Φρίκη : Στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της επειδή «έκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέρα»

Μια μητέρα  κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της με μια ζώνη επειδή δεν ήθελε να μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια της οικογένειας.

Η 50χρονη Ruth DiRienzo-Whitehead συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου και τρίτου βαθμού του μικρού Matthew Whitehead. Το αγόρι βΜάνα σκότωσε βάναυσα τον 11χρονο γιο της – «Εκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέραρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους, από τον πατέρα του.

Φρίκη : Στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της επειδή «έκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέρα»

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με το tanea.gr ότι ο γιος της «έκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέρα» για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας. Η DiRienzo-Whitehead παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε τον γιο της για να μην χρειαστεί «να μεγαλώσει με αυτές τις οικονομικές δυσκολίες».

Δείτε επίσης : Η Μαίρη Παναγάκου μιλά για πρώτη φορά μετά την αυτοκτονία του γιου της

Ο πατέρας βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού

Φρίκη : Στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της επειδή «έκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέρα»

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας, αφού ο πατέρας του αγοριού ανακάλυψε το άψυχο σώμα του στην κύρια κρεβατοκάμαρα όπου ο 11χρονος είχε πάει να κοιμηθεί με τη μαμά του το προηγούμενο βράδυ. Ο πατέρας είχε βρει το υπνοδωμάτιο κλειδωμένο ενώ η σύζυγος και το αυτοκίνητο τους έλειπαν. Δεν ήταν αμέσως σαφές πού κοιμόταν ο σύζυγος της DiRienzo-Whitehead πριν κάνει τη ζοφερή ανακάλυψη.

Δείτε επίσης : Η Στάθα Καραϊβάζ μιλάει για την δολοφονία του συζύγου της Γιώργου Καραϊβάζ και συγκλονίζει

Η ζώνη που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία βρέθηκε αργότερα μέσα στο όχημα, ενώ οι Αρχές υποστηρίζουν ότι η DiRienzo-Whitehead έφυγε από το σπίτι αφού στραγγάλισε τον γιο της και οδήγησε 120 μίλια στο Cape May, New Jersey.

Η σύγχρονη Μήδεια, συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου και τρίτου βαθμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

 

 

 

Close