Γλυκά Νερά:  Τι υποστήριζε ο πιλότος πριν ομολογήσει την δολοφονία της  Καρολάιν

Ο 33χρονος δολοφόνος παρουσίαζε την εικόνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας  η οποία έγινε κομμάτια ύστερα από την υποτιθέμενη εισβολή ληστών στο σπίτι του ζευγαριού   

Με τη γυναίκα μου είχαμε φτιάξει μια χαρούμενη οικογένεια και ήμασταν ευτυχισμένοι που θα μπαίναμε σε λίγο καιρό στο δικό μας σπίτι, όμως αυτό το τραγικό που συνέβη μας κατέστρεψε» είπε σε μια από τις προανακριτικές του καταθέσεις ο πιλότος, που εμφανίστηκε στους αστυνομικούς για να βοηθήσει -όπως είπε- στην έρευνα.

«Από όταν πήγαμε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, η ζωή μας μπήκε σε μια ροή. Συγκεκριμένα, μετά το γάμο μας η Καρολάιν έμεινε έγκυος. Ενώ στην αρχή δεν ήταν κάτι που το είχαμε προγραμματίσει στη συνέχεια η ιδέα του παιδιού μας έκανε χαρούμενους. Για το λόγο αυτό και όταν απέβαλε, είχαμε πέσει πολύ ψυχολογικά. Προσπαθήσαμε να το ξεπεράσουμε και σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι λίγο καιρό μετά ξανά έμεινε έγκυος στην κόρη μας την Λυδία που σήμερα είναι 11 μηνών», υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Δείτε επίσης : Το έδειξε κατά λάθος η κάμερα: Αυτό έγραφε το χαρτί που τάραξε τη Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής για τη δολοφονία της Καρολάιν (εικόνες)

Μάλιστα, αν και ήταν μια δύσκολη περίοδος για το ζευγάρι – όπως κατάθεσε- ανταποκρίθηκαν πολύ καλά.

«Είχαμε μπει σε μια ροή στη ζωή μας και κάναμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Ένα από αυτά ήταν αγοράσουμε το δικό μας σπίτι, ώστε να είμαστε πιο άνετα στο δικό μας χώρο. Έτσι λοιπόν περίπου το Σεπτέμβριο του 2020 ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για να αγοράσουμε σπίτι. (…) Αρχίσαμε να ψάχνουμε συγκεκριμένα για την περιοχή Διώνη στην Παλλήνη. Παράλληλα μιλούσαμε και με κάποιους κατασκευαστές και τελικά φτάσαμε στο σημείο όπου καταλήξαμε να κάνουμε την κατασκευή σε εταιρεία» ανέφερε και συμπλήρωσε πως αγόρασαν το οικόπεδο 55.000 ευρώ ενώ το σπίτι θα κόστιζε 190.000 ευρώ, για τα οποία έλαβαν 160.000 σε δάνειο. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν δολοφονήσει την Καρολάιν, ο πιλότος και η κοπέλα, υπέγραψαν τα συμβόλαια του κτήματος.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η 20χρονη αν και φοιτούσε στο πανεπιστήμιο Πειραιά, όταν έμεινε έγκυος σταμάτησε να πηγαίνει γιατί «δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο». Περιγράφοντας τη σχέση τους, παρουσίασε ένα «αυτοκόλλητο» ζευγάρι που πήγαινε παντού μαζί. «Ειδικά δε από όταν γεννήθηκε η κόρη μας ήταν συνέχεια με τη μικρή και όταν επέστρεφα εγώ από τη δουλειά ή όταν δεν πήγαινα ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε διάφορες δουλειές και βόλτες με τη μικρή, τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με τα πόδια, που ήταν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Επίσης είχαμε και συνδρομή στο Αττικό πάρκο όπου πηγαίναμε πολύ συχνά».

Δείτε επίσης : Γυναικοκτονίες στην Ελλάδα: ο θλιβερός απολογισμός των τελευταίων 15 ετών

Μιλώντας στους αστυνομικούς για το ποια ήταν η Καρολάιν, ο 33χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος σύμφωνα με το newsbomb.gr έκανε λόγο για έναν «έξυπνο άνθρωπο, δημιουργικό, με χιούμορ και φαντασία».

«Ήταν συμπαθής σε όλους τους ανθρώπους. Παρότι εδώ στην Αθήνα δεν είχε δικό της μεγάλο κύκλο φίλων, ερχόταν συχνά σε επαφή με τον δικό μου κύκλο. Σας λέω λοιπόν ότι τόσο οι πολύ στενοί μου φίλοι όσο και οι άνθρωποι που έκανα λιγότερο παρέα, όσοι από αυτούς την είχανε γνωρίσει την είχα συμπαθήσει. Ήταν μια κοπέλα που παρά το νεαρό της ηλικίας της, έπαιρνε πρωτοβουλίες έβρισκε λύσεις και ήταν δραστήρια. Θα σας πω μόνο ένα παράδειγμα» είπε ο 33χρονος και αναγέρθηκε στην οργάνωση του γάμου τους σε παραλία της Πορτογαλίας, την οποία είχα αναλάβει η Καρολάιν.

Close