Παντρεύτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου

Χαρμόσυνα τα νέα για την Ιωάννα Μαλέσκου καθώς παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κωνσταντινό Δανιά 

Η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύτηκε με τον Κωνσταντίνο Δανιά το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχείο Ραφήνας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, ανέφεραν ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιούνταν αύριο τελικά η εγκυμονούσα παρουσιάστρια παντρεύτηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Δείτε επίσης : Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι  Τι συμβαίνει με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αναφέρει ότι ο γάμος της θα γίνει πολύ πολύ σύντομα καθώς έχει ήδη μπει στον μήνα της για να φέρει στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιά επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης μιας εταιρίας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων. Μάλιστα λέγεται πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε στο συγκεκριμένο κέντρο για να εκπαιδεύσει την αγαπημένη της σκυλίτσα Βalloo.

 

Close