθηκε διαζύγιο, μετά από λίγο συνέβη το πρώτο επεισόδιο με την Τζωρτζίνα.

Μακάβριες συμπτώσεις

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών ερευνών βρίσκεται και μια… περίεργη «σύμπτωση». Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν στον ύπνο τους, ενώ στον ύπνο της έπαθε και το πρώτο περιστατικό η Τζωρτζίνα, που την οδήγησε στο Καραμανδάνειο. Επίσης στον ύπνο της έπαθε και την πρώτη ανακοπή, αλλά στον ύπνο της ήταν και ο θάνατός της στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Παράλληλα, έχει γίνει λόγος για τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη χρονική απόκλιση από την ώρα που ξεκινούσε το περιστατικό, σε σχέση με την ώρα που ξεκινούσε η καταγραφή του.

Τέλος, η μητέρα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Αγγελική Νικολούλη, είχε υποστηρίξει ότι η νοσηλεία της στη νευρολογική κλινική ήταν για ισχαιμικό επεισόδιο, κάτι που διαψεύδεται από τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι γιατροί. Σύμφωνα με αυτά, είχε αναφέρει στους γιατρούς ότι είχε κάποια προβλήματα δυσαρθρίας, με την τελική γνωμάτευση να κάνει λόγο για απλή κεφαλαλγία.

Επίσης, οι πληροφορίες από το ιατρικό ιστορικό αναφέρουν για τουλάχιστον 20 επισκέψεις-νοσηλείες στο νοσοκομείο για διάφορα ζητήματα, με τις εξετάσεις να είναι αρνητικές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close