Γιάννης Παπαμιχαήλ :  Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη

Την  ενόχληση του  εξέφρασε  ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετα τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης για τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του γιου της αξέχαστης Αλίκης μίλησε στο Mega Καλημέρα για την αγωγή και τη μήνυση που κατέθεσε ο πελάτης του στον Γιώργο Λιάνη.

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί πολύ συγκροτημένο με πολλά ταλέντα και μόρφωση. Έχει μία αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του, γιατί εκείνη υπήρξε μητέρα και πατέρας μαζί στα παιδικά του χρόνια. Μας πήρε μία ημέρα τηλέφωνο, τον συνεργάτη μου τον κ. Γιάννη Παπαριστείδη, κι εξέφρασε μία τεράστια λύπη, ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κ. Λιάνη. Αισθανόταν συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος» είπε στην αρχή ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δείτε επίσης : Survivor All Star: O Ηλίας Γκότσης απαντάει σε όλα  Τι έγραφε το περιβόητο χαρτάκι Έκλεψε τελικά ;

Εν συνεχεία, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι του δόθηκε εντολή από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να στραφούν νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη. «Θα κάνουμε αγωγή και μήνυση κατά του κ. Λιάνη για προσβολή της προσωπικότητας της μητέρας του»

Τι είχε πει ο Γιώργος Λιάνης: «Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…

Δείτε επίσης : Παντρεύτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου

Με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” Και εγώ είπα αυθορμήτως, “έχεις”! Μου λέει “τι;” και λέω: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Μου λέει “Πάρ’ το” ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

 

Close