Γκάζι: «Σας αγαπώ» ήταν τα τελευταία λόγια της 16χρονης λίγο πριν καταρρεύσει (Βίντεο)

Γκάζι: «Σας αγαπώ» ήταν τα τελευταία λόγια της 16χρονης λίγο πριν καταρρεύσει (Βίντεο)

Φίλη της άτυχης 16χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, αποκαλύπτει τα τελευταία της λόγια λίγο πριν καταρρεύσει.

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα επισκιάζουν τον θάνατο της 16χρονης κοπέλας έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, η οποία έχασε τις αισθήσεις της αμέσως μετά την έξοδο της από το μαγαζί και μέσα σε λίγα λεπτά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό κορίτσι διασκέδαζε με φίλους και βγήκε έξω γιατί δεν ένιωθε καλά. Εκεί κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών που επί μιάμιση ώρα επιχειρούσαν να την επαναφέρουν, δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Τα τελευταία λόγια της 16χρονης

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείει κανένα σενάριο. Οι απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένονται από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

«Το τελευταίο που ακούσαμε ως λέξη από το στόμα της φίλης μας ήταν το ‘Σαγαπώ’ προς εμάς και χαίρομαι που τα έχω ακούσει αυτά τα λόγια εκείνο το βράδυ», ανέφερε στο STAR φίλη της 16χρονης.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ως αρχική αιτία θανάτου πνευμονική εμβολή, ενώ οι τοξικολογικές και ιστολογικές αναλύσεις θα δείξουν εάν υπήρξε κατανάλωση ουσιών ή κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας.

«Η πνευμονική εμβολή φαίνεται να είναι η τελική αιτία θανάτου, όμως περιμένουμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να έχουμε πλήρη εικόνα», δήλωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

News