Γιώργος Λιάγκας: Λύγισε και δάκρυσε στον αέρα για το διαζύγιο «Αισθάνομαι υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου»

Στην εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα του Γιώρου Λιάγκα, ο γνωστός παρουσιαστής μια αφορμή μία κουβέντα του καλεσμένου του Γιώργου Παρτσαλάκη, αναφέρθηκε στο διαζύγιο και τα παιδιά του και λύγισε στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε δακρυσμένος “Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου”. Δείτε παρακάτω όλη τη συνέντευξη και τη συγκίνηση του παρουσιαστή.

Δείτε επίσης Η Σοφία Μουτίδου “έξω από τα δόντια” κατά του τελευταίου επεισοδίου GNTM

«Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης κι έκανε τον Γιώργο Λιάγκα.

«Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εδώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης Η Κέιτ Μίντλετον με αέρινο φόρεμα που δεν έχουμε ξαναδεί -Επέλεξε εντυπωσιακά σκουλαρίκια που κοστίζουν μόνο 6 ευρώ (εικόνα)

Close